Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
 1. #1
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default Cablistii accepta in principiu proiectul NetCity

  Asociaţia de Comunicaţii prin Cablu (ACC), prin vocea preşedintelui acesteia, Radu Petric a afirmat în cadrul unei conferinţe de presă care a deschis a 11-a ediţie a Convenţiei de Comunicaţii prin Cablu că proiectul Netcity de construire a unei infrastructuri subterane de cabluri care va fi ulterior închiriată operatorilor de cablu este susţinut de industria de cablu cu rezerva că implementarea acestuia va costa prea mult.

  Radu Petric a declarat că operatorii de cablu salută iniţiativa Primăriei capitalei de realizare a unei singure reţele metropolitane subterane pentru servicii de comunicaţii, dar a precizat că există o nemulţumire a cabliştilor în privinţa faptului că în termen de doi ani Consiliul Primăriei Generale a Bucureştiului a obligat toţi operatorii de servicii de cablu, telefonie şi date să renunţe la reţelele aeriene care împânzesc capitala şi care, în opinia primarului Adrian Videanu, sunt în proproţie de 90 % ilegale.

  Membrii industriei de cablu, reunită în ACC, reprezentaţi de Richard Anderson, Managing Director UPC România şi Alexandru Oprea, manager general al RCS & RDS, au susţinut ideea că implementarea unui astfel de proiect va necesita fonduri de investiţii mari şi că există o problemă în privinţa desemnării specialiştilor care să se ocupe efectiv de acest proiect.

  ACC este deschis să discute acest proiect cu autorităţile, însă nu sunt pregătiţi să realizeze investiţiile necesare acestui proiect dacă reţeaua Netcity este operată de muncipalitate şi nu de furnizorii de servicii de telecomunicaţii, cum ar fi normal. Preşedintele ACC, Radu Petric a declarat: „Trecerea de la reţelele aeriene la cele subterane cere o implemetare rapidă. E o dezvoltare normală a tehnologiei.”

 2. #2
  Senior Member Expert
  Join Date
  Jan 2006
  Location
  Europa
  Posts
  1,480
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Lasa ca-si face cineva o firma care va ingropa cablu si-l va inchiria obligatoriu apoi cui doreste sa puna net, telefonie sau catv.
  Punem pariu ca acel cineva e membru al "aliantei"?
  Gigel


 3. #3
  Haiduc Expert
  Join Date
  Jan 2005
  Location
  Latitude: 44.202°, Longitude: 27.322°, Bărăgan City
  Posts
  1,735
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Quote Originally Posted by gigelsat
  Lasa ca-si face cineva o firma care va ingropa cablu si-l va inchiria obligatoriu apoi cui doreste sa puna net, telefonie sau catv.
  Punem pariu ca acel cineva e membru al "aliantei"?
  Mai cu mănuşi domnilor, .... e doar simpatizant la volanul unui C6.
  Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

 1. Replies: 0
  Last Post: 15th November 2006, 11:24

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top