Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    748
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme cu 12527 la DigiTV

    Nu stiu ce se intampla (sa fie doar la mine?), dar de circa o saptamana (cel putin de atunci am observat eu) pe frecventa asta am intreruperi de imagine pe toate canalele (TVR2, Antena3, Euforia, PratechTV etc). Nu tot timpul, dar sunt perioade cand nu merge de nici o culoare.

    Acum sa nu sariti ca nu am antena reglata bine... pe placa TV din calculator, pe aceiasi frecenta merge (in acelasi timp) PratechTV fara nici o intrerupere, iar semnalul este pe Placa TV: L: 60%, Q: 100%. Iar conserva arata constant: L:60, Q:80-98%.

    Stie cineva care e problema?

    Adrian.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    hm.. eu cred ca e oscilatorul local de la lnb de vina .. adik mai bine zis ar trebui sa inlocuiesti lnb-ul.. parerea mea..
    2.3m Paraclipse Hydro C & Ku,1,5m Gibertini, 1.15m Offset +Inverto KA+KU, Tbs6983, Vu solo 2,Tehnomate TM 5403HD M3

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    748
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by valentyn0_sat
    hm.. eu cred ca e oscilatorul local de la lnb de vina .. adik mai bine zis ar trebui sa inlocuiesti lnb-ul.. parerea mea..
    Atunci, cum se explica ca placa merge fara nici o problema... iar conserva are perioade bune... cand merge fara nici o intrerupere?

    Adrian.

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Espańa
    Posts
    91
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aceias problema o am si eu cu aceiasi frecventa(12527).problema apare doar receptorul de la digi.Dupa multe investigatii mi-am dat seama ca problema apare deoarece de la intrarea in apartament cablul de la lnb imi intra prin instalatia pe care imi merge si semnalul de la antena terestra si cablu!Daca duc cablul direct pana la receptorul digi nu am nici o problema.Incearca si tu acest lucru!Cu un alt receptor problema de semnal nu exista!
    multa bafta!

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    748
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mig31
    Aceias problema o am si eu cu aceiasi frecventa(12527).problema apare doar receptorul de la digi.Dupa multe investigatii mi-am dat seama ca problema apare deoarece de la intrarea in apartament cablul de la lnb imi intra prin instalatia pe care imi merge si semnalul de la antena terestra si cablu!Daca duc cablul direct pana la receptorul digi nu am nici o problema.Incearca si tu acest lucru!Cu un alt receptor problema de semnal nu exista!
    multa bafta!
    Cei drept, la mine intre antena si conserva se afla un motor si un splitter. Dar de ce tocmai la frecventa asta, si nu la toate?
    Oricum, conseva arata ce e semnal din belsug

    Adrian.

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Espańa
    Posts
    91
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asta e un mister nedezlegat inca!Incearca cu un amplificator de semnal!

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,093
    Posts Thanks / Likes

    Default

    datorita "pieselor " intermediare, propagarea semnalului in circuitul LNB-intrare rec, este afectata, in sensul ca nu mai exista adaptare progresiva si una din armonicile frecv 12527 este "lovita" la cele mai mici fluctuatii de semnal....
    DIGI TV(3kituri cu HSS 1160,DIGI+,DIGI II+), FOCUS SAT, DM 500, Echostar 3600 IP, Echosmart 770 cu cardreader,3XEchosmart 790,Echosmart 791 2XKAON KSF100, Optibox CXPVR, 1x offset 1,20, 4 LNB INVERTO 0.2 dB, 5xoffset 0.90x6lnb inverto 0.2 db, 1X offset 0.80X1 lnb Smart Titanium 0.2 db

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    748
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by liviusky
    datorita "pieselor " intermediare, propagarea semnalului in circuitul LNB-intrare rec, este afectata, in sensul ca nu mai exista adaptare progresiva si una din armonicile frecv 12527 este "lovita" la cele mai mici fluctuatii de semnal....
    Suna interesant si eu ce sa fac ca sa nu mai am probleme
    Asta fara sa demontez motorul si splitterul.

    De ce oare a mers pana acum fara nici o problema si tocmai acum a inceput sa faca nasoale?

    Adrian.

  9. #9
    Very Iritant Person Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Wake up romanian city
    Posts
    4,599
    Posts Thanks / Likes

    Default

    n-ai pe nimeni sa-ti imprumute 5 minute un alt lnb ca sa te edifici?
    si eu zic ca ala ar fi problema...

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    748
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ntire2000
    n-ai pe nimeni sa-ti imprumute 5 minute un alt lnb ca sa te edifici?
    si eu zic ca ala ar fi problema...
    Am, dar e imprumutat la cineva , am sa incerc maine sa il schimb.
    Dar daca e ala problema... atunci de ce pe placa TV (Nexus-S) merge fara nici o problema? Atat de proasta sa fie conserva

    Adrian.
    PS: La ora asta merge fara probleme si pe conserva.

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    748
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by adipopa
    Quote Originally Posted by ntire2000
    n-ai pe nimeni sa-ti imprumute 5 minute un alt lnb ca sa te edifici?
    si eu zic ca ala ar fi problema...
    Am, dar e imprumutat la cineva , am sa incerc maine sa il schimb.
    Dar daca e ala problema... atunci de ce pe placa TV (Nexus-S) merge fara nici o problema? Atat de proasta sa fie conserva

    Adrian.
    PS: La ora asta merge fara probleme si pe conserva.
    Am schimbat LNB-ul si tot nu merge

    Mai are cineva vre-o solutie?

    Adrian.

  12. #12
    Very Iritant Person Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Wake up romanian city
    Posts
    4,599
    Posts Thanks / Likes

    Default

    schimba conserva ca poate s-o fi imputzit....

    PS: nu cumva placa aia fiind legata in cascada pe conserva ii cam ia din tensiune? ia incearca sa lasi numai conserva sa vezi daca mai face aceleasi figuri....la a mea cand i-o venit sorocul (la sursa de alimentare) o facut cam tot felul de chestii ciudate...

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    748
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ntire2000
    schimba conserva ca poate s-o fi imputzit....

    PS: nu cumva placa aia fiind legata in cascada pe conserva ii cam ia din tensiune? ia incearca sa lasi numai conserva sa vezi daca mai face aceleasi figuri....la a mea cand i-o venit sorocul (la sursa de alimentare) o facut cam tot felul de chestii ciudate...
    Daca nu ar fi 1800 km pana la ceseria GigiTV, maine asi da conserva inapoi, impreuna cu cardul, si asi renunta la MARELE DTH European.
    Sper sa ma mai tina pana de Pasti cand sper sa ma apropii mai mult de caserie pentru a renunta definitiv la acest MEGA serviciu, si sa trec si eu la niste falimentari, ca poate aia chiar le pasa de clienti.

    Adrian.
    PS: Sincer nu prea ma uitam eu la p(r)ostrurile care erau pe respectivul TP, dar...

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu stiu ce se intampla dar de ieri la mine nu mai merg:TVR 1,Prima, B1Tv,Realitatea,National,N24,otv,Eurosport,Kiss Tv,Mtv....restul merg normal
    Aveti idee ce se intampla?

    P.S:Abonamenutul e platit pe tot anul

  15. #15
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    aschaffenburg-germania/alba iulia
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici la mine nu merg,iar ieri mi-a aparut dintr-o data NOTA 10 pe ecran si sa blocat recieverul 1160.Dupa ce l-am stins din fata si-a revenit dupa citeva minute. Tot asa am patit intr-o seara cu celalalt reciever1120,mi-a aparut dintrodata NOTA8 si sa blocat. dupa ce l-am stins si-a revenit. Sa fie de la ei sau recieverurile mele sa fie pe moarte. Abo este platit pina in ianuarie 2007.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Digi TV [Powered by RCS&RDS]
    By satenicu in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1904
    Last Post: Today, 15:59
  2. Probleme receptie DigiTV
    By bibbicu in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 8
    Last Post: 28th April 2006, 06:49
  3. ATV pe TP4 12527
    By Cothy in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 16
    Last Post: 11th March 2006, 16:54
  4. TP4 12527
    By galagonya in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 29th December 2005, 23:49
  5. Probleme DigiTV
    By stailus in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 9th January 2005, 00:27

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top