Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    521
    Posts Thanks / Likes

    Default Diablo si RTL 4, 5 etc ?

    Merg programele olandeze pe Astra 19 ?


    Premiere tot cu sharing ?

    Multumesc

    V.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu Diablo cam merge tot ce ai intrebat tu, fara sharing.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Bacau
    Posts
    215
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce altceva mai merge cu acest card,dar cu K 3 ? El pot fi puse si la ss2 ? Va rog sa nu va enervati de intrebari,dar sunt incepator.
    Mersi !

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Diablo cam nu este card, este un modul si poti sa-l pui intr-un receiver cu slot de CI (common interface). Merge TPS, C+Fr, C+Holl, Prem, Cyfra+.
    K3 este card si merg pe el TPS si C+FR. Sau cu alte files, C+Holl.

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cat costa un Diablo Cam?

    Dar un K3? ...... K3 merge in Matrix ?

    In Bucuresti cele 2 piese se pot gasi undeva ?

    Multumesc

    Romeo
    bucuresti, 0.9 m.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ambele costa cam 80€.
    K3 merge in Matrix (cu versiunea UCAS3.1).

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si daca ar fi sa alegi unul din ela (Diablo Cam / K3 - am Matrix pentru el) ce crezi ca ar fi mai bine sa cumperi ?

    Modulul sau cartela ? ........ Din cate ai scris ambele ar deschide cam aceleasi pachete !

    Ai idee in Bucuresti / Romania aceste items se pot cumpara de undeva ?

    Romeo
    bucuresti, 0.9 m.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe Diablo merg toate pachetele de mai sus. Pe cand pe K3 ai files diferite, deci nu poti sa le vezi in acelasi timp (cu exceptia TPS + CSat Fr), fara sa schimbi files. Normal ca e mai bine sa iei un Diablo, chiar daca nu se mai vede nimic din acele pachete, merg canalele care mai functioneaza inca cu emu si cardurile originale.
    Ar trebui sa-ti raspunda cineva din Romania unde se gasesc.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky
    Pe Diablo merg toate pachetele de mai sus.
    sint si eu incepator in ale cam-urilor... pe linga cam diablo mai trebuie si un programator, nu? un phoenix interface sau asa ceva? sau se poate cumva programa prin download pe dreambox? si o ultima intrebare: la diablo chiar nu trebuie nici un card? merge asa gol (numai cu softul de pe el)?

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru Diablo nu iti trebuie nici un card (doar daca ai abonament si folosesti cardul original). Ca sa-l programezi iti trebuie un CAS2 (sau CAS3+), alte metode nu sunt (doar daca ai Diablo Wireless si atunci poti sa-l programezi prin TwinBase).

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Bacau
    Posts
    215
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am inteles daca aceste module,carduri merg si pe ss2 si daca au nevoie de conexiune la internet permanenta.

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai SS2 cu CI, atunci merge Diablo. Nu stiu si nu am folosit SS2 cu alta sursa decat cu EMU.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky
    Pentru Diablo nu iti trebuie nici un card...
    merci de raspuns... am gasit online diablo wireless la 89 euro (la fel ca diablo light) si twinbase la 49. un cas3+ e 75. probabil gasesc si mai ieftin. ce e mai bine... diablo wireless + twinbase sau diablo light + cas3? pt diablo apare "suport" mai rapid decit pt soft-emu? merci inca o data.

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am twin base si wireless si nu prea stiu ce poate, doar versiunea light. Citeste pe net ce pot ele. Dar poti sa iei un bundle, adica base + 2xDiablo wireless si ai independenta totala in doua locuri diferite.
    Dar eu as opta pentru Light si CAS3, cu el poti sa programezi si alte module sau carduri.

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Germania
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut Kroki . Am mai primit sfaturi profi de la tine in urma cu ceva timp si am acum iar o intrebare:Pe humax 5400 poate functiona diablo leicht ?.Daca da de unde pot cumpara unul si un cas 3 ? Eu am acum numai un Humax 5400 un zeta albastru si un fan7 Multumesc .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. DIABLO CAM
    By loveme in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 14th December 2006, 09:57
  2. diablo cam
    By pinkgypsy in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 28th November 2006, 01:50
  3. Diablo Cam
    By Fanta in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 24th November 2006, 11:41
  4. Diablo Cam vs T-REX
    By Fanta in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 18th November 2006, 04:01
  5. Diablo cam ....
    By SCR in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 7th April 2006, 16:00

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top