Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 72
  1. #1
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202°, Longitude: 27.322°, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default 23:20 Digi Blocaje Receptoare 1160, etc...

    Ora 23:20
    Blocare totala la conserva-1160 pe Prima TV. Ce o fi avut?
    A plecat cu ajutorul butonului "de panica" din spate....
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Roma
    Posts
    218
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si pe mine m-au sunat vreo 20 de clienti pina acum. bai trezitiva.sunteti constienti ce faceti?lucrari se fac dupa 1 noaptea

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine era pe alt program si a pornit din nou apasand butonul din spate. Aveam impresia ca vine booomba sau megabomba digi.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si la mine exact aceeasi chestie, 1160 s-a blocat si pe Antena 1 si pe Pro TV.....sper ca nu e receiverul dus ca nu e bine......

  5. #5
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202°, Longitude: 27.322°, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Atunci sa spunem cu toti intr-un cor "Multe Urari de Iubire Eterna", mai GIGI.
    Sa te ia draqu. Doar schimbasem conserva.
    Pe Aljazeera merge. Inca o data M..... GIGI.
    Suturile astea date conservei la rece nu o afecteza? Eu asa cred....
    Numai DTH-uri de kk avem.
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

  6. #6
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202°, Longitude: 27.322°, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by luky
    eu sunt pe antena1 si e ok :P
    Dupa ce au primit un tir de telefoane.........
    Sa le pun cruce, inaintea Bombey..
    Gata, m-am lamurit, asta-i cel mai mare kkt de DTH din SE Europei.
    Puteti sterge postu', nu-mi pasa.
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Roma
    Posts
    218
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in ultimele 10 minute se blocheaza mereu pe protv si cu dm

  8. #8
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202°, Longitude: 27.322°, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hei.......baietii cu state vechi pe forum, la voi totul e perfect?
    Sau nu puteti injura .... ca deh...
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

  9. #9
    Very Iritant Person Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Wake up romanian city
    Posts
    4,598
    Posts Thanks / Likes

    Default

    edit:
    Cand vei invata ca aici nu este birt unde sa injuri ca la usa cortului , atunci totul va fi OK .

    Daca doresti sa te descarci , incearca sa suni acolo . Nu este nimeni obligat sa asculte aici nervii tai .
    edit END

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    43
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E JALE MARE LA JIJI ASTA

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    110
    Posts Thanks / Likes

    Default

    POATE CINEVA DIN STAFFUL DIGI LAMURI CE SE INTAMPLA?
    Aceleasi simptome, pe TVR1 si Realitatea Tv.
    Il las inchis pana ne lamurim ce se intampla.

  12. #12
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202°, Longitude: 27.322°, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    08:30

    De 30 minute stau pe Minimax, totul e perfect, daca mai facea figuri aveam mari probleme cu Bogdanel.....jur ca aruncam conserva de la 3.
    Si cand te gandesti ca 1160-ul nu avea asemenea blocari!
    E ceva putred in Danemarca.
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

  13. #13
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by root
    POATE CINEVA DIN STAFFUL DIGI LAMURI CE SE INTAMPLA?
    Aceleasi simptome, pe TVR1 si Realitatea Tv.
    Il las inchis pana ne lamurim ce se intampla.

    frate crezi ca stie cineva Nu imi dau seam ce nazbatii au mai facut nu prea ma ma uit pe acest DTH ,am chelit de cate probleme mi-au facut.

    piciul
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  14. #14
    - Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Posturi modificate genetic...?
    Posts
    114
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bibbicu
    Hei.......baietii cu state vechi pe forum, la voi totul e perfect?
    Sau nu puteti injura .... ca deh...
    Probabil ca "baietii cu state vechi pe forum" au ultima versiune de soft.


    Faceti un update, .....ca eu, nu am avut nici o problema cu conserva.(de data asta).

    Oricum, nu acum era momentul ca Digi sa faca teste, manevre...etc.

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default

    confirm si eu am avut probleme aseara dupa cateva minute se bloca imaginea si conserva nu mai accepta nici o comanda nici din butoanele ei nici din telecomanda solutia butonu din spate dar dupa cateva min iar se bloca sau "freez" am crezut ca sa dus conserva 1160NA--modelul meu eram chiar mirat si f nervos pentru ca e fol numai pt digi si tocmai implinise anul de grantie si miam zis na ce mult tin cum ies din garantie cum crapa dar daca si altii au avut probleme mam mai linistit oricum pe la 2 si ceva noaptea pana la 3 o mers bine mai mult de o ora mam uitat pe axn si nu a mai patit nimik. Era dubioasa faza mai ales ca nu o facut probleme tot anu sa vedem ce mai vor sa faca astai de la digi probabil sa ne distruga aparatele sa luam altelede craciun ca doar avem bani multi in buzunare

    Softu e 1.22 din februarie ca altu nu am reusit sa fac.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Digi Blocaje Receptoare 1160, etc...
    By bibbicu in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 0
    Last Post: 14th December 2006, 19:55
  2. Keys la HSS 1160,DIGI
    By [email protected] in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 8
    Last Post: 8th November 2006, 23:07
  3. 1160 digi si subtitrarea la discovery
    By LACHE in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 29th September 2006, 03:35
  4. O noua problema la Digi (HSS-1160)
    By Dominus-®- in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 11
    Last Post: 11th September 2006, 20:34
  5. 2 receptoare Digi Hunday 1160- o singura antena?
    By dragonlexus in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 8
    Last Post: 30th November 2005, 01:48

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top