Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 35
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Marosvásárhely
    Posts
    57
    Posts Thanks / Likes

    Default update la Humax II+

    Nu imi merge update. Am ca versiune 0.90.04 din mai 2006. am incercat si manual pe toate tp-urile si automat si imi zice ca nu e nici o versiune noua. Vreo idee?
    1,2 Offset Al., 0,2 db lnb, HUMAX DIGI II+, STRONG 6155 + Strong DiSEqC 1.2 - SRT DM-2100

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am facut in jurul amiezii si a mers .Am dat acu sa o fac inca o data si nu merge. Se pare ca merge mai repede schimbarea de canale Am acu versiune software BRFSNA 1.00.03

  3. #3
    mecanic Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Maramures
    Posts
    214
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Decand am facut up-date cu ultimul soft nu mai merg subtitrarile pe toate discoveri si pe axn! La voi va merg?
    HUMAX DIGI+2; Digi mobil ; Diginet mobil ;FOCUSS:dreambox 500s H-H 1.2 FE

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,093
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu merg..
    DIGI TV(3kituri cu HSS 1160,DIGI+,DIGI II+), FOCUS SAT, DM 500, Echostar 3600 IP, Echosmart 770 cu cardreader,3XEchosmart 790,Echosmart 791 2XKAON KSF100, Optibox CXPVR, 1x offset 1,20, 4 LNB INVERTO 0.2 dB, 5xoffset 0.90x6lnb inverto 0.2 db, 1X offset 0.80X1 lnb Smart Titanium 0.2 db

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cri25
    Decand am facut up-date cu ultimul soft nu mai merg subtitrarile pe toate discoveri si pe axn! La voi va merg?
    E naspa caci nu merg nici la mine .Trebuie sa apara alt soft pt subtritari

  6. #6
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trebuie sa apara alt soft pt subtritari
    oare si la concurenta merge tot asa?

    ideal ar fi sa-l duci la gigi sa-l repare

  7. #7
    mecanic Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Maramures
    Posts
    214
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si inca ceva nu mai merge nici teletextul nici chiar pe posturile de pe Astra! Incep sa ma satur de bataia de joc a lui digi!Luni ma duc la protectia consumatorului!
    HUMAX DIGI+2; Digi mobil ; Diginet mobil ;FOCUSS:dreambox 500s H-H 1.2 FE

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asta e bataie de joc cum au lansat ei softul fara sa-l probeze?
    Se vede ca duc lipsa de profesionisti.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Timisoara&Germany
    Posts
    204
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ceea ce au facut este o nesimtire. Ne lasa fara subtitrari. Sant curios cat ne vor mai tine asa? A sunat cineva la ei sa-i intrebe?
    DIGITV pe HSS-1120NA si Humax Digi+2

  10. #10
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa puna vechiul soft inapoi daca nu sant in stare sa faca unul bun. Mai de graba prefer sa se blocheze decat sa nu am teletext sa nu am subtitrare pe Axn, Hallmark,Reality si pachetul Discovery. Daca mai tine cateva zile le dau inapoi receptorul .

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Timisoara&Germany
    Posts
    204
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by snow
    la mine pe hyundai nu mai merge teletextul pe multe, dar am descoperit ca pot sa-l deschid din tv. pur si simplu apas butonul pentru tele. de pe telecomnda tv-ului. paote merge si la voi asa

    Nu merge teletextul nici din TV. Pe mine oricum ma deranjeaza mai mult ca nu merg subtitrarile.
    DIGITV pe HSS-1120NA si Humax Digi+2

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germany
    Posts
    261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tot conserva 1120 ramine de baza
    dani29

  13. #13
    mecanic Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Maramures
    Posts
    214
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Cothy
    Ceea ce au facut este o nesimtire. Ne lasa fara subtitrari. Sant curios cat ne vor mai tine asa? A sunat cineva la ei sa-i intrebe?

    Da am sunat eu " Cica defectiune in sistem" o sa se rezolve in cel mai scurt timp azi sau la primavara ! .Oare cat o sa isi mai bata digi joc de clienti?
    HUMAX DIGI+2; Digi mobil ; Diginet mobil ;FOCUSS:dreambox 500s H-H 1.2 FE

  14. #14
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Targoviste
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dani29
    Tot conserva 1120 ramine de baza
    dani29
    ...daca nu ati facut ultimul update de soft. cu ultimul update resetarile si blocarile sunt la ordinea zilei.

  15. #15
    Administrator Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    8,509
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din cate am inteles azi sau maine va fi disponibila o noua versiune de soft pe satelit!

    Toate bug-urile sunt rezolvate.

    Fanta
    Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


    http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
    Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cum se comporta Humax-ul de la DIGI dupa update-ul de soft?
    By djsorin in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 20th November 2006, 22:24
  2. FINALLY HUMAX 5400 TPS AUTO UPDATE PATCH
    By ahmed_nasser in forum RDI - English
    Replies: 65
    Last Post: 10th September 2006, 08:31
  3. WHY NO MORE UPDATE KEY BIN FILES FOR HUMAX?
    By stefen in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 2nd April 2006, 01:20
  4. Replies: 7
    Last Post: 14th July 2005, 10:52
  5. How i can use auto update for polsat ...HUMAX 5400z
    By zulfiqar in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 24th May 2005, 16:08

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top