Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    36
    Posts Thanks / Likes

    Default Loader pentru humax VACI 5300

    Stie cineva ce loader imi trebuie pentru a incärca un humax VACI 5300 cu un setting nou?
    Multumesc frumos.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    {{Root}}
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce loader ai spune exact modelul


  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Probabil se refera cu ce program poate incarca settings noi in receiver. Cu Humbox 4.1 sau cu Human 0991, totul e sa alegi la "model" receiverul potrivit, respectiv VACI 5300.

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    36
    Posts Thanks / Likes

    Default humax 5300vaci

    Kroky am incercat dar nu a mers, apare mereu eror hn, humaxul are softul 2.30

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Atunci trebuie sa folosesti Formula V3 2.28 si la Config alegi VACI 5300 si introduci System ID pe care il ai tu in receiver (ID-ul il gasesti la la Status).

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Eu zic ...

    Eu sa nu te grabesti ! o eroare de update poate sa-ti fie fatala !

    - convingete ca softul si modelul tau sint compatibile
    - foloseste Formula sau Humbox ca prograsme de update
    - nu te atinge de bootloader !
    - nu intrerupe procesul odata pornit !

    Daca nu ai un motiv serios ... renunta ! Mai binele este dusmanul binelui ! Bafta !

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    El nu vrea sa-si updateze softul, ci lista. Dar la ultimele modele de 5300 (cele cu loader L2.30) au blocat portul serial (ca la 5400Z) si nu mai poti sa-i faci update decat prin satelit. Iar ca sa-i bagi settings, nu mai merge cu editoarele normale ci numai cu Formula V3 2.28. Asa ca nici o grija, loaderul 230 nu permite nici o schimbare de soft.

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    36
    Posts Thanks / Likes

    Default Humax VACI 5300

    Korki nu merg,am incerca sä i-i dau idiul lui 00E1.0600 si spune eror id.
    ce e de fäcut

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deschizi FormulaV3 228, apesi config si se deschide o fereastra. In stanga jos ai listate receiverele (daca nu apare VACI 5300, te misti cu sageata in sus sau jos pana gasesti - vezi ca sagetile nu se vad prea bine, uita-te atent)
    Selectezi VACI5300 si incerci asa. Daca totusi nu merge, pui la System ID cel pe care il ai tu in receiver (atentie, scrii caracterele fara punct intre ele).

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    36
    Posts Thanks / Likes

    Default Humi 5300vaci

    Kroky, esti un maestru in chestiile astea, multumesc frumos, a functionat, dar mai am o intrebare:care e cel mai nou soft pentru humi 5300vaci si cum pot sä il pun pe el färä sä transpir?
    Incä ceva despre formula 3 in partea di dreapta sus se gäseste humi 5300vaci
    dupä acea in stinga am ales ci5100+ID si s-a umplut conserva.

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Felicitari! Nu poti sa-i bagi un soft nou deoarece are portul serial blocat la incarcare de soft, poti doar settings prin el. Receiverul se poate actualiza doar OTA (Over The Air, adica prin satelit) si nu exista soft nou pentru el, asta e ultimul (nici nu ar avea ce sa mai aduca...)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. HUMAX VACI-5300
    By antheon in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 19th July 2006, 04:32
  2. HUMAX 5300 VACI
    By surendrak in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 8th July 2006, 11:08
  3. HELP FOR HUMAX VACI 5300
    By snowite in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 9th November 2005, 12:46
  4. HUMAX-VACI-5300
    By ciobanu in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 30th July 2005, 00:45
  5. New soft pentru HUMAX VACI 5300?
    By the the in forum SD Receivers
    Replies: 3
    Last Post: 21st June 2005, 15:03

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top