Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default Please help me...

    Imi poate explica si mie cineva cum s-ar putea decoda un receptor HUMAX 5400Z?
    Cand porneste merge pus pe un canal dupa care daca il dau pe alt canal se stinge.
    Ma poate ajuta cineva? Please...

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orobpa
    Posts
    1,967
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incarca s\w original si apoi iar patch-ul + lista canale + chei .

  3. #3
    you said "member" huh! Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    A(n)TENA
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am si eu aceiasi problema cu un 5400z patchuit.Fa vreun an dupa ce l-am cumparat gata patchuit a inceput sa faca figuri. Adica dupa ce se incalzea putin se inchidea si se deschidea de capul lui.Am fost cu el la doctor si mi-au schimbat de 2 ori toata alimentarea si de 2 ori numai 2 condensatori .E bine pt un timp max 3 luni min 1 zi si problema incepe din nou.Cand a facut figura prima oara inca nu coboram setarile de pe net.Lucra cu Matrix.Are cineva vreo idee ce ar putea fi?De schimbat tot il schimb dar macar sa stiu de ce l-am mai platit odata cu reparatiile.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top