Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    SALAJ
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default Srt 4355 evo flash blocat sau alt defect?

    Am un recyver 4355-evocare nu mai porneste dar pe serial comunica cu calculatorul, i-am facut restore ca avea un concord pe el dar tot nu mai porneste. poate sa fie flashul blocat?
    Nu are nici mufa de service pe pl. de baza -ce zic meseriasii-merita sa ma obosesc cu j-tagul? sau poate sa fie alt defect-nu flashul
    mersi!


  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Polul NORD maramures
    Posts
    116
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca cu DnUpMan_ 4xxx_strong, sa rescrii softul oficial.


  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    412
    Posts Thanks / Likes

    Default sal

    eu cred ca este un defect de la sursa de alimentare,si mai precis verifica condensatoarele electrolitice,eu tot asa am patit cu un 4355.

  4. #4
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: y

    Quote Originally Posted by spaniolul
    Salut! am primit de curind un strong 4355 evolution cu patch concord in el, problema este ca patchul este depasit stiti cumva ce soft sau patch pot sa-i pun? cu respect si multumiri anticipate,Spaniolul
    Din pacate nu a mai aparut nimic pt el ....bine macar ca merge D+

  5. #5
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @MarYo643

    si eu sunt de parere ca problema e cauzata de condensatoarele electrolitice , trebuiesc inlocuite.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    SALAJ
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    va multumesc pt. idee o sa incerc si va spun rezultatul


  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    SALAJ
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am schimbat condensatorii de pe sursa dar degeaba. nu merge. Eu cred ca e totusi din flash deoarece dupa ce fac download la softul oficial cu dn up manager ramane ledul rosu aprins, dupa care daca pun concordul pe el
    se aprinde ledul verde dar fara sa porneasca si ramane blocat pe verde
    Sa mai confruntat careva cu o astfel de problema?


  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, patesc asa ceva dar dupa 2-3 decuplari si cuplari din priza porneste, adica apare si imaginea.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    SALAJ
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    chiar acuma i-am scris flashul cu jtag dar degeaba ramane pe rosu am pus din nou concorde pe el iar cum sa terminat de scris patchul a trecut singur pe verde fara sa am imagine
    ziceti si voi ce poate avea
    Acuma de cate ori al bag in priza trece pe verde dar fara imagine sau sonor


  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    SALAJ
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la minenu merge amincercat


  11. #11
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mmh... Nici vorba de vreun defect la flash.Se pare ca in cazul tau partea de procesare/iesire video ii buba si asta nu-i a buna

  12. #12
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar la telecomanda (ON/OFF)sau butoane reactioneaza?

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    SALAJ
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu reactioneaza nimic


  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Transilvania
    Posts
    444
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by oksol View Post
    Dar la telecomanda (ON/OFF)sau butoane reactioneaza?
    Am si eu un Strong 4355 evo, care face figuri ca al lui MarYo643, dar al meu reactioneza la telecomanda, adica pot sa-l pornesc si sa opresc (se aprinde, apoi se stinge LED-ul verde, dar lipseste imaginea si sunetul). Nu m-am apucat de construit schema JTAG din cauza ca receptorul raspunde la actiunea programatoarelor prin portul serial. Condensatoarele din sursa au fost verificate, cele care prezentau capacitate scazuta au fost inlocuite, dar degeaba. Nu am nevoie de patch, important este sa functioneze, chiar si cu software original.
    "The Truth Is Out There"

  15. #15
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici nu are rost sa umbli cu JTAG-ul , problema pare a fi la output-urile audio-video ale placii.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. LNB defect sau nu
    By bosbiciu in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 1st December 2006, 04:36
  2. General satellite cu flash blocat
    By MarYo643 in forum SD Receivers
    Replies: 6
    Last Post: 16th May 2006, 00:17
  3. tvr in defect!
    By doctorul in forum RDI - Satelit
    Replies: 6
    Last Post: 10th January 2006, 07:57
  4. D&K blocat
    By monalisa in forum SD Receivers
    Replies: 4
    Last Post: 24th March 2005, 00:23
  5. strong 4355 evo blocat
    By silex in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 18th January 2005, 16:51

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top