Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    2 flash
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default de ce nu imi merge nici un program

    salut.
    am cumparat placa dvb skystar2 acum 8 luni nu am instalato pana acum 3 saptamani. de trei saptamani ma chinui si nui dau de capat, am incercat toate programele posibile am urmarit toti pasii de pe forum, nimic, singurul program care merge este dvbviewer.
    nu sunt slab in materie de calculatoare dar asta ma lasa masca...
    va rog help me....

    mass b3b32977

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    DEVA
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai pm . Cred ca te pot ajuta.

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca inca nu ai reusit, spune-mi si incerc in aceasta seara sa te ajut.
    Gigel


  4. #4
    2 flash
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default tot nu am reusit

    am incercat toate softurile posibile si nimic singurul cu care merge este dvbviewer doar posturile necodate ca softul original nu suporta plughinuri...
    maine se poate 18.11.2006 massul meu este b3b32977
    a.j.u.t.o.r

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    "Micul Paris"
    Posts
    119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,

    Nu fi suparat ca nu reusesti din prima, asa se invata, eu dadeam bani la"specialisti" ca sa-mi repare lucruri banale, pana intr-o zi cand am zis ca nu mai dau bani si n-am mai dat.
    Bun, ce driver folosesti ?
    Ai instalat Setup 4 PC ?
    ProgDvb am observat ca nu merge altfel decat cu Setup 4 PC.
    AltDvb ar trebui sa mearga si fara !
    Ce pluginuri folosesti pentru prog. co*ate ?
    Raspunde-mi la aceste intrbari si poate gasim o rezolvare, Ok !
    Bafta !

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: tot nu am reusit

    Quote Originally Posted by 2 flash
    am incercat toate softurile posibile si nimic singurul cu care merge este dvbviewer doar posturile necodate ca softul original nu suporta plughinuri...
    maine se poate 18.11.2006 massul meu este b3b32977
    a.j.u.t.o.r
    Dvbviewer-ul suporta pluginuri (emulatoare) daca folosesti SoftCSA.dll pe care il extragi din arhiva aceasta:
    softcsa_2.0.1.31.zip - 0.10MB
    Procedezi astfel:
    -instalezi Dvbviewer-ul fara sa-l pornesti
    -in folderul Plugins copiezi fisierul SoftCSA.dll din arhiva de mai sus
    -creezi un folder nou MDPlugins (langa Plugins) in care introduci toate fisierele din emulatorul S2Emu, pe care il extragi din arhiva aceasta:
    av0.zip - 1.44MB
    -updatezi lista de transponderi
    -pornesti Dvbviewer-ul si scanezi satelitul dorit cu toate canalele (nu doar cele FTA)
    -Activezi SoftCSA si S2Emu de la butonul Plugins:


    Dupa ce ai reusit, incearca totusi sa instalezi AltDvb2.2 fiindca e cel mai Zeiss program DVB.
    Pentru a avea pluginuri in AltDvb, pur si simplu extragi arhiva AV0 de mai sus in folderul Plugins al lui AltDvb.
    Bafta!

  7. #7
    2 flash
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default sal

    ........

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    DVBviewer de pe CD placii este ,, o ciudatenie " , daca vrei sa-l folosesti este mai bine sa platesti autorului pt versiunea completa .
    Nu te mai chinui cu plugin uri pt ca nu merg.
    Ia de aici manuale si soft ( in aceasta ordine ) :http://www.dvbsoft.net/download.php

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @2 flash
    Spui ca nu merge pe Astra, Sirius, decat pe HotBird. Pai daca nu dai si tu niste detalii: ai motor, sau 3 LNB-uri cu Diseq, etc. Daca Astra si Sirius merg pe alt receiver, etc. Spui ca ProgDVB nu merge: in ce sens, nu ai semnal deloc, sau ai ecran negru pe toate canalele, sau pe FTA merge dar nu cele codate, etc. In functie de ce configuratie ai tu, putem sa te ajutam sa-ti setezi Diseq-ul sau sa-ti trimit Plugin-ul. Da toate detaliile.

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intra diseara pe mess si in 5 minute o rezolvam!

  11. #11
    2 flash
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default salut

    am 2 lnb-ri nu am motor, le folosesc si la maxtv merge super pe satelitii: astra, sirius, hotbird, eurobird, thor, amos....
    progdvb-ul imi da eroare la pornire, si la cautare am semnal doar pe hot bird dar nu gaseste nici un post.
    procesor 2500 barton, placa de baza nvidia nforce 4 mct, placa video ati radeon 9250 de 256mb,memorie de 512 mb, hdd 120gb sata...
    va rog...

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: salut

    Quote Originally Posted by 2 flash
    am 2 lnb-ri nu am motor, le folosesc si la maxtv merge super pe satelitii: astra, sirius, hotbird, eurobird, thor, amos...
    Nu inteleg cum merge pe astra, sirius, hotbird, eurobird, thor, amos cu numai 2 LNB-uri. Ai si un comutator Diseq?

    Quote Originally Posted by 2 flash
    progdvb-ul imi da eroare la pornire
    Ce eroare iti apare?
    PS. Daca dai detaliile pe jumatate, nu vad cine poate sa te ajute...

  13. #13
    2 flash
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    am rezolvat cu progdvb trebuia softcam dar nu ma pricep asa de bine la asa cea si de aia cer ajutor...
    acum mai trebuie setat pe sirius care nu-mi merge absolut deloc...
    am comutator diseqc cu 2 lnb
    am incercat cu user ( SKYSTAR ) dar era prea tarziu ca trebuia sa schimb driveru... am 4.4 si ar fi mai bun 4.3...
    pe sirius oare ar merge, am receptor de la maxx tv si vad sirius oglinda pe skystar de ce nu mere....
    help help help...
    multam SKYSTAR ca ai avut atata timp rabdare cu mine... esti TARE...

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deschizi ProgDVB, faci clic sus pe Settings, apoi DiseqC, se deschide o fereastra, selectezi in stanga 1.0 or 2.0, apoi Add LNB (selectezi Sirius din lista care apare). Daca HotBird era de exemplu pe prima pozitie, Sirius va aparea pe pozitia a doua. Iar LNB-ul de HotBird trebuie sa fie legat la comutator la 1 iar Sirius la 2. Atentie, cu comutatorul tau Diseq 2x1 poti vedea doar 2 sateliti. Mai poti adauga inca 2 LNB-uri, folosesti un Diseq 4x1 si atunci vezi 4 sateliti.

  15. #15
    2 flash
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default Re: sal

    Quote Originally Posted by 2 flash
    am luat programul de la Danni_x aseara si vreau sa zic sincer ca ma ajutat foarte mult si a avut rabdare cu mine multumesc...am dat o scanare la sateliti si nu mere nici unul in afara de hotbird. nici sirius macar sau astra nimic decat hotbird...
    si inca ceva in afara de programul asta alt dvb nu mai mere nici unul ( dvbviewear daca bag plughinuri in el nu mai porneste imi da eroare... nici progdvb nu mere sau poate nu le am eu pe cele bune...?
    multumesc de ajutor
    mass-ul meu b3b32977

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Nu gasesc nici un satelit...
    By cvg in forum RDI - Satelit
    Replies: 10
    Last Post: 28th August 2006, 21:27
  2. Nici Arabsat nu mai e ce a fost...
    By isr2002 in forum News
    Replies: 0
    Last Post: 20th April 2006, 22:26
  3. Europa FM , nici o sansa ?
    By award in forum Radio
    Replies: 18
    Last Post: 21st August 2005, 02:36
  4. Nici un tp functional de la ora 10
    By justme_yo in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 10
    Last Post: 31st May 2005, 23:23
  5. Replies: 5
    Last Post: 11th November 2003, 13:23

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top