Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Junior Member Friend
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Germany
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default ce stie un dreambox 500-s?

    As vreasi eu sa stiu de la specealisticam ce sisteme
    stie un dreambox 500-s.
    Merci anticipat

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    236
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sharing cel mai evident si multe altele.

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Un dreambox stie sa faca atat de multe lucruri incat, de regula, este cu cativa pasi inaintea utilizatorului.




  4. #4
    Junior Member Friend
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Germany
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am un dbox-2 si ma tot bate gindul sa pun multicam
    pe el insa de curind am gasit dream500 la 180€si as
    vrea un sfat !
    Din cite stiu eu la Dream nu-ti mai trebuie multicam,poate
    decoda aproape orice sistem,sau nu?

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Earth
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da decodeaza tot

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by politim
    Am un dbox-2 si ma tot bate gindul sa pun multicam
    pe el insa de curind am gasit dream500 la 180€si as
    vrea un sfat !
    Din cite stiu eu la Dream nu-ti mai trebuie multicam,poate
    decoda aproape orice sistem,sau nu?
    Cumpara-l ca face toti banii, nu mai sta pe ganduri.




  7. #7
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,604
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lacusta
    sharing cel mai evident si multe altele.
    Excluzand sharingul (n-am net acasa) ,fata de un receptor ieftin paciuit care actual nu mai stie aproape nimic , ce poate face dream-ul?
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pytonu
    Quote Originally Posted by lacusta
    sharing cel mai evident si multe altele.
    Excluzand sharingul (n-am net acasa) ,fata de un receptor ieftin paciuit care actual nu mai stie aproape nimic , ce poate face dream-ul?
    De exemplu :-->> Stream



    Antes de postear en este foro, lea las normas y preséntese. Y al presentarse respete las normas Nş 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    UE
    Posts
    164
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by obywans
    De exemplu :-->> Stream
    Da dar numa la Canale cu volum mic de date.La canale ca ORF,ARD,ZDF,RTL(partial) nu face fatza.Pe cand DBoxul poate cu toate ca e "inferior" la hard.Inafara de asta mai potzi sa faci din dbox si receiver HDD,si are si un display calumea.
    Daca bagati multicam in batranul DBox2 avetzi un receiver serios si economisitz 160 de Euro(cel putzin).O fii avand el anii aia multzi dar rar se strica:mai apar niste linii in display.
    Respect
    ciolpan

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    72
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am dbox2 nokia cu multicam si nu e atit de "multi"..... cu cartela criptow. bios5 tot am avut probleme, cu camd3 nu pornea numai cind vrea el, cu newcs sau cardserver (newcamd) pornire OK dar dupa 1-2-3 ore se bloca si numai cu reset general a pornit din nou, cu gbox n-am reusit. Am incercat si pe un sagem exact la fel...cu dreambox n-am incercat. Daca vrei box si cartela poate dreamul e mai bun.
    Alta poveste: dbox2 cu cartela mmc sau sd si un powerboard-enigma merita incercat, ai spatiu pt. orice emu, key, plugins (picon), dupa reinstall dai numai mount mmc si ai toate setarile vechi, 5-6 fire si o rezistena de 100k orice electronist amator poate lega (nu chiar oricine dar cu putina atentie si verificat de 2 ori...) o cartela de 16-32 MB e foarte ieftin... viteza de transfer... mai bun decit flashul din box dar nici un mp3 nu merge de pe card...
    Loui.

  11. #11
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut.Ma intereseaza achizitionarea unui DM500S in special pentru sharing .Eu am cont de sharing gbox dar pt ss2.Daca imi cumpar un DM500S pot folosi contul de sharing cu el?Sau trebuie alta linie si alte setari pt dreambox?
    Multumesc anticipat.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, il poti folosi pe dream.




  13. #13
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si vei avea o mare surpriza in bine

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by snow
    pe dream se mai poate vedea tps?
    Da !îti confirm ca merge TPS Pe DReamBox 500 în sharing mai putin
    cel 7 canale de Multivision
    aceste merg si nu prea ...

    în rest Tot OK



    Antes de postear en este foro, lea las normas y preséntese. Y al presentarse respete las normas Nş 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cine stie???
    By nirolf in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 13th October 2006, 23:43
  2. ce se stie despre???
    By marcobelo in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 4th September 2006, 00:44
  3. cine stie?
    By mirtom in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 4th August 2005, 20:02
  4. ce stie un dreambox 500-s?
    By politim in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 6th January 1970, 12:23

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top