Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4

Thread: Diablo Cam

  1. #1
    Administrator Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    8,509
    Posts Thanks / Likes

    Default Diablo Cam

    Anumite surse bine informate anunta mari surprize din partea echipei ce acord suportul pentru Diablo Cam.


    Stati cuminti si asteptati

    Fanta
    Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


    http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
    Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Germany
    Posts
    533
    Posts Thanks / Likes

    Default Diablo cam

    Oricum este deocamdatä cel mai tare modul de pe piatä.

  3. #3
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    singura problema e ca-i cam lent saracu , in rest , super modul.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ieri l-am testat si eu cu Stealth 1.76. Cum s-a mai spus, e cam lent. Merge Prem, C+Holl. Nu merge TPS si C+Fr. (cu Tps mai insist, poate nu am eu cheile bune). Se cam blocheaza cand treci pe un canal pe care nu-l poate vedea si ca sa mearga iar trebuie sa te duci pe un canal FTA si sa restartezi receiverul. Se poate updata cu CAS2 (daca are BootVersion 1.4).
    Merge cu K3, dar trebuie sa pui emulatorul pe Off, iar daca vrei sa vezi Prem trebuie sa-l pui iar pe On (mare tampenie, nu puteau sa puna optiúnea Auto...)
    Si inca ceva: nu merge Dolby Digital.
    Editat: merge acum si C+ Fr. (pentru TPS nu sunt chei). Trebuia editat key.bin (sau luat unul gata facut).

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. DIABLO CAM
    By loveme in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 14th December 2006, 09:57
  2. Diablo si RTL 4, 5 etc ?
    By Victor64 in forum RDI - Satelit
    Replies: 15
    Last Post: 7th December 2006, 07:10
  3. diablo cam
    By pinkgypsy in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 28th November 2006, 01:50
  4. Diablo Cam vs T-REX
    By Fanta in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 18th November 2006, 04:01
  5. Diablo cam ....
    By SCR in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 7th April 2006, 16:00

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top