Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Romania
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default Globo Digital 6100

    Ce parere aveti despre digital 6100 (este comercializat de catre Elstar Oradea).Cum se comporta cu o montura h-h,are patch preinstalat sau trebuie instalat.Oare merita cumparat. Nu sunt dispus sa platesc mai mult de 200 ron. Vreau sa il folosesc cu o montura h-h Strong 2100.De unde se poate lua patch pentru el?
    Va multumesc tuturor pentru informatii.
    Bos-biciu ( Ant.1,5 al, H-H strong 2100,skystar2 ,Echocmart 791, , Echostar 770, Ant.0.9 Digi,Hyunday 1160, Amoko Alien.)

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Globo

    Un receptor bun , cu un soft de ultima generatie, tinut la zi , merge cu HH, are patch !

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default .........

    Globo 6100 e destul de ok la patch ... cel putin poti sa faci ceva minuni ... nu pun patch-uri la el aici ca nu il am decat prin transfer ... Dar l-am vandut. Nu mi-a facut probleme. Insa e o veriune mult mai buna care ti-o recomand de la ei Globo 7010 ... Aceleasi lucruri faci cu el insa mai are si posibilitati mai avansate multifeed cu 16lnb, diseq1.2 bun - pentru motor... Ai alte intrebari cauta-ma.

  4. #4
    Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Romania
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am cumparat acest receptor,e destul de simpatic.Are un soft asmanator cu cel de la Kaon.Problema e ca nu stiu sa intru in meniul ascuns si ca nu imi afiseaza subtitrarea la Travel,Romantica,Extreme sp,Club, etc.
    Daca stie cineva mai multe despre aceste aspecte ii rog sa ma ajute.
    Multumesc foarte mult d-lui Mihai P care m-a ajutat de fiecare data cand am cerut relatii.In anul 2004 a fost singurul care ma ajutat cu tot ce trebuie pentru a pune patch pe un strong 4155 ev.Mii de multumiri!
    Bos-biciu ( Ant.1,5 al, H-H strong 2100,skystar2 ,Echocmart 791, , Echostar 770, Ant.0.9 Digi,Hyunday 1160, Amoko Alien.)

  5. #5
    Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Romania
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am aflat cum se intra in codul de key.Se selecteaza un program codat pe care apare mesajul canal codat ,apoi se introduce codul 9339 si apare lista de key care se poate edita.
    Bos-biciu ( Ant.1,5 al, H-H strong 2100,skystar2 ,Echocmart 791, , Echostar 770, Ant.0.9 Digi,Hyunday 1160, Amoko Alien.)

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Patch...

    Meniul se activeaza daca formezi pe un canal codat , functie de originea patchului !

    Polonez - 9976 or 9776 or 9766
    Turcesc - 9339.

    Bafta

  7. #7
    Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Romania
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am o problema urata de tot cu acest receptor.Dupa 1 zi de functionare normala, au inceput problemele. Dupa 15 -20 minute de functionare se blocheaza imaginea,se aude in continuare sunetul si pe afisajul de pe panoul frontal apare un numar,0 sau 1 sau 2.REceptorul nu mai raspunde la comenzile de la telecomanda si nici la butoanele de pe panoul frontal.Dupa ce se scoate din priza reporneste si dupa 5-10 sacunde se blocheaza din nou.Daca il las scos din priza 10-15 minute la repornire functioneaza aproximativ 5 minute si iar se blocheaza.Am dat setari de fabrica dar acelasi lucru.
    Ce parere aveti ,se poate face ceva sau nu.Sa fie vorba de un condensator,care face probleme cand se incalzeste?
    Bos-biciu ( Ant.1,5 al, H-H strong 2100,skystar2 ,Echocmart 791, , Echostar 770, Ant.0.9 Digi,Hyunday 1160, Amoko Alien.)

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Moldova
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E un receptor foarte popular in Ucraina, Rusia si Moldova.
    95% din defecte sunt din cauza condesatorului C15 (470mkf 10V) din blocul de alimentare. Se recomanda de schimbat cu un condesator de 1000mkf 16V.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Globo Digital 4000
    By mm7163 in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 19th December 2006, 00:30
  2. Globo?
    By twetty in forum SD Receivers
    Replies: 4
    Last Post: 14th November 2006, 08:00
  3. TV GLOBO FTA ON 39E
    By emco83 in forum RDI - English
    Replies: 6
    Last Post: 15th June 2006, 20:26
  4. Globo Digital 4000 - Intrebare
    By MrMxyzptlk in forum SD Receivers
    Replies: 8
    Last Post: 31st May 2006, 05:46
  5. Replies: 7
    Last Post: 21st January 2006, 12:05

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top