Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior, da' cresc Mentor
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    online
    Posts
    743
    Posts Thanks / Likes

    Default display seat toledo 1.9 TDI 110HP

    salutare baieti. am o intrebare: stie cineva cum activez display-ul incercuit cu rosu ( cel de sus ) din poza atasata, in care ar trebui sa-mi afiseze postul de radio ascultat sau nr de CD din magazie. deasemenea ma intereseaza daca al doilea display, cel de mai jos, poate indica ceva, si daca da, cum?
    merci.
    poza bord toledo
    xyboox. Din Transilvania.

  2. #2
    Junior, da' cresc Mentor
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    online
    Posts
    743
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nici un posesor de toledo?
    xyboox. Din Transilvania.

  3. #3
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    display-ul meu nu este identic cu al tau ... 1,9 tdi 150 cp!

  4. #4
    Junior, da' cresc Mentor
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    online
    Posts
    743
    Posts Thanks / Likes

    Default

    probabil difera anul
    al meu e din 2001, noiembrie.
    xyboox. Din Transilvania.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    205
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca sa pui intrebarea asta pe http://vwforum.vwforum.ro/ , fiind Seat face parte din grupul VAG , probabil ca vei gasi raspuns la intrebarea ta.
    1.5AL PrimeFocus, 0.6MTI, Kaon KSC570-2CI,SkyStar2 rev.2.3
    -----------------------------------------------

  6. #6
    Junior, da' cresc Mentor
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    online
    Posts
    743
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am postat si acolo inca de ieri
    no answer....
    xyboox. Din Transilvania.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    205
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dupa cum se vede in poza, se pare ca nu exista display-uri acolo,, este intradevar loc pt. ele, dar nu sunt, alea snt niste capace ornamentale.
    1.5AL PrimeFocus, 0.6MTI, Kaon KSC570-2CI,SkyStar2 rev.2.3
    -----------------------------------------------

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 1120 mort cu display 4444
    By kromix in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 27th February 2006, 08:57
  2. Blocaj display 1160na
    By ro_dj in forum RDI - Satelit
    Replies: 6
    Last Post: 9th January 2006, 15:50
  3. CUMPAR DISPLAY PENTRU DBOX
    By mh80cos in forum Shop
    Replies: 1
    Last Post: 21st September 2005, 10:39

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top