Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18

Thread: Frecventa ProTV

  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default Frecventa ProTV

    Noua frecventa ProTV: Sirius, 12456 H 27500
    Pe frecventa de pana ieri nu mai emite.
    Nu am constatat nicio imbunatatire a semnalului, nici inainte de schimbare nu erau probleme.

    PS Stiu ca mai este postata la o alta sectiune, insa acolo intra mai putini dintre colegi.
    Gigel


  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Italy
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default protv

    merge noua frecventa si se pare ca merge inca si cea veche
    imbunatatire zic eu,nesemnificativa a nivelului de semnal,dar se pare o imbunatatire a calitatii imaginii! astept confirmari!
    14.11.2006 07:15

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Always somewhere here
    Posts
    359
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: protv

    Quote Originally Posted by mmm1967
    merge noua frecventa si se pare ca merge inca si cea veche
    imbunatatire zic eu,nesemnificativa a nivelului de semnal,dar se pare o imbunatatire a calitatii imaginii! astept confirmari!
    14.11.2006 07:15
    Nu merge pe vechea frecventa. Interesant este ca toate cele 3 receptoare - ProTV, Acasa si ProCinema - merg pe noua frecventa fara ca sa trebuiasca setate desi am verificat: in receiver status au ramas vechile coordonate. Exista intr-adevar o imbunatatire a calitatii semnalului si a imaginii.
    Nici eu nu mai stiu ce am si ce-mi mai trebuie.

  4. #4
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Tzuica city!
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am avut pe la ora 0 si ceva pe frecventa veche semnal intre 91% - 94%. De cind au schimbat-o am semnal de 78%.

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Semnal pe frecv veche 30-33%, pe fr noua 45-50%, cu SS2 si offset0.9, focar secundar(19.2E-5E)
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  6. #6
    Junior Member Master
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trebuia imbunatatita calitatea programelor...........asta era interesant ca de timpenii si reclama non stop sintem satui.

  7. #7
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Presupun ca marirea de SR a fost facuta pentru a face loc PROTV HD.Apropo reprezentantul Kaon e in Bucuresti.Kaon face si STB-uri HD.O fi vreo legatura
    Nu zic mai multe ca mi-au promis ca ma impusca daca vorbesc
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Italy
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default protv

    am uitat sa spun ca pe vechea frecventa merge cu noul sr de 27500

  9. #9
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge de fapt de pe 12456 , sunt frecvente apropiate .

  10. #10
    Andreea_01
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Buna...eu stau in Olanda si am antena pt sirius 2,3/kv.Pana ieri imi mergeau cateva progr printre care si protv international dar acum cei de la protv intl.au anuntat k s-au schimbat o parte a parametrilor de receptie a canalului si anume:SATELIT SIRIUS 2
    5 grade Est
    Frecventa de receptie: 12456.320 MHz
    Polarizare: orizontala
    Symbol rate (SR): 27.500 Msym/s
    FEC: 3/4
    Canal 3 PRO TV Intl: clar
    Video PID 1360
    Audioa PID 1320
    PCR PID 1360

    Eu nu prea inteleg ce sa schimbat pt k eu la meniu am asa:
    Sirius 2,3/kv
    LNBP: ON
    LNB type: Universal
    LBN freq:16000/9750
    22KHz:Auto
    DiSeqC:1,1
    Committed:3

    Pana acum mie mi-a mers asa dar nu stiu ce sa schimb k sa-mi mearga acum...pt k acum am no signal si cand am dat sa caut programele din nou mi-a disparut protv international de tot
    ma poate ajuta cineva plsss....

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Romania
    Posts
    340
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Andreea_01
    Buna...eu stau in Olanda si am antena pt sirius 2,3/kv.Pana ieri imi mergeau cateva progr printre care si protv international dar acum cei de la protv intl.au anuntat k s-au schimbat o parte a parametrilor de receptie a canalului si anume:SATELIT SIRIUS 2
    5 grade Est
    Frecventa de receptie: 12456.320 MHz
    Polarizare: orizontala
    Symbol rate (SR): 27.500 Msym/s
    FEC: 3/4
    Canal 3 PRO TV Intl: clar
    Video PID 1360
    Audioa PID 1320
    PCR PID 1360

    Eu nu prea inteleg ce sa schimbat pt k eu la meniu am asa:
    Sirius 2,3/kv
    LNBP: ON
    LNB type: Universal
    LBN freq:16000/9750
    22KHz:Auto
    DiSeqC:1,1
    Committed:3

    Pana acum mie mi-a mers asa dar nu stiu ce sa schimb k sa-mi mearga acum...pt k acum am no signal si cand am dat sa caut programele din nou mi-a disparut protv international de tot
    ma poate ajuta cineva plsss....
    Poate ne spuneti ce receptor aveti?

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Olanda
    Posts
    357
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Andreea_01
    Buna...eu stau in Olanda si am antena pt sirius 2,3/kv.Pana ieri imi mergeau cateva progr printre care si protv international dar acum cei de la protv intl.au anuntat k s-au schimbat o parte a parametrilor de receptie a canalului si anume:SATELIT SIRIUS 2
    5 grade Est
    Frecventa de receptie: 12456.320 MHz
    Polarizare: orizontala
    Symbol rate (SR): 27.500 Msym/s
    FEC: 3/4
    Canal 3 PRO TV Intl: clar
    Video PID 1360
    Audioa PID 1320
    PCR PID 1360

    Eu nu prea inteleg ce sa schimbat pt k eu la meniu am asa:
    Sirius 2,3/kv
    LNBP: ON
    LNB type: Universal
    LBN freq:16000/9750
    22KHz:Auto
    DiSeqC:1,1
    Committed:3

    Pana acum mie mi-a mers asa dar nu stiu ce sa schimb k sa-mi mearga acum...pt k acum am no signal si cand am dat sa caut programele din nou mi-a disparut protv international de tot
    ma poate ajuta cineva plsss....



    Daca locuiesti prin apropiere poate trec sa tzio reglez


    FORZZA STEAUA"
    _________________
    Intel Celeron 3,06,ddr512,Sab DVB3800 FTA, 1m offset,SS2
    Olanda

  13. #13
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Tzuica city!
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate nu stie tuneru 12456.320. Incearca 12456.000.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Always somewhere here
    Posts
    359
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sunt receptoare care nu "vad" ProTV International decat daca la cautare selectezi ALL, deci si programele codate.
    Nici eu nu mai stiu ce am si ce-mi mai trebuie.

  15. #15
    Andreea_01
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    1.Receptor am de sirius pt ca inainte imi prindeau toate fregventele dar nu-mi gaseau nici un progr romanesc si de aceea mi-am luat sirius.
    2.eu selectez ALL la cautare dar tot nu-l mai gaseste...
    ....Dar oricum multumesc pt sfaturi, o sa mai incerc sa caut...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ProTv Int,ProTv Cinema,TvrCultural si DigiInfo?
    By valipopovici in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 29th July 2006, 20:16
  2. frecventa noua.
    By titiniu in forum RDI - Satelit
    Replies: 6
    Last Post: 7th June 2006, 01:04
  3. A murit frecventa tp 4 de pe digi ?
    By Gyuri in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 6
    Last Post: 22nd January 2006, 21:26
  4. DigiTV a 5-a frecventa 12399
    By bebelus in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 7
    Last Post: 7th August 2005, 11:37
  5. Frecventa 12402 V functioneaza din nou
    By Fane0b in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 2nd August 2005, 03:33

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top