Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Romanica
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default Prog DVB ,,ingheata,, dupa instalare -- ajutor !

    Salutare ,

    Am instalat ALTDVB pe calculatorul meu P4 , 3 Ghz . ALTDVB functioneaza corect . Cind instalez PROGDVB si-l initiez, imi ,,ingheata,, calculatorul si trebuie sa-l restart. Nu stiu stiu ce se intimpla , am dezinstalat si reinstalat ProgDVB de multe ori insa am acelasi rezultat. Se poate sa fie din cauza ca am si AltDVB instalat si cele doua programe nu se ,,inteleg,, impreuna ? Am Skystar 1 (Hauppauge-Nexus). Rog orice ajutor ori informatie care sa ma ajute Mersi mult

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    153
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu are legatura cu AltDvb, dar aceasta problema poate sa apara din multe motive, incearca o reinstalare a driverului dar ma indoiesc ca aceasta ar fi problema din moment ce merge AltDvb 2.1 (2.2 nu suporta Skystar 1)
    Incearca o versiune mai veche ProgDVB 4.62.6 de ex. dar problema de inghetare poate veni chiar si de la un plugin aparent inofensiv!
    Da-ne detalii ce mesaj iti apare la eroare si atunci poate ne luminezi si pe noi


    Vplug 1.37 de ex. imi genereaza o eroare la pornire si nu merge ProgDvb, poate unii stiu si de ce?

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu sunt interesat de acest fenomen pt ca la un anumit interval de timp mi se blocheaza ProgDvb-ului si acest lucru ma dispera iar AltDvb nu-l agreez in mod special .Folosesc placa in modul hard si am incercat si cu 2 revizii (1.3 si 2.1) iar din aceasta cauza le-am pus si in vanzare
    Cei cu placi SS1 sunt asteptati sa-si spuna parerile : ce driveri folosesc, emulatoare sau programe de rulare (AltDvb, Progvb) si cu ce versiuni.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Romanica
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default Skystar 1 folosesc

    Eu folosesc Skystar 1 (hauppauge-nexus) si , practic , as putea spune ca am vechime , l-am folosit pe Prog DVB de 5 (cinci) ani , insa numai acum am problema asta . Deci sa explic fenomenul : Dupa instalarea Prog DVB , click pe ,,antena,, de pe desktop si dupa aceea imi apare fereastra cu Prog DVB si asa imi ramine , calculatorul , mouse-ul , tot , nu mai are nici o functiune , trebuie practic sa restart calculatorul de la butonul Power.
    Asta imi face de luni de zile si de aceea aceea folosesc Alt DVB , care , far a indoiala e un program foarte bun si chiar imi place mai mult decit Prog DVB , insa am nevoie si de Prog DVB.

    Deci ce sfaturi ati mai avea ?

    P.S. Foarte rau ca ALT DVB 2.2 nu mai suporta Skystar 1 , pacat , cine are are placa Nexus stie ce mare pierdere are.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dezinstaleaza driverul si instaleaza-l la loc, dupa mine cel mai bun e ultimul, 4.4.0, consuma cele mai putine resurse. Inainte de a porni Prog DVB, opreste din task manager aplicatia Server 4PC.exe, cateodata asta face probleme. Asa cum s-a spus mai sus, goleste folderul Plugins inainte de pornire si apoi bagi pe rand emu-urile.

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E o confuzie Kroky pt ca sunt placi SS1 care folosesc 2.17 respectiv 2.19 ca driveri si majoritatea utilizatorilor le folosesc in mod hard ceea ce duce la un consum f.mic din partea pc-ului.Si eu folosesc de ceva timp aceasta placa si pot spune ca nu de mult mi-au aparut aceste erori
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa e, abia acum vad ca are SS1, eu ma gandeam la SS2...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 17
    Last Post: 20th May 2006, 08:40
  2. Problema dupa instalare img dbox2....
    By danetzd in forum DREAMBOX
    Replies: 12
    Last Post: 29th January 2006, 09:47
  3. ajutor PROG DVB
    By gabideka in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 9th October 2005, 01:01
  4. prog DVB(ajutor)
    By LUCIAN in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 13th February 2004, 04:20
  5. prog dvb ajutor
    By brasoveanu in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 20th November 2003, 01:51

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top