Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4

Thread: DCW Intrebare

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Navodari
    Posts
    296
    Posts Thanks / Likes

    Default DCW Intrebare

    SS2 cu ce program vede DCW - urile , ca ori nu stiu eu unde sa le bag ori cheile nu sunt bune ?
    Bety

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca folosesti vPlug, le poti pune in v_dcw.ini . Daca folosesti pluginul DCW.dll le poti scrie in DCW.ini (ori direct in fereastra pluginului).

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Navodari
    Posts
    296
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am facut totul cum ai zis , acum , ori nu mai merg cheile , ori ceva este in continuare in neregula .
    Bety

  4. #4
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Tzuica city!
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca te referi la alea pentru sex view, alea nu au mai fost valabile.

    Dai copy la un dcw, il pui pe postu pentru care-i dcwu respectiv, mergi in vplug la show monitor, si acolo la constant dcw, stergi ce e la dcw si dai paste, apesi send saa command, daca nu merge, sti ca nu e valabil si nu are rost sa le bagi in dcw.ini, daca merge iesi din vplug si te duci la dcw, enter dcw si-l paste acolo si dai ok si atunci e si in dcw.ini. Dupa aia il pui pe postu urmator, copiezi dcwu, mergi la dcw, enter dcw, paste, ok. Tot asa pina le ai pe toate.

    Sau le copiezi pe toate in dcw.ini, dar daca prima linie din dcw.ini nu e [DCW keys] nu merge.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Intrebare EPG
    By M15uva in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 23rd June 2006, 02:38
  2. Intrebare?
    By patrocle in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 20th June 2006, 09:39
  3. Intrebare !!!
    By gelu_dh in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 14th June 2006, 00:52
  4. Intrebare!!!!
    By r3v3ng3 in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 6th August 2005, 00:30

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top