Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Romania
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default receptor FOCUSSAT MERGE FTA?

    receptorul de la focus imi arata LIPSA A/V pe canale fta.
    cartela nu este reincarcata.
    care este cauza?
    cum pot vedea fta cu kaon de la focus?
    multumesc!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    tm
    Posts
    488
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Probabil ca da.

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    57
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: receptor FOCUSSAT MERGE FTA?

    Quote Originally Posted by byb
    receptorul de la focus imi arata LIPSA A/V pe canale fta.
    cartela nu este reincarcata.
    care este cauza?
    cum pot vedea fta cu kaon de la focus?
    multumesc!
    Daca ai receptorul cumparat , trimiti receptorul la Focus si soliciti sa ti se puna un soft care sa inlature aceasta restrictie. In prealabil da un telefon la Focus si fa scandal. Sunt cam bolovani tipii de acolo. Mie mi-au mancat nervii de mult si in final am renuntat la serviciile lor.
    Daca receptorul este in custodie nu ai ce sa faci.

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    acasa
    Posts
    1,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    schimba softul

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Verifica ...

    Verifica versiunea soft a receptorului ...daca este anterioara datei de 22.03.2005 ... este explicabil fenomenul ! si-ti pot trimite versiunea Focussat oficiala cu aceasta data ! dai un PM cu o adresa de mail !

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Romania
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dati-mi si mie un soft care merge la kaon ,,focus,, daca se poate si metoda de incarcare.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Pe ce receptor merge cartela FOCUS?
    By joliyyy in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 12th September 2006, 08:53
  2. focussat
    By Szigeti_Eduard in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 8
    Last Post: 17th December 2005, 14:30
  3. Kaon-ul de la FocusSat
    By snowy in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 13th October 2005, 01:07
  4. focussat
    By Szigeti_Eduard in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 4th January 1970, 11:40

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top