Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2

Thread: E! in Romania

 1. #1
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default E! in Romania

  Postul de televiziune E!, deţinut de companiile americane Comcast şi Walt Disney, şi-a anunţat intrarea pe piaţa românească de televiziune, în cadrul celei de-a 11-a ediţii a Convenţiei de Comunicaţii prin Cablu.
  Postul, care difuzează programe dedicate exclusiv lumii divertismentului, are ca principal obiectiv prezentarea vieţii de la Hollywood, concentrându-se pe celebrităţi din film şi muzică.
  Postul, care are sediul central la Hollywood, va fi subtitrat integral în limba română şi va fi adresat tinerilor cu venituri mari.
  Brad Walt, managing Director Europe, E! Entertainment, a declarat pentru MEDIAFAX că postul nu a încheiat, deocamdată, nici un contract de distribuţie cu vreun operator de cablu din România, însă aceasta a fost prima apariţie a televiziunii pe piaţa de la noi.
  El a mai spus că o serie din programele E! Entertainment au fost difuzate pe diferite posturi româneşti, care le-au achiziţionat de-a lungul timpului, acesta fiind singurul contact al companiei cu piaţa românească până în prezent.
  "Ne concentrăm pe România şi pe alte ţări din această zonă în acest moment", a spus Brad Walt, explicând că postul emite, în prezent, în 12 limbi, şi are acoperire globală.
  Printre programele care vor fi difuzate de noua televiziune se numără ştiri zilnice din showbiz, transmisiuni în direct de la marile gale de premiere, seriale de tip reality tv, documentare despre celebrităţi şi diverse clasamente.
  Vor fi difuzate emisiuni precum The E! True Hollywood Story, 101 Countdown Entertainment Specials, The Girls of the Playboy Mansion, 50's, The Soup sau Ştirile E!. De asemenea, televiziunea difuzează, în mod tradiţional, galele Premiilor Emmy, SAG, Globul de Aur, Grammy, BAFTA, Cesar şi Oscar.


  Multe din aceste emisiune le puteti regasi pe canalul Antena3 .

 2. #2
  Silver Member Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Sep 2004
  Location
  Timisoara
  Posts
  2,363
  Posts Thanks / Likes

  Default Re: E! in Romania

  Quote Originally Posted by *********
  Brad Walt, managing Director Europe, E! Entertainment, a declarat pentru MEDIAFAX că postul nu a încheiat, deocamdată, nici un contract de distribuţie cu vreun operator de cablu din România, însă aceasta a fost prima apariţie a televiziunii pe piaţa de la noi. .
  Cum naiba prima aparitie, ca acum vre-o 5-6 ani, poate chiar mai bine, era in grila Analog(sau UPC-nu mai stiu in ce an a cumparat UPC-ul compania de cablu Analog)?
  A fost introdus in acelasi timp cu canalul Reality Channel dar dupa cateva luni sau ani(nu mai tin minte) a fost scos.


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

 1. Replies: 3
  Last Post: 10th September 2006, 07:44
 2. VH1 ROMANIA , MTV2 ROMANIA
  By top man in forum News
  Replies: 25
  Last Post: 26th July 2006, 03:37
 3. Views of Romania - Nunti traditionale din Romania
  By saed in forum RDI - Satelit
  Replies: 11
  Last Post: 27th February 2006, 15:41
 4. Mp3 romania
  By fabian23 in forum DVD - DIVX - HIFI
  Replies: 2
  Last Post: 8th September 2004, 19:33

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top