Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    somnambul Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orion's Belt
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default Receptor SilverCrest DVB-S SL 65 - rugaminte

    Si-a adus un prieten din Austria modelul asta de receiver (FTA). Stie cineva daca exista vre-un patch pentru el?

    Thanx anticipat pentru orice informatie
    Numai bine!

    Jucarii pentru copii:
    DM500s, DM7025s, DM800HD, Strong SRT4400, Conserva Boom, HH Strong 2100, Offset 1.2 AL (Strong), Sharp 0.5 db, TH50PV70. Abo Boom + Focus (pre-pay).

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

  3. #3
    somnambul Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orion's Belt
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Wikipedia
    It's really a clone of the Comag SL65 and Chess SL35 and shares with them a common firmware. The firmware is also very similar to that used in the Strong SR65xx series, and it can be ported from the Strong SRT65xx to the Silvercrest SL65 and vice-versa. The Silvercrest SL65 CI it's based on another receiver family (Granvision) and is not compatible in any way with this one.

    The newest actual firmware is version 1.6, which adds support for Cryptoworks channels, with the exception of MTV networks. This firmware has to be programmed in the receiver by means of a JTAG cable.
    Thanx for the info, man! Asta inseamna ca pot pune pe el soft (si patch) de Strong 65xx?
    Numai bine!

    Jucarii pentru copii:
    DM500s, DM7025s, DM800HD, Strong SRT4400, Conserva Boom, HH Strong 2100, Offset 1.2 AL (Strong), Sharp 0.5 db, TH50PV70. Abo Boom + Focus (pre-pay).

  4. #4
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Merlin
    Quote Originally Posted by Wikipedia
    It's really a clone of the Comag SL65 and Chess SL35 and shares with them a common firmware. The firmware is also very similar to that used in the Strong SR65xx series, and it can be ported from the Strong SRT65xx to the Silvercrest SL65 and vice-versa. The Silvercrest SL65 CI it's based on another receiver family (Granvision) and is not compatible in any way with this one.

    The newest actual firmware is version 1.6, which adds support for Cryptoworks channels, with the exception of MTV networks. This firmware has to be programmed in the receiver by means of a JTAG cable.
    Thanx for the info, man! Asta inseamna ca pot pune pe el soft (si patch) de Strong 65xx?
    da dar tre sa umbli cu JTAGUL nu merge cu serialul

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    101
    Posts Thanks / Likes

    Cool

    Cica versiunea noua, cu Chipset ALI, nu mai accepta firm de strong. Are cineva idee? Eu am acest nou model, care are conector JTAG pe 6 picioare:



    Am gasit aici o versiune de soft pentru el, care merge prin RS232:
    http://comagforum.zapto.org/forum/showthread.php?t=80
    Nu a incercat cineva?

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Cool Firm + Key SL65

    @robertu

    soft pentru versiunea asta gaseshti aicea http://dvb-upload.com/
    cauta SL65
    shi ia datele de la "Rübezahl"
    (nu ie nevoie de JTAG totul Firm + Key prin RS232)

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    31
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pentru modelul cu 6 pini e nevoie de jtag.

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @moxxoxx: multumim pentru Info .
    Daca a reusit cineva sa puna nowSoft il rog mult sa-mi spuna si mie cum? ,am incercat toata noaptea (ma prins 5dimineata si trebe sa ma duc la servici) dar fara nici un rezultat.
    am tot incercat pe un SilverCrest DVB-S SL65.


    -am folosit cablu null modem (configuratie pini 2-3, 3-2, 4-6, 6-4, 5-5, 7-8, 8-7).am vazut ca comunica rec cu pc,invers.
    Cu receiver-ul pornit pe oricare Ch FTA,si cu programul DVB Sistem Upgrade....bootloader am incarcat fis SW_SL65_A .In monentul ce se incarca Soft-ul,se pornesc niste leduri la rec totul este ok.Dar problema la mine este ca nu incarca tot soft-ul merge ce merge si la 75% sau dupa mai multe incercari 87% cel mai mult,se blocheaza''programul DVB....'' .Ori de cite ori am incercat nu vrea nici cum(noroc ca rec nu a patit inca nimic dupa atitea incercari).
    Daca cunoaste cineva vreo solutie de a ma ajuta,multumesc.
    Cred ca Dumnezeu a pierdut Romania la poker!
    Suntem o natie de cersetori...

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII



  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default Uraaaaaaaaaaaa

    URAAAAA !

    Fratilor azi am reusit sa pun Now-ul Patch pe receiver dupa multe multe incercari.

    Sa va spun cum am reusit:

    1.bucata cablu null modem configuratie(este foarte importanta,asfel nu va merge,va spun din propri experienta de nr incercari pe care le-am facut)
    2-3 ; 3-2 ;5-5,am legat si masa la sfirsit.

    2.Cu receiver-ul pornit pe un canal FTA oricare.Binenteles conectat la ANT ptr a avea semnal.

    3. Cu programul Upgrade_DVB se incarca prima data fisier-ul SW_SL65_A .
    atentie !trebuie sa fie rulat de doua ori in receiver(o sa observati voi)

    4.dupa ce sa terminat de incarcat tot in receiver ''puct 3'' Se opreste rec de la butonul din spate On\Off.

    5.apoi ultima data se incarca in rec... fisier-ul MyKey05022007 ,cu programul KeyUpdater....

    dupa ce sa terminat toata operatiunea....se opreste rec iar din spate on\off.

    Probabil ca la prima pormire sa se aprinda doar ledul rosu,no sa ia nici o comanda( nu intrati in panica,mai dati inca odata un restart si totul va fii ok.)Prima data si eu am crezut ca l-am belit.

    Pentru a avea acces la MENU keyEditor ;

    apasati MENU + INSTALLATION'ok ,ultimul de jos

    Inca nu am butonat foarte mult la el pentru a cunoaste tot.
    Are in menu ca m tot:
    Viacces - Seca - Nagra - Cryptoworks - ****** - biss

    Multe Multumiri din parte mea , @ Maestrului care a realizat ...
    baffta.
    Cred ca Dumnezeu a pierdut Romania la poker!
    Suntem o natie de cersetori...

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII



  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    31
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce SL ai ,cu 6 sau cu 20?la modelul mai nou am incercat si eu toate variantele si nu-i chip prin serial.

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @blend64 :ce SL ai ,cu 6 sau cu 20?la modelul mai nou am incercat si eu toate variantele si nu-i chip prin serial

    sincer nu cunosc de care e '' l-am cumparat in acest an este Nou'' .Cind am vazut poza cu placa pusa de @robertut,m-am hotarit sa-l desfac sa vad daca este la fel placa, doua deosebiri am observat;


    La bulina verde in loc de DE -la mine este NE
    Iar cablul pe care l-am incercuit ,la mine nu este.
    Iar restul totul pare la fel .doar acele doua schimbari le-am observat la mine.

    Blend64 , iti spun ca la mine merge super,fara blocari sau altele.Inainte de a pornii programul sa ruleze soft-ul,receiverul trebuie sa fie pornit.Cind pornesti progranul Upgrade_DVB ,o sa-ti apara la receiver pe display niste liniute
    - - - -
    - - - -
    Tie iti apare asa ceva ? .Mai verifica cabllu poate nu ai lipit bine firele!

    Daca mai pot sa te ajut cu ceva,cu placere.De explicat imi este mai greu .Sper ca ti-am fost de ajutor !

    baffta.
    Cred ca Dumnezeu a pierdut Romania la poker!
    Suntem o natie de cersetori...

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII



  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    31
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc de raspuns,o sa postez cand ii dau de capat.salut.

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    31
    Posts Thanks / Likes

    Default

    al tau este versiunea 20 pini si se acualizeaza prin serial(ca sa sti ce versiune de chip ai e necesar sa dezlipesti folia metalica a max-lui).al meu e de 6 pini si e patchuit prin jtag; solutia asta e f. instabila.salut.

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @blend64: al tau este versiunea 20 pini si se acualizeaza prin serial(ca sa sti ce versiune de chip ai e necesar sa dezlipesti folia metalica a max-lui).al meu e de 6 pini si e patchuit prin jtag; solutia asta e f. instabila.salut.

    salut:

    -Sa inteleg,ca pe receiverul tau nu poti sa instalezi''Patch-ul'' respectiv prin serial.. ? si numai cu ajutor-ul'Jtag ? 'ar fii pacat .

    De dezlipit nu am dezlipit nimic de pe placa din exterior(de frica) ,doar cele doua sigilii pe care le avea pe carcasa le-am dezlipit,ptr a putea sa ma uit pe placa sa vad daca corespunde cu cea din poza pusa de @robertut.Si dupa o noapte intreaga tot butonind si lipind fire... in cele din urma am reusit(cum ziceam mai sus in acest topic).
    Cred ca Dumnezeu a pierdut Romania la poker!
    Suntem o natie de cersetori...

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII



  15. #15
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy

    Ajutor! Help!

    Salutare la toti am o rugaminte cine are SilverCrest SL65/12 vreau si eu o poza interioara... Sau schmea lui... Al meu l-am imprumutat unui preten si la alimentat la 24V in lok de 12V si sa ars stabilizarea de tensiune sau ars 2 integrate si nu stiu ce serie sunt... email [email protected]

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. silvercrest sl65
    By trans_ponder in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 3rd January 2007, 12:04
  2. O lista de canale pt Silvercrest SL65
    By soporan_emil in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 11th May 2006, 21:53
  3. Silvercrest sl65
    By ady1969 in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 28th October 2005, 16:41

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top