Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: MaxTv

  1. #1
    Junior Member Friend
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default MaxTv

    Am si eu o intrebare
    Vreau sa imi iau Pachetul de la MaxTv .Am un Humax 5400z ce Cam imi trebuie ptr. Update.
    Merci

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cam Viaccess sau Zetacam (face si update). Merge si pe Matrix sau Dragon, dar fara update.

  3. #3
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Un CAM Via rosu am eu ratacit prin sertare ....

  4. #4
    Junior Member Master
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si joker cam face update
    AMD Athlon 64 Processor 3000+,1,5GB RAM,Video Card ASUS 9550 256mb DDR 2,HDD 2X160GB MAXTOR,Monitor LCD 19" Philips 190V,SS2 usb.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stefania
    Si joker cam face update
    Joker, Skycrypt, FreeX modul, Zeta, Icecrypt, toate sunt din aceeasi familie si se pot programa cu acelasi soft. Doar denumirea lor difera.

  6. #6
    Junior Member Friend
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default Cam

    Daca imi iau un Viacces Cam trebuie sa il programez ptr Max Tv.
    Sorry dar nu am habar de cam si module

  7. #7
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Cam

    Quote Originally Posted by dragon966
    Daca imi iau un Viacces Cam trebuie sa il programez ptr Max Tv.
    Sorry dar nu am habar de cam si module
    Nu trebuie sa-l programezi cu un soft nou , cel pe care deja il detine e creat special pt a lucra cu cartele originale viaccess si prin urmare cu cartela de MAX.

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut all

    -Am si eu o rugaminte! ,nu cunosc abs nimic in legatura cu Cam+cartela
    Am primit cu ceva timp in urma un receptor Echostar DSB 9000(care a fost folosit ptr d+),nici pina in momentul de fata nu pot sa am acces la meniu in totalitate(in special setari LNB).Are un,CAM-ul este N***A''VIA Dig.
    -Acum citeva zile,am primit de la un prieten bun o cartela D''VIA Dig...(specific ca cartela nu a mai fost folosita de aproximativ 2ani,cred ).Am pus cartela in rec''CAM''tot nu-mi deschide meni-ul receptoru-lui in totalitate.
    -Intrebarea mea este?,daca exista vreo posibilitate pe Sateliti Astra19,2 sau Hispa 30w,pe o anumita freg un Update dau ceva !

    Va Multumesc tare mult,daca merita sa mai incerc?sau probabil cu un fun6!
    Cred ca Dumnezeu a pierdut Romania la poker!
    Suntem o natie de cersetori...

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII



 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. MaxTV
    By dragon966 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 15
    Last Post: 27th September 2007, 11:41
  2. Eutelsat W2(MaxTV) + Hot Bird(MaxTV) + Sirius(Max TV)...
    By clon in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 10
    Last Post: 21st October 2006, 04:21
  3. Alo,maxtv ?
    By Sica in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 4
    Last Post: 13th March 2006, 19:13
  4. MaxTv
    By cybeRomania in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 17th February 2006, 23:33
  5. MAXTV FTA !!!
    By mihaip in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 18
    Last Post: 2nd January 2006, 22:57

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top