Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26
  1. #1
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default Din nou AU pe POLSAT! (Patch-ul pt. Strong 6XXX)

    Pe bune!
    Nu am mai reusit sa deschid Polsat... va rog verificati si voi
    Daca e ok la voi, atunci mai sap la mine... numa' sa nu fie un atac

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  2. #2
    Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    x
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe SS2 si pe Lazer cheile le ia dar imagine canci sa mai intamplat la fel si cu cateva zile in urma sa speram ca este doar o defectiune technica.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Never mind
    Posts
    449
    Posts Thanks / Likes

    Default

    au schimbat rsa keys again
    am facut patchul atat pt tps cat si polsat

  4. #4
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Blocaj exact cu era pe CABO dar cu mentiunea ca Polsat nu se mai vede nici macar 1 secunda la inceput!
    Numai scos din prinza mai porneste
    Cu siguranta nou atac... patch-ul e ok si pana ieri facea AU pe POLSAT in mai putin de 5 secunde

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  5. #5
    Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    x
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da polsat nu mai mere nici pe Lazer si ss2.Pe ss2 nu isi mai ia nici cheile.

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar iti blocheaza si receiverul?

    P.S. Daca se sta mai mult de 1 minut pe un canal POLSAT apare blocajul!

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  7. #7
    Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    x
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da ai dreptate reciverul se blocheza dar ss2 nu doar cauta de nebuna dupa chei

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    ardeal
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si 6355-ul se blocheaza, am observat ca afecteaza diseqc-ul in cazul antenelor cu motor H-H uitand pozitiile satelitilor memorizati.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Never mind
    Posts
    449
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu patchul nou?

  10. #10
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    energyps sfatul meu e sa nu mai faci ambele patchuiri intr=unu! Confirm si eu blocarea receptorului fie si pe canale free....aseara ma uitam la un documentar pe TVN Style si cand sa schimb canalu ... *****...era blocat...

    Doar cu scoatere din prinza mai mere

    Best Regards
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Never mind
    Posts
    449
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ma fratilor nu stiu ce se blocheaza la voi ... am stat 2 ore pe polsat sport si nimic
    in fine
    nu am sa mai fac nici un patch
    si atunci nu se mai blocheaza nimic

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Never mind
    Posts
    449
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ma repet cu patchul de azi (2 mai) cel postat de mihaip la setiunea strong?

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Vestul Romaniei
    Posts
    233
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by xaswi
    Si 6355-ul se blocheaza, am observat ca afecteaza diseqc-ul in cazul antenelor cu motor H-H uitand pozitiile satelitilor memorizati.
    Uitarea pozitiei nu e o problema de patch, ci a softul de baza a aparatului.
    Si eu am avut probleme, uita ultima pozitie mai ales la Hispa !
    Trebuie resetat si memorat din nou daca se poate de la stanga la dreapta.
    Incepand cu Eurobird - Arab - Astra ..... Amos - Hispa.

  14. #14
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu noul patch nu se mai blocheaza Polsat...doar ca nu face AU! trebuie rescris si urt din directorul cu patch?

    Best Regards
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  15. #15
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Face si AU
    CU NOUL PATCH FACUT/MODIFICAT DE @ENERGYPS2 NU SUNT DELOC PROBLEME
    CONFIRM TOT... ITALIENI, POLONEZI, FRANCEZI, PORTUGHEZI, UNGURI, FILIPINEZI, SUDAFRICANI, ARABI ART, SPICE, DAN, ELVETIENI, SLOVENI, si scuze daca am mai uitat ceva.

    Lasati-l pe @energyps2 in pace caci stie ce face
    De fiecare data cand scoate/modifica patch, sunt printre primii care verifica (imediat ce apare pe Croteam) si va garantez eu ca @energyps2 nu a dat gres pana acum la modificari...

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. NOU patch 6xxx - TPS Polsat Conax Cabo !!!
    By mihaip in forum SD Receivers
    Replies: 19
    Last Post: 24th February 2007, 09:29
  2. Replies: 262
    Last Post: 7th August 2005, 16:04
  3. Patch STRONG 6xxx TVCabo OK ! si de ciuda !
    By mihaip in forum SD Receivers
    Replies: 7
    Last Post: 24th May 2005, 01:45
  4. Patch STRONG 6xxx suport nativ V2 !!!
    By mihaip in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 17th May 2005, 07:39
  5. Replies: 0
    Last Post: 10th January 2005, 20:33

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top