Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    4x4 Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    1,398
    Posts Thanks / Likes

    Default filtru pentru HD progdvb si altdvb

    am instalate asa:
    -DScaler mpeg2 video decoder
    -cyberlink Video/sp decoder(v6)
    -coreAVC Cideo Decoder
    -NVidia Video Decoder (v.4xx)


    In altdvb am pus in DS config pe automatic si m-am jucat cu codecurile. nu am nici o eroare dar nici imagine HD.
    Pentru Progdvb am facut diverse filtre , din nou fara eroare dar pauza si aici.

    Am Athlon xp la 2200 MHZ, ati radeon 9550 de 256, si 512 ram.

    Ajutati un ateu in ale HD-ului ).


    Multam

  2. #2
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cyberlink Power DVD 7 si ai rezolvat problema pentru AltDVB... Pentru ProgDVB nu mai stiu ca am renuntat de mult la el... Uite si linku de acces http://rapidshare.de/files/32098910/...D_7_Deluxe.rar
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  3. #3
    4x4 Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    1,398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skycleaner
    Cyberlink Power DVD 7 si ai rezolvat problema pentru AltDVB... Pentru ProgDVB nu mai stiu ca am renuntat de mult la el... Uite si linku de acces http://rapidshare.de/files/32098910/...D_7_Deluxe.rar
    yep, s-a facut lumina.
    mai tre sa lucru la "sacadare".

    Multam

  4. #4
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da' she sistem ai mata ca la mini sacadarea vini di la procesor, bre...ii prea micutz
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  5. #5
    Reclamant Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    11,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe amede 2200 nu te descurci fara sacadari - ele apar treptat, pentru ca se pierd frames - hd-ul transmitzind la un framerate dublu in raport cu alte canale. E drept ca filtrele amelioreaza situatzia asta un pic, dar nu pot face totul. Solutia optima ar fi un procesor bun (si, unii zic, si o placa video cu accelerare hardware, cu toate ca decodarea hd e realizata software...)

  6. #6
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Care e cel mai tare amede pe socket A? Ca nu as vrea sa schimb chiar totu'. Si eu am 2200 si sacadeaza...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  7. #7
    4x4 Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    1,398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    al meu e acuma vad, sempron la 2000 GHz nu xp2000+, ruleaza la frecventa de 2000 MHz. E prea slab?

  8. #8
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Zic gurile (nu alea rele) ca trebuie peste pragu de 3 Ghz. Acu eu mai multe nu stiu...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  9. #9
    Reclamant Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    11,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am Pentium la 3 Gb, pe care am testat si ultratestat - scadarea survine la interval de circa 2-3 minute, cind deja incep sa cada frame-uri si procesorul se incarca. As spune un 3Gb minimum pentru un Athlon, care se stie ca din punct de vedere grafic dau randament mai bun decit Pentium-urile.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 7th December 2006, 22:53
  2. filtru pt ALTDVB
    By Jensen in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 6th October 2006, 18:02
  3. migrating from progdvb to altdvb
    By yuriythebest in forum RDI - English
    Replies: 8
    Last Post: 5th August 2006, 05:32
  4. Merge ProgDvb/AltDVB pe Win XP x64?
    By 2hacku in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 31st July 2006, 00:37
  5. altdvb progdvb dvbdream
    By nicolau gigi in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 26th July 2006, 01:19

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top