Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Senior Member Expert
  Join Date
  Dec 2005
  Location
  Calan
  Posts
  1,237
  Posts Thanks / Likes

  Default La bloc & Vacanta Mare

  Echipa serialului difuzat de Pro TV se va muta la KanalD, postul TV dezvoltat de turcii de la Dogan.

  Radu Dragomir, Razvan Savescu si Dragos Mostenescu, oameni de baza ai productiilor "La Bloc" si "La serviciu", s-au inteles cu reprezentantii viitorului KanalD sa treaca la postul TV pe care grupul Dogan il va dezvolta in Romania, potrivit unor surse din echipa serialelor.

  Radu Dragomir si Razvan Savescu sunt regizori si scenaristi ai productiilor mentionate. Contactat de EVZ, Radu Dragomir nu a comentat informatiile privind plecarea. Maria Apostol, director de comunicare al Pro TV, nu a comentat nici ea datele EVZ.

  "Momentan, acestia se afla sub contract cu Pro TV", a declarat Maria Apostol. Pana la inchiderea editiei, oficialii Dogan nu au putut fi contactati.

  Parintii "La Bloc"

  Dragomir, Savescu si Mostenescu sunt creatorii formatului serialului "La Bloc". Razvan Savescu este responsabil si pentru formatul celeilalte productii, "La serviciu". Ambele branduri, alaturi de sitcomul "Fete cu lipici" (la care au lucrat in trecut), se afla in proprietatea MediaPro Pictures, al carei manager este Andrei Boncea.

  Contractele lui Radu Dragomir si Razvan Savescu expira luna aceasta, potrivit acelorasi surse. Totodata, sunt incheiate filmarile pentru toate episoadele din "La Bloc" si "La serviciu" pana la sfarsitul anului. Ultimele filmari din acest sezon au avut loc ieri.

  Echipa acestor sitcomuri va lucra la KanalD la productii similare ca gen, dar sub alte branduri, intrucat marcile "La Bloc" si "La serviciu" sunt ale grupului Pro. Pe langa cei trei, se vorbeste si despre plecarea actorilor care contribuie la realizarea productiilor. Unul dintre numele posibile ar fi Dana Rogoz (actrita "La Bloc"), in virtutea relatiei pe care o are cu regizorul Radu Dragomir.

  Vacanta Mare, atrasa de turci

  Piata a vorbit in ultima perioada si despre plecarea grupului umoristic Vacanta Mare in directia Dogan. Mugur Mihaescu ("Garcea") a confirmat pentru EVZ negocierile cu grupul turcesc Dogan, dar a declarat ca nu a luat inca nicio decizie.

  "Principial, conditiile oferite de Dogan sunt exceptionale. Ar fi aiurea sa nu accept un contract in asemenea conditii daca nu am avea o contrabalansare din partea Pro TV", a declarat Mugur Mihaescu pentru EVZ.

  "In momentul de fata nu exista aceasta contrabalansare, dar asteptam sa se termine contractul si vedem pe urma", a continuat el. Ultimul episod din actuala serie Vacanta Mare va fi difuzat marti.

  Planuri de cucerire

  Dogan intentioneaza sa dezvolte in Romania postul generalist KanalD (brand pe care il detine si in Turcia), cu o investitie de 35 de milioane de euro.
  Turcii mizeaza pe o cota de piata de aproximativ 10a in primul an (cam pe locul patru, dupa Pro TV, Antena 1 si TVR 1).
  Cea mai mare companie de media din Turcia, Dogan atrage 39a din piata de publicitate de pe malurile Bosforului, care totalizeaza 1,26 miliarde de dolari.
  Sursa:Ev.Zilei

 2. #2
  Senior Member Expert
  Join Date
  Dec 2005
  Location
  Calan
  Posts
  1,237
  Posts Thanks / Likes

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

 1. Tema de casa pt.vacanta mare.
  By lau in forum RDI - Satelit
  Replies: 4
  Last Post: 17th August 2006, 16:38
 2. Replies: 10
  Last Post: 20th April 2005, 19:11

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top