Compania RCS & RDS a fost desemnată „Cea mai valoroasă dintre tinerele companii”, în cadrul festivităţii de premiere din cadrul Galei Premiilor Ziarului Financiar, care a avut loc la Hotel Hilton, pe 14 noiembrie, organizată şi găzduită de Ziarul Financiar cu ocazia sărbătoririi a şapte ani de la înfiinţare.

Şapte companii care s-au remarcat prin tranzacţiile cele mai importante din economia românească şi cotele de piaţă ridicate din ultimii ani au fost desemnate drept câştigătoare la diferite categorii, în urma alcătuirii unui top de către Ziarul Financiar.

Printre companiile care au plecat acasă cu premii s-au numărat Petrom, BCR, Orange, Vodafone, BRD, iar la categoria premii speciale, RCS & RDS şi Banca Transilvania.

RCS & RDS a câştigat premiul de „Cea mai valoroasă dintre tinerele companii” datorită ascensiunii din ultimii ani, a serviciilor oferite, cât şi a numărului de abonaţi: aproape 2 milioane de utilizatori ai serviciilor de televiziune prin cablu sau satelit, telefonie şi internet.