Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Italy/Cluj
    Posts
    440
    Posts Thanks / Likes

    Default skysat 2 un ajutor

    Salut la toata lumea .Am primit cadou recent un sat sky2 usb si am inceput sa ma joc cu el .Am citit aici si pe alte forumuri ce si cum si am reusit sa fac sa mearga progdvb cu motor si merg toti sateliti.Acum vreau sa vad si d+,tps etc... Am incercat sa copiez plugins cu soft cam actualizat si nu deschide nimic nici macar astea din biss de pe sirius.Care este trucul si ce trebue exact sa fac?
    Multam la toata lumea
    Ilusion.Clarke-Tech 2100/2500/3100/5100,Ilusion,Vantage,AbIpBox,Unixbox,Doulabs importator ,cas3 ,etc....

  2. #2
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ProgDVB merge de obicei cu plugin-urile in root, direct. Incearca si asa. Vezi sa ai V-plug ultima versiune si conectare la net (ptr.TPS)
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Italy/Cluj
    Posts
    440
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok am pus si biss merge dar v plug unde sa-l pun?
    multumesc
    Ilusion.Clarke-Tech 2100/2500/3100/5100,Ilusion,Vantage,AbIpBox,Unixbox,Doulabs importator ,cas3 ,etc....

  4. #4
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai tot acolo unde ai s2emu...ce, nu ai lucrat niciodata cu v_plug? deocamdata este mai bun decat s2emu si isi ia direct de pe net unele key cum ar fi cele de TPS...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Polul NORD maramures
    Posts
    116
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pui vplug la pluginuri dar el trebuie activat din din progdvb (sus unde scrie plugin ), tot la plugins pui si softcam actualizat cu cheile pentru d+.


  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Italy/Cluj
    Posts
    440
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skycleaner
    pai tot acolo unde ai s2emu...ce, nu ai lucrat niciodata cu v_plug? deocamdata este mai bun decat s2emu si isi ia direct de pe net unele key cum ar fi cele de TPS...
    cum fac cu v_plug sa-l pun?
    Ilusion.Clarke-Tech 2100/2500/3100/5100,Ilusion,Vantage,AbIpBox,Unixbox,Doulabs importator ,cas3 ,etc....

  7. #7
    Reclamant Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    11,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai ori ai vplug, ori ai s2emu, tre' sa te hotarasti, ca daca le bagi pe ambele, nu va fi decit unul din ele activ. Ambele sint plugin-uri pt. decodare, merg insotite de fisierul softcam.key. Adica copiezi plugin-ul (fisierul dll, plus tot ce oi mai fi gasit prin arhiva aia) plus un fisier softcam.key in directorul "plugins" al oricarei aplicatii pe care o folosesti(Mytheatre, progdvb, etc).

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. skysat usb
    By mirtom in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 26th September 2006, 05:26
  2. SkySat Receiver
    By sahi in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 16th February 2006, 20:52
  3. Skysat 9900 Upgrade help
    By muffy in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 4th January 2006, 23:52
  4. I need help about jtag for SkySat SS201
    By adaroubala in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 1st September 2005, 09:57
  5. All skysat software here
    By belloonline in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 26th June 2005, 17:46

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top