Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4

Thread: filtre progdvb

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    317
    Posts Thanks / Likes

    Default filtre progdvb

    salut. mi-am pus acum progdvb-ul pe un calculator, si cand dau pe orice post, imi da o eroare ceva de genu "Error... Cyberlink_audio_codec not found" , chiar daca selectez elecard, la fel face. pe unde trebuie sa umblu ? sau ce codec sa pun. ms .
    Bravo J.

  2. #2
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai pm...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  3. #3
    Reclamant Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    11,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca nu-ti cunosti codecurile instalate si nu reusesti sa construiesti un filtru functional, mergi la settings - audio+video - directshow - si acolo selectezi in dreptul fiecarei aplicatii (tv shannels, tv with ac3, etc) un spatiu alb - in felul asta progdvb o "se multumeasca" cu codecurile audio+video instalate in sistem, in loc sa se orienteze catre un filtru grafic propriu.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    317
    Posts Thanks / Likes

    Default

    gata, am rezolvat. am instalat acemegacodec, si mi-am selectat de acolo cyberlink-ul si moonlight odio dekoda. acum merge brici, dar nu se mai vad canalele cu keyle alea .
    Bravo J.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Moonlight - Elecard filtre noi!...ProgDVB
    By yanq in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 11th February 2005, 00:50
  2. filtre prog dvb
    By benix in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 21st January 2005, 12:52
  3. problema cu filtre...
    By daniel1978 in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 17th January 2005, 22:30
  4. alt-dvb - filtre grafice
    By mOBY2 in forum Placi DVB
    Replies: 7
    Last Post: 20th July 2004, 03:20
  5. Filtre grafice!
    By horatiu74 in forum Placi DVB
    Replies: 8
    Last Post: 25th June 2004, 22:20

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top