Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Junior Member Junior
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Nov 2006
  Posts
  1
  Posts Thanks / Likes

  Default Vantu isi vinde imperiul media

  Controversatul om de afaceri Sorin Ovidiu Vantu a demarat negocierile pentru vanzarea pachetului sau de actiuni din trustul media pe care il controleaza. Oferta a fost prezentata potentialului cumparator in cursul saptamanii trecute, la Tel Aviv
  Negocierile sunt destul de avansate, intrucat vinerea trecuta a fost semnat un precontract cu un mare concern israelian, interesat in special de postul Realitatea TV. Tratativele au ajuns insa intr-un mic impas, deoarece Sorin Ovidiu Vantu incearca sa vanda postul de televiziune la pachet cu celelalte mijloace de informare in masa. Sursele noastre au spus ca persoana de contact din partea magnatului a fost Sergiu Toader. Contactat telefonic, acesta a refuzat sa faca orice comentariu.  Problema nr.1: criza acuta de lichiditati  Imperiul media al lui Sorin Ovidiu Vantu este departe de a sta pe roze. Una din marile probleme ale lui SOV este aceea ca, in ciuda faptului ca este pe locul 3 in Top 300, acesta trece printro mare criza de lichiditati, iar postul Realitatea TV este de departe un mare consumator de resurse financiare. Cum Vantu si-a lansat in acest an si agentia de stiri NewsIn, dar si canalul Money Channel, acesta a fost obligat ca, in urma cu doua luni, sa-si scoata la vanzare Romextera Bank, tocmai pentru a face rost de lichiditat i. Pe de alta parte, Realitatea TV nu a inregistrat deloc succesul scontat, postul tv fiind, alaturi de TVR, in cadere de rating din septembrie incoace, perioada cunoscuta ca fiind una de relansare pentru orice televiziune. Toate aceste rezultate slabe au declansat o mare agitatie la nivelul conducerii Realitatii TV, care a incercat diverse formule de strategie si marketing, dar fara rezultate semnificative. De altfel, in redactia Realitatii TV au aparut deja zvonurile privind vanzarea postului, informatie care a fost vehiculata si-n contextul plecarii lui Sergiu Toader de la Realitatea TV, plecare preconizata spre sfarsitul acestui an. Coincidenta sau nu, perfectarea vanzarii Realitatii TV este prevazuta tot pentru sfarsitul acestui an. Potrivit unor surse din anturajul omului de afaceri, se pare ca acesta nu doreste sa intre in anul electoral 2007 ca patron al unui imperiu media, in conditiile in care batalia politica va fi apriga, iar Sorin Ovidiu Vantu nu este in situatia de a fi un jucator pe piata informatiilor publice, atata vreme cat situatia sa procesuala este mai mult decat tulbure.


 2. #2
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Vezi mai jos .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

 1. se vinde Camera video si fax
  By sote in forum Shop
  Replies: 5
  Last Post: 10th September 2006, 06:48
 2. Bate Vântu la Guerrilla
  By Unuseroarecare in forum News
  Replies: 0
  Last Post: 30th May 2006, 05:58
 3. The Empire Strikes Back (Imperiul Contraataca)
  By galagonya in forum DTH & Cable-Romania
  Replies: 3
  Last Post: 1st April 2006, 11:46
 4. Se vinde un Dreambox 500
  By Echostar3001 in forum Shop
  Replies: 3
  Last Post: 29th November 2005, 23:40

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top