Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    greece
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default imagine tv bruiata de unde radio

    buna ziua
    folosesc 2 receptoare,unul e digi.problema mea este ca nu pot lasa in televizor ambele receptoare din cauza bruiajului.un receptor este pe av1 si celalalt pe av2.in momentul cand doresc sa ma uit pe digi trebuie sa scot cealalta intrare in tv.si viceversa.oare din ce cauza?am incercat si pe o intrare pe av3,cu cele 3 rca.am incercat sa le scot una cate una(audio stanga/dreapta,video),incercand sa verific care intrare e de vina.insa doar in momentul cand le scot toate imaginea devine clara(totusi mai sunt ceva unde radio,insa se poate viziona)

  2. #2
    Moderator Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai incercat sa scoti cablul care intra in tv pa partea de RF? de obicei el provoaca efectul descris de tine mai sus.(in principiu, la catv-urile care nu ai echipamentele impamantate
    yada yada

  3. #3
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202°, Longitude: 27.322°, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: imagine tv bruiata de unde radio

    Si eu am un mic bruiaj cand las "cablul de la Cablu" in televizor......
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    beclean,romania
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ar trebui sa stiu ce televizor ai.Daca ai un tv nou,ieftin,asta e tipic :tv-urile noi sunt nashpa,si asta ti-o spun in cunostiinta de cauza,lucru in depanare tv de 6(sase)ani.Daca ai un tv de marca,cauza e exterioara tv-ului,dar nu 100%.Si cele de marca acuma sunt facute in turcia,sau pe vapor.Deci spune ce tv ai,si apoi mai vedem.Poate sa fie si nivelul de iesire al receptoarelor prea mare,si atunci comutatorul din televizor nu atenueaza destul sursa de care nu ai nevoie,dar asta s-ar rezolva cu un atenuator pe cablu av

  5. #5
    4x4 Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    1,398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by muresan
    tv-urile noi sunt nashpa
    sa ramanem atunci la clasicele Opera H2.

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    43
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am un panasonic(800 euro,ecran flat),si imi face numai umbre cind am bagat tvcablu,sonorul este ok.
    mersi mult mane
    PAPI

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    beclean,romania
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am zis cele ieftine

  8. #8
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,604
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cumpara cablu EUROSCART profesional. Este vre-o 30RON.
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  9. #9
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sau schimba receptorul
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa lasi numai celalalt receiver conectat la TV, iar Digi il conectezi cu un cablu scart la intrarea VCR a receiverului.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acest fenomen este caracteristic televizoarelor de doi bani care se vand prin Romania. In principiu avand mai multe intrari A/V in televizor , comutarea acestor intrari se face prin prin buffere ( integrate ) care au diafonie proasta intre intrari. In concluzie esti pe A/V de la receptorul de satelit si se vede si scrisul de la canalul pe care e programat televizorul. Acest fenomen se intalneste si la televizoare chipurile cu pretentii. In concluzie daca folosesti receptor de 200...300 Ron si televizor "produs" pentru Romania mai aveti si pretentia de a vedea bine. In general va bucurati ca produsele sunt ieftine dar nu realizati ca consumati doar trompete.

    O solutie ar fi sa programaze televizorul pe un canal liber ( care nu receptioneaza nici un post ) si sa pornesti receptoarele pe rand , nu amandoua o data.

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    43
    Posts Thanks / Likes

    Default

    problema este ca TV este facut pt alta tara nu sint in rom iar receptorul este un dream 7000 S,iar conectia este scart de calitate zic eu,alte sugesti poate reusesc sa fac sa dispara umbrele.
    mersi mult la toti

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @papi: si eu tot Panasonic cu 2 scart in spate si rca-uri in spate. Am in meniu setari pt. iesire AV1 si AV2. Daca ai asa ceva incearca sa modifici pe acolo.
    SHALOM

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    beclean,romania
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa bagi rec de digi pe intrarea de antena .Si mai poti incerca sa setezi iesirile din receptoare pe cvbs sau rgb sa vezi cum merge mai bine.
    Si mai poti incerca sa dezactivezi iesirea de rf din receptoare daca iti permit.
    Sau mai poti modifica canalul pe iesirea de rf poate baga ala ceva interferente

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 23rd June 2006, 09:25
  2. Frecvente radio->unde?
    By isr2002 in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 16th May 2006, 21:29
  3. Replies: 11
    Last Post: 10th March 2006, 13:58
  4. XM Radio si Sirius Radio dati in judecata de RIAA
    By Unuseroarecare in forum News
    Replies: 1
    Last Post: 30th September 2005, 18:40

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top