Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    IS
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default strong6355 ciudat

    Salutare,
    Uitati ce mi se intampla:am pus si eu ultimul soft(urt,patc si keys) TPS ok pe rec meu, totul a decurs ok la instalare dar atunci cand am dat sa scaneze tp-le nu-mi gaseste nici un canal, nici tv si nici radio, cu toate ca imi arata ca am semnal pe tp.Cum e posibil?
    Mentionez ca am dat reset si la rec si la pozit ca sa mai fac ceva curatenie.Are ceva legatura cu asta?
    Inainte de a instala acest urt nou pusesem pach-ul ala cu MTV19 ok "netestat" si atunci antena o luase razna:mergea de la o extrema la alta, nu mai recunostea pozitiile sat-lor,etc.
    Am crezut ca daca pun acest urt nou cu tot cu pach nou o sa se rezolve eroarea, dar.....
    Ce credeti ca treb. sa fac?
    STRONG SRT6355>V-BOX II 60 POZ.>OFF-SET 1,2>DIGI. GOLD 0,3dB>62E-4W

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default 6335

    Problema asta eu am avut-o , dar la SRT 4125. Acolo treaba provenea din neconcordanta dintre procesor si patch. Presupun ca si la 6335 e aceeasi cauza. In concluzie eu cred ca trebuie sa pui un patch ce este acceptat de procesorul matale, adica un patch + urt dintre cele mai vechi cu care sa lucreze procesorul.La 4125 erau ( sunt ) doua tipuri de procesooare , unul cu drie 303 si altul 304 ,asa imi amintesc.Cu patchul gresit vedea semnal garla dar nu retinea nici un post .

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    IS
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu ma gandeam sa reinstalez urt-ul din nou, dar nu stiu daca sa pun unul mai vechi care nu mi-a facut probl sau tot pe asta nou (cu tps ok) ca poate merge. Oricum daca reinstalez un urt mai vechi tb si un pach tot mai vechi care este compatibil cu acel urt. As vrea sa vad si eu ceva mtv-uri totusi.
    Cei cu 6355, voi ce spuneti? Ati intalnit astfel de probleme?
    STRONG SRT6355>V-BOX II 60 POZ.>OFF-SET 1,2>DIGI. GOLD 0,3dB>62E-4W

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @catasat:

    -Si eu pe Str6355 am noul''urt+pa**ch'' dar nu am intilnit asemenea prob de care zici,sincer daca as cunoaste care ar putea fi cauza...Sorry .
    -Mai incearca totusi inca odata sa instalezi urt dupa care si pa..ch,si eventual un Ch-list!

    baffta.
    Cred ca Dumnezeu a pierdut Romania la poker!
    Suntem o natie de cersetori...

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII



  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Suceava-Germania
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default 6355 ci

    Salut.. am si eu o intrebare la cei cu srt 6355 ci ...ma intereseaza prg Easy Tv de pe astra fec 12663 H 22000 , National geografic de pe W2 astea toate au mers la mine pina mai recent de cind am schimbat patch si key de la Frocusat dar nu patchul asta nou , key sint corecte actuale dar la mine nu se deschide , la cine merge prg astea va rog dati o idee sau care patch merge sa il pun din nou , multe multumiri...

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din pacate, aceasta prima varianta(V2)de "Patch_09112006.bin", nu rezolva problema EasyTV!
    Cu ac. patch merg doar:
    -"easy.TV Silverline";
    -"easy.TV hotX".

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune patch 1.06 sau patch easy-tv.bin .Folosesti patchloader sa-l incarci la fel si pentru key.bin. Gkeys.bin trebuie si ele sa fie pentru aceasta versiune de patch , adica sa pooata fi incarcate cu patchloader NU CU weaksoft !

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Suceava-Germania
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default 6355 ci

    Hai seara buna la toti ... am cumparat un srt 6355 ci la mina a doua adica din ebay Germ.... am schimbat bootloader 4.6.7 + urt cu meniul albastru pentru 6355 clar , patch si chei... totul a decurs bine , dar cind vreau sal pornesc se aprinde punctul verde in stinga si patru de minus cam asa - - - - il scot din priza il bag de cca 9,10 ori si daca am noroc se aprinde , nu functioneaza nici telec... cite o data se aprinde din prima , am schimbat alt urt 6355 blue ? dar tot se aprinde greu , ceva lamuriri va rog care aveti Danke..

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. MTV ASTRA19 strong6355
    By catasat in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 7th December 2006, 00:42
  2. TPS-CIUDAT
    By dannic in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 1st April 2006, 01:31
  3. strong6355 si matrix???
    By matei26bogdan in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 10th March 2006, 08:18
  4. Un lucru ciudat
    By dan46 in forum Placi DVB
    Replies: 7
    Last Post: 22nd July 2005, 00:11

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top