Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Romania
    Posts
    222
    Posts Thanks / Likes

    Default D+ freeze cu yankse???

    Am observat ca din cind in cind,cel putin odata pe film,imaginea ingheata pt circa 2 minute.Am incercat cu ProgDVB+yanksee 10901 si cu MyTh+idem si in Win Me si in Xp. My Th cel putin moare subit cind ingheata imaginea,la progdvb apare dupa vreo 2 minute.S-a mai intilnit cineva cu problema asta?

  2. #2
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai ai si alt plug-in instalat si activ?

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asta am observat si eu. Eu am yankse si fenrir active, si conax inactiv. In ultima versiune de progdvb zicea ceva de fix pe Hispasat, poate o insemna si asta. Nu am instalat inca ultima versiune.

  4. #4
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dezactiveaza celelalte plug-in-uri .... am patit-o si eu! Eventual instaleaza ultima versiune de ProgDVB 4.31.2 ... Dupa un timp ce am lasat numai Yanksee activ si a functionat corect am activat din nou si Fenrin .. si surprinzator nu se mai bloca!

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Romania
    Posts
    222
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In afara de snitch nu mai am nici un plugin si nici macar nu era selectat find keys.Surprinzator este ca uneori(f rar) poti trage un film fara sa se intepeneasca imaginea dar cred totusi ca este ceva de la Yanksee.La inceputuri foloseam Soft-CI si pateam aceeasi chestie dar am pus yanksee si gata iar acum doar de cind cu MECM se intimpla asta

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Romania
    Posts
    146
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am instalat ultimul PROGBVB si tot se blocheaza. Daca ma duc pe alt canal dar de codare diferita merge iar la intoarcerea pe programul blocat nu merge. Trebuie sa astept putin si isi revine (un minut, doua). S-a intamplat numai pe Hispasat. Blocarea se face cam o jumatate de ora.
    Cu respect,
    Cell1.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Premiere channels freeze after a few seconds?
    By teco730 in forum RDI - English
    Replies: 5
    Last Post: 27th May 2006, 00:58
  2. POLSAT AU + No more freeze
    By energyps2 in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 6th May 2005, 03:46
  3. freeze ALT-DVB
    By neamtzu in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 17th January 2005, 20:28
  4. Site cineva de unde iau un codec anti-freeze?
    By Scorpio in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 3rd January 2005, 11:00
  5. sky ita cu yankse
    By khristian in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 1st September 2004, 16:26

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top