Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default DBOX2 Nokia avia600

    Salutare,
    Am un dbox2 nokia avia600. Din ce mi-a fost spus ar trebui sa mearga mai bine, sa fie mai rapid decat avia500.

    Oare asa sa fie. Inca il am si pe cel vechi avia500 pe care initial am planuit sa-l dau si sa raman cu asta. Nu am vazut si nici observat nici o schimbare in bine. Parca avia500 schimba chiar mai repede canalele.

    Am facut un backup la imaginea de pe avia500 si instalat pe avia600. Poate asta e problema. Trebuie sa setez ceva manual?Am kalibo din septembrie.

    Orice idee e binevenita.... Sa renunt la amandoua si sa iau un dm500-S?

    Multumesc si o zi buna,

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: DBOX2 Nokia avia600

    Quote Originally Posted by skarke67s
    Salutare,
    Am un dbox2 nokia avia600. Din ce mi-a fost spus ar trebui sa mearga mai bine, sa fie mai rapid decat avia500.

    Oare asa sa fie. Inca il am si pe cel vechi avia500 pe care initial am planuit sa-l dau si sa raman cu asta. Nu am vazut si nici observat nici o schimbare in bine. Parca avia500 schimba chiar mai repede canalele.

    Am facut un backup la imaginea de pe avia500 si instalat pe avia600. Poate asta e problema. Trebuie sa setez ceva manual?Am kalibo din septembrie.

    Orice idee e binevenita.... Sa renunt la amandoua si sa iau un dm500-S?

    Multumesc si o zi buna,
    Renunta la amandoua si cumparati un dm500



    Antes de postear en este foro, lea las normas y preséntese. Y al presentarse respete las normas Nş 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc de sfat. Deocamdata mai incerc cu dboxul. Nu pare chiar asa de slab...

  4. #4
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,953
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu o sa vezi nici o diferenta intre avia500 si avia600.
    singura diferenta e la schimbatul softului original cu Linux.
    avia500 nu trebuie sa-i faci scurt , pe cind la avia600 , trebe.

    daca vrei sa le vinzi , zi un pret.

  5. #5
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am si eu un dbox2 de vanzare (nokia 2xI).

  6. #6
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,953
    Posts Thanks / Likes

    Default

    parca al tau are probleme cu displayul , daca-mi aduc bine aminte , sau gresesc

  7. #7
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    3 dungi vericale ... umbresc display-ul

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    UE
    Posts
    164
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai e ceva de remarcat:Avia 500 nu sunt pretentioase la driver.Au unu si bun.Pt Avia 600 exista mai multe drivere.Cu unul merge streamingul mai bine cu altul merge sharingul mai bine,altul se intelege mai bine cu un anumit cam s.a.m.d.Insa daca i-ai nimerit driverul ai rezultate cu ceva mai bune la streaming, comparativ cu A500.
    De ex. boxurile cu A600 in care bagi IDE-Interface inca nu pot sa inregistreze calumea programe cu volum mare,pt ca inca n-au un driver potrivit pt A600.Pe cand cu A500 nu sunt probleme.
    Referitor la DM500 sa stii ca cu DBoxul poti sa faci streaming la canale cu volum mare pe cand cu DM 500 nu.Daca bagi multicam in DBox2 ba chiar si IDE,ma intreb atunci ce face mai mult dm500 ,cu ai lui 250MHz,decat un DBox2.Ca doar multpreamaritul GBox mere si pe el nu numa pe dreamuri.
    Toate cele bune
    ciolpan

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    725
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ciolpan
    De ex. boxurile cu A600 in care bagi IDE-Interface inca nu pot sa inregistreze calumea programe cu volum mare,pt ca inca n-au un driver potrivit pt A600.Pe cand cu A500 nu sunt probleme.
    Eu cred ca depinde si de ce imagine folosesti. Nu toate se descurca la fel de bine. Da si tu ca exemplu, canale (FTA ca altceva la ora asta ...) cu volum mare la care ar putea fi probleme la inregistrare.

    Numai bine.

    Cred ca mai are importanta si ce tip de hdd este folosit.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    213
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si care img. este cel mai stabil ? Eu am un Philips Dbox2 si nu prea il folosesc pentru ca:
    1- parca se misca ceva mai greu cind schimbi prog. codate .
    2- lipsa de spatiu in memorie
    3- cam toate instructiunile si siturile unde gasesti despre ele sunt scrise in limba germana si la mine este lipsa limba si parca nu pot obtine cam tot ce poate el. Oricum este superior fata de alte receptoare.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    UE
    Posts
    164
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ARD(Das Erste) si ZDF de la nemti,ORF de la austrieci trasmit cu rata de date pana aproape de 9 MBits pe sec(nu tot timpul)Cu toate ca IDE-ul,facut pt Dbox2,suporta teoretic o miscare de pana la 24 de MBits,Boxurile cu A600 inca nu se descurca cu aceste canale tv.
    Da pe forumul Tuxbox afli mai multe.
    Toate cele bune
    ciolpan

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    UE
    Posts
    164
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nicnec
    Si care img. este cel mai stabil ? Eu am un Philips Dbox2 si nu prea il folosesc pentru ca:
    1- parca se misca ceva mai greu cind schimbi prog. codate .
    2- lipsa de spatiu in memorie
    3- cam toate instructiunile si siturile unde gasesti despre ele sunt scrise in limba germana si la mine este lipsa limba si parca nu pot obtine cam tot ce poate el. Oricum este superior fata de alte receptoare.
    eu pe Phil. meu am Neutrino-Keywelt:f.rapid si stabil.Orice imagine Neutrino are loc mai mult ca o Enigma:eu am toate jocurile posibile pe el inkl Shah,o gramada de Canale ca am motor,Meniu extins(LCD-Circle,Mini-TV,Subtitle,Rearanjare Plugins,Shortcuts,),Streamingul NFS merge f.bine:reuseste peste 8300MBits/sec(cu Switchul si cu PC-ul meu).....
    Nu te descuraja:ai o scula buna.Nu stiu insa cum se comporta cu "Mega"Sharingul(GBox) dar sharing cu camd3 merge f.bine.
    Cu bine
    ciolpan

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. NOKIA dbox2
    By GAGI in forum Shop
    Replies: 3
    Last Post: 20th May 2006, 21:35
  2. Nokia Dbox2
    By picieri in forum Shop
    Replies: 0
    Last Post: 18th March 2006, 19:39
  3. Nokia Dbox2
    By crisbig in forum DREAMBOX
    Replies: 3
    Last Post: 23rd December 2005, 20:15
  4. vand nokia dbox2
    By mh80cos in forum Shop
    Replies: 6
    Last Post: 15th December 2005, 20:49
  5. vand nokia dbox2
    By mh80cos in forum Shop
    Replies: 0
    Last Post: 27th November 2005, 22:03

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top