Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Oki Doki Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default mcm belgique pe Atl Bird3 (5 West)

    stie cineva daca se poate deschide, cu ce provider id..(ABird3, 12543 H)? E in viacc. si apartine Globecast.
    Merci

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: mcm belgique pe Atl Bird3 (5 West)

    Se deschide fie cu key publice,fie in sharing.
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

  3. #3
    Oki Doki Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc frumos!

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2006
    Location
    capitala Praziliei
    Posts
    407
    Posts Thanks / Likes

    Default

    V 020900 08 2FB60239D4D8C4D6 ;CFi-MCM

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Puteti incerca sa prindeti posturile de pe acest satelit de la 5W si atunci cand antena voastra este pe Amos. Din cauza distantei foarte mici dintre cei 2 sateliti (1 grad), daca pune-ti TP-urile corespunzatoare si scanati e posibil sa intre posturile de la 5W. La mine pe o antena de 1,2 m intra toate frecventele de la 5W.
    Gigel


  6. #6
    Oki Doki Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default nu merge...

    Oameni buni,
    Tot incerc si incerc si incerc si nimic...
    Am incercat ID 020900, 007400, 007800,...dar nimic.
    Am gasit un site: http://www.litsat.com/ServicesById.aspx?serviceId=14
    in care zice ca ar fi ori 020900 or 007400.
    Receiverul meu, Fortec Lifetime Ultra+, avea 007400 08 2fb6.. am inceract si 020900 cu aceeasi cheie..nimic.
    Se poate sa aiba nevoie de vreun "ECM" care nu e implementat, sau o RSA key. Viaccess merge bine, ca am avut TPS cu autorol,...
    Ar putea cineva sa incerce sa schimbe un digit de la cheie si sa vada daca mai merge MCM sau nu (ca sa stim exact cu ce cheie merge).
    Daca nu cer prea mult
    Multumesc!

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: nu merge...

    Quote Originally Posted by trans_ponder
    Oameni buni,
    Tot incerc si incerc si incerc si nimic...
    Am incercat ID 020900, 007400, 007800,...dar nimic.
    Am gasit un site: http://www.litsat.com/ServicesById.aspx?serviceId=14
    in care zice ca ar fi ori 020900 or 007400.
    Receiverul meu, Fortec Lifetime Ultra+, avea 007400 08 2fb6.. am inceract si 020900 cu aceeasi cheie..nimic.
    Se poate sa aiba nevoie de vreun "ECM" care nu e implementat, sau o RSA key. Viaccess merge bine, ca am avut TPS cu autorol,...
    Ar putea cineva sa incerce sa schimbe un digit de la cheie si sa vada daca mai merge MCM sau nu (ca sa stim exact cu ce cheie merge).
    Daca nu cer prea mult
    Multumesc!
    La mine merge cu keya asta din softcam keys in viacces: 007400 08 2FB60239D4D8C4D6 testat OK
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    popescu bogdan PE FACEBOOK
    Posts
    1,096
    Posts Thanks / Likes

    Default Nu merge!!!!!!!!

    Salut
    nu merge MCM
    cu nici o cheie prezentata mai sus
    deocamdata si eu caut
    inainte mergea
    in pachetuk GLOBECAST cred
    dar am pus toate cheile
    si nu merge
    :P :P :P :P :P :P :P :P
    ai dreptate

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Nu merge!!!!!!!!

    Quote Originally Posted by rock5
    Salut
    nu merge MCM
    cu nici o cheie prezentata mai sus
    deocamdata si eu caut
    inainte mergea
    in pachetuk GLOBECAST cred
    dar am pus toate cheile
    si nu merge
    :P :P :P :P :P :P :P :P
    ai dreptate
    La mine pe Dreambox cu MGcamd merge acum cu keya pe care am pus-o.Testata,ca am sters-o din softcam keys si nu mai mergea,iar cand am pus-o la loc in softcam keys merge. Si imi merge si cu Camd3,dar nu stiu aici cu care keye merge.
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

  10. #10
    Oki Doki Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intresant. Exact cheia asta era by default in receiverul meu (007400..) si nu a mers. Poate ca pur si simplu emu din receiverul meu nu stie sa deschida acest tip de viaccess.
    Multumesc pt. experimente/sfaturi.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. MCM Belgique, mai merge, cu ce cheie?????????
    By rock5 in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 7th October 2006, 23:06
  2. enigthing for 8 west??
    By miccia in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 31st December 2005, 03:39

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top