Radio Guerrilla va emite şi în Iaşi începând de vineri, 8 decembrie 2006, ora 7 dimineaţa, pe frecvenţa 105 FM, potrivit unui comunicat de presă al Radio Guerilla.

Reţeaua naţională a Radio Guerrilla se extinde în Moldova, în oraşele mari ale ţării, Iaşiul fiind următorul oraş în care radioul ce aparţine trustului Realitatea va emite.

La lansarea post de radio Guerilla, la Iaşi se vor deplasa mai mulţi DJ din Bucureşti care vor realiza toate emisiunile din ziua de 8 decembrie live din studiourile Radio Guerrilla din Iaşi. De asemenea, programele zilei de 8 decembrie vor fi recepţionate simultan in toate oraşele din reţeaua Radio Guerrilla.

Astfel, de la ora 7 dimineaţa la 9, Mihai Dobrovolschi şi Vlad Craioveanu ne vor încânta auzul cu „Guerrilla de Dimineaţă”, iar de la 9 la 10, Liviu Mihaiu va realiza revista presei în „Asta la revista presei, baby!”.

În continuarea programului, Marius Vintilă va realiza playlistul emisiunii „Eliberadio”, până la ora 13, când vom beneficia de o oră de „Muzica Libre”. Ciprian Dinu va prelua ştafeta timp de trei ore cu emisiunea „GuerriLIGHT” până la ora 17:00, când în studio se va instala Alex Ivaşc cu varianta locală a emisiunii „Logout”.

Seara radiofonică va fi dominată de Călin Gheorghe cu emisiunea „Chillau”, petrecerea „Hawalleu” încheind ziua lansării.

Trustul Realitatea Media a încheiat recent procedurile de achiziţie a grupului Caţavencu din care făcea parte şi Radio Guerilla. Radio Guerilla a înregistrat, în perioada 4 septembrie – 29 octombrie 2006, 56.300 ascultători zilnici în Bucureşti, în creştere cu 7.000 de ascultători faţă de ultimele date ale Studiului de audienţă radio, realizat de către IMAS – Marketing şi Sondaje SA şi Mercury Research SRL. Potrivit aceloraşi surse, radio Guerilla a înregistrat o cotă de piaţă de 2,5 % în aceeaşi perioadă.