Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Page 124 of 127 FirstFirst ... 2474114122123124125126 ... LastLast
Results 1,846 to 1,860 of 1897
  1. #1846
    Wind of change Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Pretutindeni si nicaieri
    Posts
    1,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da de ce nu se poate posta poze si specificatii cu noul receiver ? Ca oricum odata ce e oferit pe piata vor aparea informatii si poze cu el. Pare cel putin curios ...pana acum cand se lansa o conserva era prezentata.
    ...Traieste viata asa cum este, pt ca ti s-a dat fara sa o fi cerut, si ti se va lua fara sa fii intrebat...

  2. #1847
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Le este "frica" sa nu pateasca ce a patit orange , cand au "rasuflat/aparut" poze cu cam-ul pt satelit
    Insa oferta oficiala nu exista pana in prezent

  3. #1848
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    36
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O intrebare pentru cei care au receptoare HD pe aceasta platforma DTH? Mai exista teletex pe noile receptoare HD ?
    O cunostinta a cumparat pentru parinti la tara un TV nou si instalatorii iau schimbat ceva receptor vechi cu un model mai nou cu HDMI .Nu stiu modelul de receptor ,nici pe mosu de 85 de ani nu-l putem pune acum sa traga de receptor sa ne spuna modelul... Mosu acum se plange ca nu are teletext .

  4. #1849
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    36
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tamma View Post
    O intrebare pentru cei care au receptoare HD pe aceasta platforma DTH? Mai exista teletex pe noile receptoare HD ?
    O cunostinta a cumparat pentru parinti la tara un TV nou si instalatorii iau schimbat ceva receptor vechi cu un model mai nou cu HDMI .Nu stiu modelul de receptor ,nici pe mosu de 85 de ani nu-l putem pune acum sa traga de receptor sa ne spuna modelul... Mosu acum se plange ca nu are teletext .
    Asa e cand crezi pe unu si pe altu, fara sa gandesti inainte . HDMI nu transporta teletext. La Mos o sa-i punem in brate un cablu Scart.

  5. #1850
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tamma semnalul pt teletext nu are legatura cu nici un fel de conector/conexiune
    El este "incorprat" in semnalul tv , deci verifica intai pe tv-ul in cauza si respectivele prg tv pe care stii ca au teletext existenta acestuia

  6. #1851
    Wind of change Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Pretutindeni si nicaieri
    Posts
    1,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa e cum spune lupull : mesajele teletext sunt incluse in semnal si nu au nici o treaba cu modul si cablul de conexiune. Eu am teletext prin cablu Hdmi la canalele ce au incluse acest serviciu.
    ...Traieste viata asa cum este, pt ca ti s-a dat fara sa o fi cerut, si ti se va lua fara sa fii intrebat...

  7. #1852
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    298
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Telvizoarele nu pot sa afiseze TELETEXT decat in mod TV, daca este vorba de SetTopBox-uri atunci se actioneaza teletexul de pe telecomanda STB-ului.
    Humax PR-HD2000C, DHT7100, Dreambox 7000, Offset Gibertini OP 80 HH 60E-30W, Invacom 0,3db, Full HD SONY KDL-40W5500, HD Ready SONY KDL-32U3000, SONY HC-96, NIKON D5000, Dune Smart B1, XBOX 360, NAS QNAP 469PRO,  MacMini,  iMac,  iPad2,  iPhone4S.

  8. #1853
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Noul receiver HD Samsung





    Trimis de pe al meu SM-N920C folosind Tapatalk

    LED 3D,VU+ uno,PS3 slim 320GB,offset 1.10,hh,4xdolceHD,rcs-rds

  9. #1854
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    355
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa pun si eu aici o mica povestioara despre minunatul fost Romtelecom, in care inca traieste vechea nesimtire comunista.

    Un prieten de-al meu a reusit cu chinuri in sfarsit sa treaca pe fibra, dupa ce avea Telekom DTH si Internet prin ADSL, dupa ce s-a plans ca nu ii mai merg anumite posturi (multumesc Militianului pentru ca mi-a recomandat sa ii spun sa faca asta) si a spus ca dupa ce i se termina contractul reziliază si se muta la o alta firma concurenta.

    Toate bune si frumoase, a facut noul contract, cei de la T au cedat, iar pe noul contract scria ca are internet prin fibra, si televiziune prin cablu, nu IPTV.

    Il intreb eu pe prietenu asta cum merge treaba, ce ONT i-au dat (eu fiind curios), si-mi face poza la modemul xDSL. Il intreb ce e cu ala, cica i l-au inlocuit si ca asta e noul modem. L-am intrebat daca i-au mai pus ceva nou si cica are ceva care se leaga cu cablul de televiziune dupa dulap si ca nu are cum sa ii faca poza.

    Am dedus rapid despre ce e vorba, nesimtitii de la Romtelecomunist i-au bagat CATV Converter pentru televiziune si l-au lasat pe xDSL la internet. Ma cat de nesimtit si taran si m**st sa fii sa faci asa ceva?

    I-am spus ca l-au fraierit grav, a dat un telefon, le-a facut scandal, cea de la RC si-a cerut scuze, i-a dat o luna gratis si l-a programat la o alta data sa ii bage ONT-ul care trebuia initial bagat.

    Mi-e scarba, chiar in halul asta? Dupa faza asta m-am convins ca nu poti sa scoti naravul dintr-un om sau firma si m-am convins ca o sa raman la UPC. Pot avea si 500 de HD-uri, cele mai de calitate, cand ai asa ceva in firma e absolut degeaba.

    Nu mai zic ca un prieten de-al lui are 4 IPTV-uri si internet prin DSL, desi trebuia sa aiba prin fibra, si acum s-a prins ca si ca acel prieten a fost fraierit la fel.

  10. #1855
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,792
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am patit si eu cand aveam adsl de la ei. Le-am spus ca vreau sa renunt la internet (aveam si motiv ca ma mutam si parinti mei nu aveau nevoie de internet) iar ei atat mau batut la cap ca imi dau aceiasi viteza (btw era fenomanala 2MB ) la jumate de pret numai sa nu renunt. Am zis OK fie. Si ce sa vezi urmatoarea zi in loc de 2MB aveam 1MB. Am sunat la ei si le-am zis ca renunt daca umbla cu cioara vopsita (am vb inclusiv cu ariciul ala care ma combinat la telefon) si abia dupa vreo saptamana sau o saptamana jumatate ma sunat o doamna care, cred ca era ceva sefa si sa remediat problema. Ma rog pe vremea aia (prin 2010) erau inca romtelefon.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  11. #1856
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by querot View Post
    Sa pun si eu aici o mica povestioara despre minunatul fost Romtelecom, in care inca traieste vechea nesimtire comunista.

    Un prieten de-al meu a reusit cu chinuri in sfarsit sa treaca pe fibra, dupa ce avea Telekom DTH si Internet prin ADSL, dupa ce s-a plans ca nu ii mai merg anumite posturi (multumesc Militianului pentru ca mi-a recomandat sa ii spun sa faca asta) si a spus ca dupa ce i se termina contractul reziliază si se muta la o alta firma concurenta.

    Toate bune si frumoase, a facut noul contract, cei de la T au cedat, iar pe noul contract scria ca are internet prin fibra, si televiziune prin cablu, nu IPTV.

    Il intreb eu pe prietenu asta cum merge treaba, ce ONT i-au dat (eu fiind curios), si-mi face poza la modemul xDSL. Il intreb ce e cu ala, cica i l-au inlocuit si ca asta e noul modem. L-am intrebat daca i-au mai pus ceva nou si cica are ceva care se leaga cu cablul de televiziune dupa dulap si ca nu are cum sa ii faca poza.

    Am dedus rapid despre ce e vorba, nesimtitii de la Romtelecomunist i-au bagat CATV Converter pentru televiziune si l-au lasat pe xDSL la internet. Ma cat de nesimtit si taran si m**st sa fii sa faci asa ceva?

    I-am spus ca l-au fraierit grav, a dat un telefon, le-a facut scandal, cea de la RC si-a cerut scuze, i-a dat o luna gratis si l-a programat la o alta data sa ii bage ONT-ul care trebuia initial bagat.

    Mi-e scarba, chiar in halul asta? Dupa faza asta m-am convins ca nu poti sa scoti naravul dintr-un om sau firma si m-am convins ca o sa raman la UPC. Pot avea si 500 de HD-uri, cele mai de calitate, cand ai asa ceva in firma e absolut degeaba.

    Nu mai zic ca un prieten de-al lui are 4 IPTV-uri si internet prin DSL, desi trebuia sa aiba prin fibra, si acum s-a prins ca si ca acel prieten a fost fraierit la fel.
    Daca a cerut doar migrare de pe DTH pe DVB-C automat ca cererea a fost procesata doar cu DVB-C fara migrare si pentru internet, conteaza un pic si peste cine dai la call center ca sa iti spuna ce sa faci, asta in cazul in care nu cunosti tu cu ce se mananca.
    Telekom Romania - Consultant vanzari ! OFERTE Personalizate -FTTx, xDSL, NON-FTTx, PORTARE !
    Ech Recep - DM800SE, TRIAX, DM3800, DTH - TELEKOM, DIGI, FocusSat, Akta , GSM - Telekom, DIGI ,Vodafone !

  12. #1857
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    355
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Call-center-ul ala e degeaba, iar obrazul e extrem de gros. Pe contract scrie clar internet prin fibra optica.


    Daca pana la sfarsitul saptamanii nu primeste telefon pentru programare, se muta pe UPC si a scapat de comunisti.

    Nesimtire ca asta nu mi-a dat sa vad, sunt de 5 ani la UPC si o data nu au incercat sa ma pacaleasca.

  13. #1858
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trimite in PM codul client sa verific cererea.
    Telekom Romania - Consultant vanzari ! OFERTE Personalizate -FTTx, xDSL, NON-FTTx, PORTARE !
    Ech Recep - DM800SE, TRIAX, DM3800, DTH - TELEKOM, DIGI, FocusSat, Akta , GSM - Telekom, DIGI ,Vodafone !

  14. #1859
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    355
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu mai vrea sa se implice, e ca un test, daca nu e sunat ii da dracu, le duce echipamentele inapoi si reziliaza. Oricum cu UPC i-a amenintat intotdeuna si vad ca acolo o sa ajunga.

    Ca sa scapi de cupru trebuie sa pui niste colorati sa-l fure ca T iubeste prea mult cuprul din cate se pare, si am vazut ca si in cealalta parte ai spus ca migrarile nu se mai fac asa usor.

  15. #1860
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, din păcate migrarea de pe vechea tehnologie către FTTH se face foarte greu dacă ești sub perioadă contractuala și mai ai și 3P.
    Telekom Romania - Consultant vanzari ! OFERTE Personalizate -FTTx, xDSL, NON-FTTx, PORTARE !
    Ech Recep - DM800SE, TRIAX, DM3800, DTH - TELEKOM, DIGI, FocusSat, Akta , GSM - Telekom, DIGI ,Vodafone !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Romtelecom DolceTV
    By larry_bml in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 11
    Last Post: 23rd November 2006, 01:34
  2. Romtelecom?-Se TESTEAZA
    By pom in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 23
    Last Post: 15th November 2006, 00:03
  3. Romtelecom anunta TV digital
    By allnws in forum News
    Replies: 2
    Last Post: 4th October 2006, 22:53
  4. Romtelecom DolceTV
    By larry_bml in forum RDI - Satelit
    Replies: 10
    Last Post: 6th January 1970, 12:06

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top