Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Plictisit Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    320
    Posts Thanks / Likes

    Default DM500s- Imagine cu posibilitate reglare parametrii TV.

    Salut,

    A vazut cineva vre-o imagine ptr DM500s in care sa existe posibilitatea reglarii parametrilor de afisare; ca la TV: Contrast, Stralucire, Culoare ?

    Din ce vad eu pe Gemini 3.xx aceasta posibilitate este numai ptr OSD din pacate nu pentru toata imaginea...

    L.

  2. #2
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu cred că există aşa ceva. Să zicem că ai 7000 de programe, ce faci? Reglezi contrast, stralucire şi culoare pentru attea programe? Poate mai vrei şi pentru volum o setare...
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  3. #3
    Plictisit Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    320
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa nu exageram, ar fi suficient sa fie globala setarea, la fel ca cea actuala de la Volum, te mai scuteste de butonat la inca o telecomanda.

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu e posibil si din pacate imaginea pe 500 e destul de slaba in comparatie cu cea de pe seria 7000, cred ca se foloseste alt chip video (mai ieftin)

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by onyx
    nu e posibil si din pacate imaginea pe 500 e destul de slaba in comparatie cu cea de pe seria 7000, cred ca se foloseste alt chip video (mai ieftin)
    St deacord cu tine,Am un Kaon si din din cnd n cn schim si este o diferenta asa de mare .....



    Antes de postear en este foro, lea las normas y presntese. Y al presentarse respete las normas N 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: 5th July 2006, 02:14
  2. Parametrii de receptie TV 1000
    By digi340 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 15th June 2006, 21:05
  3. Probleme imagine DM500s URGENT
    By clader in forum DREAMBOX
    Replies: 4
    Last Post: 16th April 2006, 13:25
  4. Imagine Eagle pentru DM500s?
    By Merlin in forum DREAMBOX
    Replies: 0
    Last Post: 22nd January 2006, 01:30
  5. am si eu RCS !!!! un ajutot reglare pls..
    By Gun1 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 4
    Last Post: 18th June 2005, 12:53

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top