Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: Intrebare

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    España
    Posts
    91
    Posts Thanks / Likes

    Default Intrebare

    Am si eu o intrebare pentru cei cu mai multa experienta de pe acest board.Resetez receptorul(HSS-1120NAA),dau sa scaneze,imi gaseste peste 100 de canale,ies din menusi lista mea de canale tv se termina la 100 desi imi punea ca a gasit 118 canale tv!Ce pot face sa imi apara toate canalele gasite?Versiunea de soft e din februarie 2006.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    262
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearaca sa stergi canalele pe care nu le prinzi (cehe, slovace, ungare etc.).
    Stergele unul cate unul (dai cate un exit dupa fiecare canal sters) si ai sa vezi ca iti apar unul cate unul.
    Acelasi lucru se intampla si la 1160.

    Mutla bafta

  3. #3
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca iti trebuie un update de soft pentru a receptiona tot , inclusiv canalele de pe Hotbird .

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    España
    Posts
    91
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E o versiune mai noua de soft?Daca da,pe ce frecventa?

  5. #5
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Doar daca il rugam pe zozosat sa puna inca o data aici frecventele corespunzatoare fiecarui tip de receiver pentru update , pe care le voi pune sticky sus .

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pt. 1120 NA-12.687H-TVR 1
    Pt. 1160 NA-12.526H-TVR 2
    Pt. 1165 NA-12.563H-MTV 1
    Pt. 1169 NA-12.643V-TV Markiza
    Pt. 1170 NA-12.723H-Antena 1
    Pt. Digi+1 -12.643H-Pro tv
    Pt. Digi+2 -12.607H-Digi tv info

    by @zozosat

    @*********

    Buna ideea cu sticky! Poti face din acest topic un sticky:
    http://www.********.com/f2/viewtopic....er=asc&start=0

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    262
    Posts Thanks / Likes

    Default nedumerire

    King Blana, nu te supara, dar ce Hotbird?
    Omunlui nu-i intra toate canalele de la Digi, atat. De Hotbird nu spune nimic, si in plus ceilalti sateliti se prind bine (daca are o montura sau alte LNB-uri, nu o sa aiba probleme), doar ii intra automat dupa reset face probleme.
    Si exista update de soft si pentru 1160, ca tot asa face?

  8. #8
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by wambertos
    Pt. 1120 NA-12.687H-TVR 1
    Pt. 1160 NA-12.526H-TVR 2
    Pt. 1165 NA-12.563H-MTV 1
    Pt. 1169 NA-12.643V-TV Markiza
    Pt. 1170 NA-12.723H-Antena 1
    Pt. Digi+1 -12.643H-Pro tv
    Pt. Digi+2 -12.607H-Digi tv info

    by @zozosat

    @*********

    Buna ideea cu sticky! Poti face din acest topic un sticky:
    http://www.********.com/f2/viewtopic....er=asc&start=0

    OK , facut sticky si adaugate frecventele si in pagina 1 si in pagina 15 .

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    España
    Posts
    91
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc blana

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    España
    Posts
    91
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ZMEURA intradevar receptorul meu nu se actualizeaza decat cu condensatorul,cum de altfel am si procedat pt a instala versiuneaSW1.29,dar de aceasta data nu vrea si pace!Se restarteaza dupa cateva secunde fara sa descarce nimic.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Intrebare EPG
    By M15uva in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 23rd June 2006, 02:38
  2. Intrebare?
    By patrocle in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 20th June 2006, 09:39
  3. Intrebare !!!
    By gelu_dh in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 14th June 2006, 00:52
  4. Intrebare!!!!
    By r3v3ng3 in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 6th August 2005, 00:30

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top