Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default decodare strong 4401

    Ziua buna!
    Care stiti cum sa fac si eu cu un strong 4401 sa pot decoda spaniolii ca key am vazut ca sunt dar soft nu nimic, am unul din luna a saptea si bag cheile in el si nu merge nimic. Unde as putea gasi un soft nou de 4401 ceva sa vad si eu noutatile care deacuma se cam duc....

    Multumesc mult mult.
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar nu ma poate ajuta nimeni............
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  3. #3
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge la cineva D+ pe Strong 4401 Evo ? Daca da cu ce soft ? Am incercat toate reseturile si activarile posibile . Cum se imparte cheia ? La 00 , 01 , 10 , 11 ? Am incercat toate variantele . Multumesc .

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Expat
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default 4401

    00 la 00
    01 la 01
    00 la 10
    01 la 11

    editarea se salveaza din tasta menu

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,570
    Posts Thanks / Likes

    Default

    D+( chiar si Cry*toworks=Private gold pe sirius) merge garantat pe str 4401 cu patchul din 05.07.2006(http://www.********.com/uploadget.php?id=18353) din sectiunea Strong. Atentia la editarea key pentru D+ care trebuie facuta astfel:
    de ex key ar fi: 17151fcbce1b20dc 1271572680af9468
    se imparte keya in 2 si se pune:
    Nagra 4101 00 17151fcbce1b20dc
    01 1271572680af9468
    10 17151fcbce1b20dc
    11 1271572680af9468
    Daca nu faceti astfel, nu deschide D+
    Merge garantat, numai sa para keya noua,
    Atentie, la momentul scrierii acestui reply, nu exista keye buna de D+ iar ceea ce am scris mai sus e numai cu valoare de exemplu.
    Bafta!

  6. #6
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu´ pe partea stîngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default

    As dori sa patchuiesc si eu un STRONG 4401 dar nu am experienta cu acest receptor.
    Am nedumeriri cu privire la softurile de care trebuie as ma servesc si ce functioneaza pt. care etapa.

    Am asa :
    -DnUpMan5.31
    -ITLINK 339
    -KEYMaker_131
    -SRT4401_Sharp0614_2M_XCAS_060411.elz
    -Key.kbn


    Ce imi lipseste acum este explciatia cum sa le imbin.
    Stiu ca DnUpMan5.31 este bootloader-ul dar si ITLINK este nu Care e diferenta si care imi trebuie mie ?
    Apoi care sunt pasii care trebuie sa ii apas in program dupa alegerea legaturii prin COM1
    Presupun ca se updateaza cu file-ul *.elz care este si EMULATORUL !
    Cum folosesc KEYMAKER-ul sa catualizez de ex. cheile noi actuale ?
    LA fel m-ar interesa cum este cu SETTING_urile? Pot sa salvez actuala lista care o am si sa o rebag dupa ce termin cu patch-ul

    Deci in mare, am nevoie de un mic HOW TO ? Cine ma poate ajuta va rog, cu experienta de STRONG

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,570
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai PM cu toate explicatiile necesare.
    Multa bafta!

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Rugidava
    Posts
    212
    Posts Thanks / Likes

    Default 4401

    Quote Originally Posted by barghy View Post
    Ai PM cu toate explicatiile necesare.
    Multa bafta!
    te rog trimite-mi si mie instructiunile
    VA DORESC UN PASTE FERICIT!

  9. #9
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu´ pe partea stîngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default Strong 4401-patch ?

    Quote Originally Posted by barghy View Post
    Ai PM cu toate explicatiile necesare.
    Multa bafta!
    Mii de multumiri si in public pt. ajutor @barghy.

    Intrebarile care au ramas inca neraspunse sunt cu privire la :

    1. PATCH:
    In timpul patch-uirii prin cablu NULL MODEM trebuie sa fie aprins sau stins (scos din priza) receptorul ?


    2. S E T T I N G-uri
    :

    Deci cum pot extrage si salva cele existente (o lista de favoriti) si dupa patchuire sa o rebag in receptor ?
    Se poate cu DnUpMan5.31 ? Si ce pasi trebuie sa urmez va rog ?

    3. ACTUALIZARE CHEI:
    Apoi, cum se poate transforma un fisier de SOFTCAMKEYS sa actualizez cheile existente din receptorul acesta prin KeyMaker2.2 sau 1.31 de ex. ?

    Multumesc anticipat pt. explicatii !

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    203
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1. PATCH:

    Online.

    2. S E T T I N G-uri
    :

    Se foloseste Itlink 3.39, iar pasii sunt destul de intuitivi (ptr canale si tp-uri nu ai decat 3 butoane).


    3. ACTUALIZARE CHEI:

    Se foloseste numai KeyMaker1.3.1. Ptr a transforma softcam.key in fisier kbn se apasa butonul key2bin. F. simplu.


    Multa bafta.
    Max TV, Strong 4401, 0,9 si 3 LNB-uri.

  11. #11
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu´ pe partea stîngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by flchitu View Post
    1. PATCH:

    Online.

    2. S E T T I N G-uri
    :

    Se foloseste Itlink 3.39, iar pasii sunt destul de intuitivi (ptr canale si tp-uri nu ai decat 3 butoane).


    3. ACTUALIZARE CHEI:

    Se foloseste numai KeyMaker1.3.1. Ptr a transforma softcam.key in fisier kbn se apasa butonul key2bin. F. simplu.


    Multa bafta.
    @flchitu merci de ajutor, dar nu totul merge cum ar trebui.

    1.Cind vreau sa patchuiesc, prin ce iuesire sa fie online recepotorul si de ce, daca am patch-ul la fata locului si il bag in receptor prin DnUpMan ?

    2.Imi cere ITLINK3.91 sa ii deschid un fisier *.elz, care nu il am daca vreau sa DOWNLOAEZ de pe receptor s e t t i n g-urile existente sa le bag mai tirziu iar in el ...

    3. Orice file Softcam valida care freau sa o transform cu KEY2BIN imi da ca e file invailda programelul de KeyMaker ? De ce si ce tipuri de file ia ?

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    203
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La punctul 1; receptorul sa fie online si se foloseste ITLINK 339.
    Iar softul este cel de aici: http://digital-forums.info/showthrea...401#post159996
    Ptr restul spune mai clar...sa inteleag ce vrei de fapt. E chiar asa de greu sa te exprimi?
    Max TV, Strong 4401, 0,9 si 3 LNB-uri.

  13. #13
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu´ pe partea stîngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by flchitu View Post
    La punctul 1; receptorul sa fie online si se foloseste ITLINK 339.
    Iar softul este cel de aici: http://digital-forums.info/showthrea...401#post159996
    Ptr restul spune mai clar...sa inteleag ce vrei de fapt. E chiar asa de greu sa te exprimi?

    -De ce e necesar si cum se procedeaza sa fie online daca ii bag un patch prin cablul NULL MODEM ?
    -Cum extrag prima si a 2-a lista de FAV sa le rebag dupa patchuit ?
    -Apoi daca vreau sa transform un fisier SOFTCAM.KEYS sa actualizez imi da greseala "invalid File" !

    ...cam la asta ma refeream !

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    203
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1. Online = receptor pornit...sa fie ledul verde aprins.
    Offline = adica stins sau oprit.
    2. Nu poti salva doar prima si a 2a lista de fav sa le "rebagi" in receptor. Poti insa salva toata lista de canale (inclusiv favoritele ...daca ai avut lista de favorite inainte) cu ITLINK339.exe. Daca erai curios vedeai ca ai 3 butoane jos unde scrie Channel and TP Upload/Download: UPLOAD, DOWNLOAD si edit.
    Primele 2 sunt importante (editul nu l-am folosit ...nu cred ca ai ce edita)....upload = sa "rebagi" lista salvata anterior si download = sa salvezi lista de canale din receptor.
    3. Ptr a transforma softkey in fisier kbn trebuie sa muncesti un pic. Si anume trebuie sa scoti cheile de biss, criptoworks, dcw si sa pui punctuatia acolo unde trebuie (...eventual eliminate comentariile inutile.
    Sper ca acum m-am facut inteles si nu mai ai nici o nelamurire.

    Bafta.
    Max TV, Strong 4401, 0,9 si 3 LNB-uri.

  15. #15
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu´ pe partea stîngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @flichtu, mii de multumiri. Acum sunt mai luminat.
    Am confundat acel "online" cu conexiuni de genul s*aring etc. cind colo insemna numai APRINS
    Am inteles si cu settingurile acum...
    La faza cu cheile: patch-ul are deja totul pregatit presupun unde se paote si manula mai intii edita/modifica, din telecomanda noua cheie.
    Apoi transformarea SoftcamKEy in fisier *.kbn de aceea nu imi reusea cu acel KEyMaker si imi dadea "invalid file" ca nu era modificata !
    Am inteles ca trebuie scos tot bi$$ crypto si DCW apoi imi poti da un exemplu ce paranteze si puncutatie trebuie sa dispara ca sa fie compatibila kbn
    Exista totusi o modalitate sa deschida si crypto si Biss ?

    Multumiri

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Decodare cu Strong 4125 Evolution
    By Rico in forum SD Receivers
    Replies: 602
    Last Post: 14th July 2013, 15:01
  2. Strong 4401
    By eugenc in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 5th February 2006, 19:58
  3. Strong 4401 Decodare si altele
    By georde in forum SD Receivers
    Replies: 9
    Last Post: 12th January 2006, 19:29
  4. Pot sa pun patch de strong 4401 pe strong 4404
    By bosbiciu in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 6th January 2006, 11:23
  5. help strong 4401
    By _DFS_ in forum SD Receivers
    Replies: 5
    Last Post: 26th August 2005, 12:08

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top