Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
 1. #1
  Moderator Expert
  Join Date
  Mar 2005
  Location
  TIMISOARA
  Posts
  5,032
  Posts Thanks / Likes

  Default dereglarea antenelor digi tv

  O mare parte a antenelor digi tv se deregleaza datorita "colegilor" de la call center ! Ei ajuta abonatii digi tv pt a avea mesajul "semnal slab sau lipsa semnal" ! Este o o eroare f grava .. ca un taran de la sat suna la call center si spune ca nu vede nimik.. din un motiv cu totul altul decat din cauza antenei si atunci ce de la cal center il "ajuta" :
  -Mai miscati putin de antena in stanga si in dreapta pana prindeti semnal !

  Considererand ca in acest fel se rezolva problema!

  Acest lucru duce la dereglarea antenei si normal a nefunctionarii in continuare a sistemului !

  La mine in judet f multe antene au fost dereglate asa ! Deci daca e careva acolo la call center si se da aici pe net .. take care .. faceti o erroare grava!
  2.3m Paraclipse Hydro C band ,Titanium LNBF C2W-PLL twin 15K,1,5m Gibertini (85E-45W) , 1,5m Gibertini +Inverto KA+KU, Tbs6983, Vu solo 2,Tehnomate TM 5403HD M3

 2. #2
  Membrana Expert
  Join Date
  Aug 2005
  Location
  Tomis Nord
  Posts
  1,606
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Ba este chiar indicat.
  Nu trebuie sa mai bem si noi o bere?
  spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

 3. #3
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Sep 2006
  Posts
  148
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Gluma cu berea e buna ca gluma dar din pacate reflecta si o mentalitate a prestatorilor de servicii din orice domeniu (inclusiv din instalarile de echipamente de receptie DTH) care vad in client un fraier neajutorat si nestiutor numai bun de jumulit. Ca exemplificare a modului in care ar trebui sa fie aceste servicii va dau exemplul meu care mi-am instalat primul sistem de receptie a programelor transmise prin satelit in 1993. Am dat o caruta de bani si sistemul continea printre altele o antena de 1,8 m AL. Montarea a fost facuta de un englez (sistemul complet era PACE analog - super sistem) si a durat o dupa-amiaza intreaga. A masurat omul nivele, unghiuri si alte chestii cu tot felul de instrumente. Numai reglajul fin al antenei dupa montare a durat vreo 3 ore si ceva pentru ca mereu era nemultumit. Dar de atunci antena respectiva merge non-stop, de la un capat la altul al vizibilitatii (mobila fiind) si nu a avut nici o problema de diminuare a semnalului, exfoliere sau pierdere a formei. Si mai si arata la fel ca atunci (doar mai prafuita). Cam asta zic eu este diferenta dintre "meseriasii" nostri si meseriasii lor. Si am putut testa chestia asta cu serviciile si in vest unde am stat ceva timp. Suntem departe...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

 1. Calitatea Antenelor Digi creste
  By mediaset in forum DTH & Cable-Romania
  Replies: 18
  Last Post: 16th September 2005, 13:54

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top