Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    oradea
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default 1160 sau LNB defect?

    Dupa o desincronizare,cred ca din cauza unor pene de curent,am dat fatory reset si pauza .
    Nu mai am nivel de receptie pe nici un tp,nu vad pe ecren decit meniul ,nu-mi da nici o alarma ,vede cartela ,si atit, ce s-ai fac?
    LNB ul este universal golden 0,6 dB
    Are o vechime de 1,5 ani si a functionat pina acum bine .
    soft din februarie 2006.
    daca ceva nu merge ,nu dispera, ia un ciocan mai mare

  2. #2
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    oradea
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    OK Rezolvat.
    mort pentru patrie LNB-ul schimbat cu un Smart titanium edition 0,2 dB
    Sper sa fie mai bun ca si originalul din chitul Digi.
    daca ceva nu merge ,nu dispera, ia un ciocan mai mare

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    oradea
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Rectificare : Mort pentru patrie si 1160 .
    Dupa ce am schimbat LNB -ul a mai functionat 4 ore si si-a dat duhul.
    Functioneaza "daca e rece"2 minute dupa care ingheata imaginea si nu mai are receptie ( nivel si calitate la zero).
    Verificat 1160-ul pe alta antena cu alt LNB si manifestare identica (functionare citeva minute dupa care ingheata tot).


    Intrebarea mea ar fi: RENUNT la 1160 (fiind in custadie, eventual chiar si la contract) si fac alt contract cu aceleasi conditii dar cer un humax digi II?
    S-au astept sa repare 1160-ul? Contractul este de 1,5 ani .
    Pareri pro s-au contra!

    Cu multe multumiri!
    daca ceva nu merge ,nu dispera, ia un ciocan mai mare

  4. #4
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fa cumva si scapa de Hyundai . Humaxul pare sa isi imbunatateasca softul si cred ca el e viitorul .

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    oradea
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Scula nu o folosesc eu ci maicamea de 81 de ani ,dar se descurca inclusiv cu factory reset.
    De aia intreb , vreau o scula "STABILA".
    daca ceva nu merge ,nu dispera, ia un ciocan mai mare

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca e timpul ca maica-ta sa faca trecerea la un receptor de calitate, ceva gen DM500.

    PS> O sa-i fie mai greu la inceput cu emu-uri si key dar eu zic ca putem pune mana de la mana sa-i facem o linie la gbox astfel incat sa poata vedea si celelalte DTH-uri.

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    oradea
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Au fost foarte promti, dupa ce le-am spus ce are ,nici macar nu lau verificat
    si mi-au dat altul nou nout ,mi-au spus ca la pornire sa stau pe TVR1 ca sa se
    reactiveze cartela , ciudat e faptul ca mi-au dat inapoi aceeasi cartela.
    Din pacate nu mi-au schimbat 1160-ul cu un humax , nu aveau pe stoc.
    Toata treaba a durat 10 minute, nici contractul nu mi lau cerut.
    daca ceva nu merge ,nu dispera, ia un ciocan mai mare

  8. #8
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202°, Longitude: 27.322°, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by viorelc
    Au fost foarte promti, dupa ce le-am spus ce are ,nici macar nu lau verificat
    si mi-au dat altul nou nout ,mi-au spus ca la pornire sa stau pe TVR1 ca sa se
    reactiveze cartela , ciudat e faptul ca mi-au dat inapoi aceeasi cartela.
    Din pacate nu mi-au schimbat 1160-ul cu un humax , nu aveau pe stoc.
    Toata treaba a durat 10 minute, nici contractul nu mi lau cerut.
    Nu e ciudat......se imperecheaza cu noul receiver, asa am patit si eu, dus, lasat, luat altul.
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. LNB defect sau nu
    By bosbiciu in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 1st December 2006, 04:36
  2. tvr in defect!
    By doctorul in forum RDI - Satelit
    Replies: 6
    Last Post: 10th January 2006, 07:57
  3. AXN ..defect ?
    By ulenpas in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 6
    Last Post: 23rd December 2005, 12:18

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top