Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 38
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,069
    Posts Thanks / Likes

    Default Spice Platinum "disponibil" in Via1 pe Hotbird.

    Hotbird, 10853H, 27500, 3/4 (de fapt unde era si pana acum, doar ca au fost adaugate ECM-PID-uri de TP$ pt ID-urile 007c00 si 015000, ambele fiind "accesibile")
    Cu alte cuvinte, cei care vad TP$ vor putea vedea acum si Spice Platinum.

    edit: se pare ca ID-ul de Via2 015000 nu functioneaza k-lumea.
    Oricum, Spice ramane "accesibil' cu ID-ul 007c00, cheia 08 (Via1 pur )

  2. #2
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu´ pe partea stîngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Spice Platinum "disponibil" pe Hotbird in prov

    TPS is on the point of receiving in its offer the chains Spice Platinum. The chains Spice Platinum is chains érotico-XXX Playboy group, and will be diffused in option on channel 110 as from Monday, May 02.

    From June, TPS should again enrich its offer by chains X. At this hour, we know that this chains will result from a great name of X...

    Multumiri lui @gepeto!

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Ploiesti
    Posts
    572
    Posts Thanks / Likes

    Default srt 6155

    Am si eu o intrebare: din pachetul ala vad multiv*n 1-7 cu un srt 6155.
    ar trebui sa le prind si pe restul de acilea ?
    http://www.lyngsat.com/packages/tps.html
    de ex tps star (ca multe altele din lista aia de altfel) am impresia ca nu mi-a intrat...
    care e criteriul ?

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    405
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Spune si tu ce antena ai,pe TPS Star de exemplu semnalul e mai slabdecat pe multivisioane.Cum ai semnalul pe Multivision?

    1.4 Al, Invacom 0.3, DM500, SS2, 42E - 30W

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Ploiesti
    Posts
    572
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sorinvasiliu
    Spune si tu ce antena ai,pe TPS Star de exemplu semnalul e mai slabdecat pe multivisioane.Cum ai semnalul pe Multivision?
    Ploiesti, 1.2m lnb gold 0.3dB

    Nivelul parca e pe undeva pe la 80%, nu sunt sigur. Cert e ca MV-urile se vad beton, fara intreruperi.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Olanda
    Posts
    357
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am si io o intrebare daca se poate.. TPS CRI*pt ala e VIA 1 sau VIA 2 MERSI ca am un decodor via unu si nu mai intra nimic din TPZ ..


    FORZZA STEAUA"
    _________________
    Intel Celeron 3,06,ddr512,Sab DVB3800 FTA, 1m offset,SS2
    Olanda

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United States of Europe
    Posts
    17,549
    Posts Thanks / Likes

    Default

    SPICE PLATINUM TP 10853 27.500 H 3/4
    CAID 01500...
    Salut Prieteni!


  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Maidanezu
    TPSCrypt nu e nici via1, nici via2, ci o varianta via proprie a lui TPS. Ce intelegi prin decodor via?

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    617
    Posts Thanks / Likes

    Default xxx

    hehehe, bey

    Un nou site porno

    ce bine ce bine

    bey
    dm500

  10. #10
    Time to update ? Mentor
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Global Village
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pot sa vad TPS pe strong 4155 cu patch concord v2 ?
    Ca nu am mai reusit deloc de cand am schimbat de la v1 concorde.
    Am pus toate cheile de pe forum si tot nu vrea sa deschida TPS,
    implicit mai nou, Spice PPPPPP.
    Ma poate lamuri cineva,ca sunt in bezna totala si la propriu si la figurat

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Olanda
    Posts
    357
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky
    @Maidanezu Ce intelegi prin decodor via?
    ma refeream ca are modul incorporat VIA 1.. si vroiam sa adaog ca inainte adica acum vreo 4 luni vedeam tot TPSU .. dupa aia o perioada nu .. si iar cateva zile acu vreo 3 saptamani deci deschideam TPSCRYPT ala prin VIAccess 1... si de aia intrebm


    FORZZA STEAUA"
    _________________
    Intel Celeron 3,06,ddr512,Sab DVB3800 FTA, 1m offset,SS2
    Olanda

  12. #12
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La voi mai merge Cu MRV 2.23 TP$ OK in schimb pornociunea nu mai mere. Ieri functiona

  13. #13
    badass Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    nederland
    Posts
    900
    Posts Thanks / Likes

    Default !!

    pe humax merge perfect

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    MOO, v-ati intors de la biserica si ati trecut pe Spice? Nu credeti ca e prea mare contrastul?
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    214
    Posts Thanks / Likes

    Default

    macar in Vinerea Mare lasati-o mai moale cu Spice

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. "lost","prison break",bollywood music ch
    By cokeman in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 6th July 2006, 17:56
  2. WATCH SPICE PLATINUM(PRIVATE) WITH "AES" KEYS
    By qamar in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 23rd June 2006, 08:54
  3. TPS package " 2 Frequencies moved on Hotbird 7A "
    By fiazi in forum RDI - English
    Replies: 9
    Last Post: 25th April 2006, 21:42
  4. New FTA Channel "Baby TV" on Hotbird
    By gepeto in forum News
    Replies: 0
    Last Post: 9th March 2005, 13:40

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top