Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,093
    Posts Thanks / Likes

    Default HUMAX DIGI Trist

    cind ma bucuram ca nu au mai fost probleme cu rec HUMAX II+..surpriza.In timp ce butonam rec pe NATIONAL TV, pentru un studiu comparativ intre DOLCE si DIGI, prin comutarea programului cind pe Intelsat,cind pe Hellasat...sa dus dreaku iar.Acces interzis pe toate canalele..A trebuit sa initializez receptorul si uite asa am pierdut toata munca mea cu aranjarea programelor pe mai multi sateliti.Concluzia este ca RECEPTORUL HUMAX este dedicat acestui serviciu numit DIGI.Nu mai fac experiente triste...il las dreaku asa cum este...
    DIGI TV(3kituri cu HSS 1160,DIGI+,DIGI II+), FOCUS SAT, DM 500, Echostar 3600 IP, Echosmart 770 cu cardreader,3XEchosmart 790,Echosmart 791 2XKAON KSF100, Optibox CXPVR, 1x offset 1,20, 4 LNB INVERTO 0.2 dB, 5xoffset 0.90x6lnb inverto 0.2 db, 1X offset 0.80X1 lnb Smart Titanium 0.2 db

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: HUMAX DIGI Trist

    Quote Originally Posted by liviusky
    cind ma bucuram ca nu au mai fost probleme cu rec HUMAX II+..surpriza.In timp ce butonam rec pe NATIONAL TV, pentru un studiu comparativ intre DOLCE si DIGI, prin comutarea programului cind pe Intelsat,cind pe Hellasat...sa dus dreaku iar.Acces interzis pe toate canalele..A trebuit sa initializez receptorul si uite asa am pierdut toata munca mea cu aranjarea programelor pe mai multi sateliti.Concluzia este ca RECEPTORUL HUMAX este dedicat acestui serviciu numit DIGI.Nu mai fac experiente triste...il las dreaku asa cum este...
    Cand v-am spus ca au pus din nou primul soft poate ati crezut ca o spun din raca dar n-am nici o raca asta e tristul adevar se blocheaza si cred ca nu e de vina receptorul caci toate se blocheaza eu cred ca si Dreamboxul pe Digi se blocheaza,eu unul cred ca aceasta norma de codare nagravision are ceva ce nu convine receptoarelor

  3. #3
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu stiu de ce nu se poate intelege ca un anume receiver e facut pentru un anumit pachet , nu pt DX , nu pentru banda C , nu pentru streaming , nu pentru etc , e facut sa te uiti la ce ai platit . Mi-e greu sa cred ca spaniolul , francezul sau neamtul , freaca receiverul de D+,C+,Premiere , cum il frecati voi .

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by *********
    Nu stiu de ce nu se poate intelege ca un anume receiver e facut pentru un anumit pachet , nu pt DX , nu pentru banda C , nu pentru streaming , nu pentru etc , e facut sa te uiti la ce ai platit . Mi-e greu sa cred ca spaniolul , francezul sau neamtul , freaca receiverul de D+,C+,Premiere , cum il frecati voi .
    Bun dar explica-mi de ce are Humaxul in configuratia lui optiuni pt DISEQC, MOTOR SI VRE-O 16 sateliti in meniul lui! Asta inseamna sa-l freci?

  5. #5
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da dar probabil nimeni nu isi asuma responsabilitatea pentru altceva decat pentru ce e facut sa vada .

    Revin la comparatia cu francezul si neamtul . Credeti ca ei freaca atat receiverele ? De fapt probabil nici romanii nu o fac , doar cativa pe forumuri .

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by *********
    Da dar probabil nimeni nu isi asuma responsabilitatea pentru altceva decat pentru ce e facut sa vada .

    Revin la comparatia cu francezul si neamtul . Credeti ca ei freaca atat receiverele ? De fapt probabil nici romanii nu o fac , doar cativa pe forumuri .
    Mai facem un pariu, lasam ori un Hundai sau Humax numai pe Digi cel putin 2 zile si surpriza fara sa umble nimeni la el ecran negru v-am mai spus nu cred ca sant de vina receptoarele ci algoritmul de codare intr-un cuvant Kudelski

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Receiverul Humax de la Premiere, care este la fel cu cel de la Digi, are in menu optiunea "Premiere Search" prin care se cauta doar canalele din pachetul Premiere, fara sa afecteze si celelalte canale. Oare nu se putea la fel si la Digi? Iar algoritmul de codare nu are nimic de-a face cu blocarile, mai folosesc si altii Kudelski si nu sunt asemenea probleme. De vina e softul aparatului, facut pe genunchi, in baie sau pe vapor.

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    748
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by *********
    Da dar probabil nimeni nu isi asuma responsabilitatea pentru altceva decat pentru ce e facut sa vada .
    Eu unul il tratez ca pe un cristal de Murano si tot se blocheaza, da lipsa semnal (chiar daca arata 60% cu 98%), apare nota_10 din senin (si dispare tot la fel).

    Quote Originally Posted by *********
    Revin la comparatia cu francezul si neamtul . Credeti ca ei freaca atat receiverele ? De fapt probabil nici romanii nu o fac , doar cativa pe forumuri .
    Am Premiere de cativa ani... si nu am avut macar O DATA lipsa semnal, sau erori de gen nota_10. Ca sa nu spun ca frec receptorul (un Humax) de ma mai intreb cum de mai functioneaza . Si nu am avut nici cea mai palida eroare la el

    Adrian.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Iar eu am un receptor Humax F1 care merge din 1998 frecat la greu, zi de zi. Si radio si TV. Fara nici o problema. Si nu are toate optiunile astea fatoase de acum. Pur si simplu un receiver bun se cunoaste...

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si mai uit si sa sterg praful de pe el cu saptamanile. Ca sa nu mai vorbesc ca am si un pozitioner cam tot de pe atunci, Protec ii zice, care la cateva zile comanda ture antenei dintr-o parte in alta. Iar antena de AL este o antena englezeasca adusa in 1993. A schimbat saracul pozitioner 3 actuatoare pana acum...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. HUMAX DIGI+II
    By babicu in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 0
    Last Post: 9th November 2006, 13:33
  2. HUMAX-DIGI+2
    By gelu_dh in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 32
    Last Post: 14th September 2006, 22:10
  3. Humax nou digi+2
    By nickey1234 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 7
    Last Post: 31st July 2006, 18:50
  4. HUMAX Digi+
    By eddo in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 10th May 2006, 19:39

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top