Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Romania
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default probleme ss2 si altdvb

    Nu reusesc sa pornesc altdvb. Pot scana satelitii cu el dar imi da eroare cand incerc sa folosesc vre-un canal. Presupun ca e din cauza setarilor de pe la filtre. Poate ma ajuta si pe mine cineva. Asta ar fi problema nr 1.

    Problema nr2 si mai grava e faptul ca imi dispar canalele incetul cu incetul.
    De exemplu acum nu-mi mai apare easy, orf, multivision, etc, iar la orice noua scanare mai pierd cateva.

    In progdvb, am ramas cu vreo 300 programe (tv +radio) pe hotbird! Mentionez ca stau in Timisoara, si am antena cred ca de 1,5m. Ar putea avea ceva LNB-ul? Suprefata de reflexie a antenei?

    Deci precizez, nu mai vad canale pe care alta data le vedeam (acum cateva luni)

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1.Nu ne-ai zis ce eroare primesti. Din ce cred e ceva legat de filtre (video sau audio). Oricum spune-ne mai exact eroarea.
    2.Sa inteleg ca folosesti AltDVB 2.2? Am inteles ca re probleme legate de scanare. Incearca cu 2.1 pentru ca e mai stabil.
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Romania
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default filtre

    Problema e precis legata de filtre.
    Nu stiu sa le configurez. Imi apar la video decoder cyberlink si elecard, la video postprocesor nimic la video render sunt 4 optiuni (overlay mixer, video render si video mixing render 7 si 9)

    iar la audiodecoder numai AC3 la audio postprocesor nimic, iar la ultima default audio si soundmax (care e audioul de pe placa de baza)

    Daca ma uit la filtre, singurele negre sunt cyberlink si elecard.
    Imagine am reusit sa am, dar sunet, nu, iar dupa ce schimb canalul prima data, imi da eroare si se inchide.

    Nu am avut nici o problema legata de scanare.

    Nu ma pricep la filtre si la graph -uri. Daca stii cumva ce mai trebuie instalat sau ce combinatie trebuie aleasa, as aprecia ajutorul.

  4. #4
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Instaleaza-ti din nou driverele audio si apoi cauta pe net Cyberlink Power DVD 7 si instaleaza-l si pe asta...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: filtre

    Quote Originally Posted by tasejob
    Imagine am reusit sa am, dar sunet, nu, iar dupa ce schimb canalul prima data, imi da eroare si se inchide.
    Te duci la Tools, Device Info/Config, iar la Hardware PID Filters selectezi By Driver si apoi faci clic pe Change.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Romania
    Posts
    207
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu folosesc programul de aici http://www.dvbsplus.co.nr/.
    Pt. "incepatori" e super.

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1,283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by johst
    Eu folosesc programul de aici http://www.dvbsplus.co.nr/.
    Pt. "incepatori" e super.
    Acea adresa nu duce nicaieri. Am pus si eu mai demult pe forum acest pachet DVB-Splus (AltDVB + ProgDVB + DVB Dream) la o alta adresa , adica AICI Tot ce tine de acest pachet am specificat aici: http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=82148 la vremea respectiva. AltDVB-ul din DVBSplus e setat din instalare exact asa cum ti-a spus Kroky si merge din prima fara probleme. La fel merg si celelalte doua programe.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: filtre

    Quote Originally Posted by tasejob
    iar la audiodecoder numai AC3 la audio postprocesor nimic, iar la ultima default audio si soundmax (care e audioul de pe placa de baza)
    Deci clar nu are codec audio. Asa ca, incearca sa gasesti pe net un pack cu codec-uri audio si video Cyberlink. Teoretic ACE Mega CoDecS Pack ar trebui sa aiba dar nu bag mana in foc pt ca nu am folosit acest pack. Eu am unul acasa dar va trebui sa ma astepti un pic pana diseara cand ajung acasa si ti-l trimit pe mail. Daca te grabesti, atunci cred ca o sa gasesti tu unul pe net
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  9. #9
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Are sigur!
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Romania
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am instalat pachetul cel de la dvbsplus.

    Din pacate, Altdvb nu mere nici de acolo. Eroarea pe care o capat e aceeasi, ca cea din instalarea mea. am pozat-o, asta e:


  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1,283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am exact configuratia pe care ai postat-o tu la AltDVB din DVBSplus si totul e ok. AltDVB functioneaza normal cu imagine si sunet.

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Romania
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am instalat ace mega codec pack 6.03 si acum merg toate. In sfarsit am rezolvat o problema. O mai am pe cea cu scaderea ponderii semnalului.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Probleme AltDVB???
    By Major in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 7th April 2006, 22:12
  2. Probleme AltDVB
    By midaniel in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 4th November 2005, 08:38
  3. 2 probleme in AltDVB
    By Jensen in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 5th October 2005, 09:00
  4. probleme sunet ALTDVB
    By optimus in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 16th June 2004, 18:46
  5. Probleme AltDVB???
    By Major in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 5th January 1970, 03:37

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top