Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
 1. #1
  Junior Member Teacher
  Join Date
  Mar 2005
  Location
  Bucuresti
  Posts
  198
  Posts Thanks / Likes

  Default CyberLink pt ATI

  Eu nu reusesc sa fac functional CiberLynk.
  Are cineva dosit undeva pe net codecu` , ca ala din CyberLink PowerDVD nu reusesc sa-l fac sa mearga cu MyTheatre.
  10x
  With love,
  Arcan

 2. #2
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Nov 2004
  Location
  Alexandria
  Posts
  193
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Mda, si eu intimpin o problema asemanatoare cu codecu` de la nero 7.5.7 pentru ATI ( e un link pe site la amd ) care refuza sa lucreze cu altdvb , progdvb sau dvb dream si viewer.
  Sincer, cu My theater nu am incercat nici codecul de la nero, nici cyberlink, pentru ca mie nu-mi place decit versiunea aia veche, freeware, de la My theatre (care merge sa inregistrezi fara macroblocuri dupa o ora), dar care nu stie cu driverele mai noi de la technisat. Plus ca telecomanda de la ss2 n`am reusit s-o fac sa mearga cu my theater. In rest, la calitatea redarii, prin tv-out pe TV, my theatre mi se pare cel mai bun, sau la fel de bun ca si dvb viewer.
  Daca poti sa-mi spui cum sa trec si eu de deficientele lui MyTh pe care ti le-am relatat astept raspuns!
  Eu folosesc actualmente codecul de la nvidia care, cu toate ca se comporta mai ciudat cu placa mea ATI x1300, e bun pentru transmisiunile sportive.

  Iti dau PM cu un link pentru niste codecuri de la vecinii nostri sirbi, pe care nu le-am testat inca, dar am vazut ca sunt in general bine pusi la punct cu noile versiuni de soft .

  In ce priveste stabilitatea driverelor de la ATI si caliatea redarii prin tv out eu unul ma consider intepat de catre marketingul mincinos al ,,canadienilor".Daca nu la transmisiile in sdtv , cel putin in HDTV ! Unde ei se laudau ca generatia x1K este ready! Teapa...Omor procesoru de pomana.Si asta pe Luxe tv care e free.Parca nici n`ar exista accelerare hardware.
  Pe sectiunea de placi dvb nu stiu sa fi existat vreun thread despre placile video si abilitatea lor de a reda prin tv-out, mai bine sau mai rau, imaginea de la placile dvb budget .Desi cred ca nu toata lumea urmareste emisiunile Tv numai pe ecranul monitorului.E, da` omu` din greseli invata.

 3. #3
  Reclamant Expert
  Join Date
  Jan 1970
  Posts
  11,499
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Mi se pare ca ultimele versiuni de mytheatre nici nu mai instaleaza filtre grafice, ca atare programul va functiona cu ajutorul codecurilor pe care le gaseste pe sistem.
  In genere, filtrele grafice sint construite, la momentul respectiv, pe o editzie de codec care e in voga, si care, mai tirziu, poate deveni perimata - sau pe care puteti foarte bine sa n-o mai gasitzi. Drept pentru care e buna fie evitarea filtrelor grafice la instalare, fie constructia unora noi.
  Cel mai bine functioneaza programele gen mytheatre cu codecurile inregistrate in directorul filters/filtergraphs - pentru ca acolo au tendintza sa "caute" prima data, si numai mai apoi apeleaza la codecurile sistemului.

 4. #4
  Member Teacher
  Join Date
  Oct 2005
  Location
  AB
  Posts
  234
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Uitati aici:http://www2.rapidupload.com/d.php?fi...filepath=18043
  un crack pt. MyTheatre pe care-l folosesc la versiunea 3.36 si se comporta bine,nu l-am verificat la inregistrari mai lungi,cine vrea sa-l
  probeze si sa ne spuna si noua.[/url]

 5. #5
  Junior Member Teacher
  Join Date
  Mar 2005
  Location
  Bucuresti
  Posts
  198
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Mai multe detalii:
  -problema a aparut in momentul in are am schimbat configuratia sistemului mai exact de ;la AMD cu NVIDIA la PentiumD cu ATI:
  -prima problema a fost crash Mytheatre dupa o scurta perioada de functionare, Rezolvare: config MyTh sa mearga decat pe primul CPU.
  -a doua problema a fost cu codecuriele: eu utilizam pe vechea config Nvidia codec, dar pe ati "nu da bine ", asa ca am configurat Cyberlink care teoretic ar trebui sa se inpace ff bine cu ATi, rezultatul fiind un MyTh ce crapa la 15 min. Am considerat problema versiunea mea de codec CyberLink si am dezinstgalalt codeecul, si am instalat PowerDVD, versiunea sosita cu placa video, surpriza nu poate fi utilizat de MyTheatre sau ProgDVB sau AltDVB, eu unu nu am reusit. Rezolvare am utilizat un codec mai vechi Sonic, Obs: Functiona OK pt Live, dar formatul(4:3) img la reg era cred 4:4, in media player putand viziona imaginea patrat
  -ieri am instalat alta versiune de CyberLink, aceasta configurat fara bifa la Use Hardware... se blocheaza la schimbat canalul in Myth si din cand in cand in ProgDVB, iar cu bifa pe accelerare Hw imaginea avea forme texturate u macroblocuri aiurea ( o img asemanatoare err de divx avi )
  -rezolvare:Am instalat o versiune de InterVideo (10x Danny_X) ce functioneaza inpecabil
  With love,
  Arcan

 6. #6
  Junior Member Teacher
  Join Date
  Mar 2005
  Location
  Bucuresti
  Posts
  198
  Posts Thanks / Likes

  Default

  1. 10x pt codecuri

  2.-eu folosesc 3.36 si un crack ce contine atat myth cat si dvbcore, ce functioneaza ok la rec lungi( am facut max 2h si nu am avut nici o problema). daca nu functioneaza varianta expusa mai sus , da-mi un semn si - ti dau eu.
  -Telecomanda este elementul principal pt care folosesc myth ( are cel mai bun meniu(uri) OSD, aproape orice poti face din RC(telecomanda), eu folosesc girder pt preluarea semanalului RC ( varianta veche nu ce-a noua, pt ca e conf de mult, si merge oky, si nu am mai stat sa schimb). Printre altele girlder are o caruta de functi obtiuni plugins, ex: eu folosesc un sg sensor si o telecomanda pt 2 pc(via LAN).

  check PM
  With love,
  Arcan

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

 1. CyberLink PowerDVD 7.0
  By chooleen in forum DVD - DIVX - HIFI
  Replies: 0
  Last Post: 6th May 2006, 01:13
 2. cyberlink codec
  By huezz in forum RDI - English
  Replies: 0
  Last Post: 30th April 2006, 06:38

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top