Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23

Thread: hustler tv

  1. #1
    Mgar de marc Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default hustler tv

    imi trebuie si mie cheile de la hustler tv pe astra 19

    merci fain
    adevrul este inventia unui mincinos

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @hidric:
    imi trebuie si mie cheile de la hustler tv
    -0D0020:
    ke....:00=A4 04 03 14 3E CB 62 20 DA 18 0E 54 85 14 51 EF
    Dec =164 004 003 020 062 203 098 032 218 024 014 084 133 020 081 239

    -0D0030:
    ke....:00=BD D3 A8 E9 37 64 FF DB 1D 38 66 CF 97 4A 40 77
    Dec=189 211 168 233 055 100 255 219 029 056 102 207 151 074 064 119

    Sirius 2 (4.8E)
    Cred ca Dumnezeu a pierdut Romania la poker!
    Suntem o natie de cersetori...

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII



  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exista hustler tv pe astra 19 ? Daca da, pe ce frecventa?
    Gigel


  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    pitesti
    Posts
    217
    Posts Thanks / Likes

    Default Hustler Tv

    12304,H,27500,3/4

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Navodari
    Posts
    296
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe SS2 cum bag cheile in softcam ? Sau trebuie sa le bag in alta parte ? Zii si mie metoda ca m-am blocat !
    Bety

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @FloKML:
    Pe SS2 cum bag cheile in softcam ? Sau trebuie sa le bag in alta parte ? Zii si mie metoda ca m-am blocat !
    -Nu stiu cum se pot edita...''imi pare sincer rau,eu nu am SS2
    Cred ca Dumnezeu a pierdut Romania la poker!
    Suntem o natie de cersetori...

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII



  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by FloKML
    Pe SS2 cum bag cheile in softcam ? Sau trebuie sa le bag in alta parte ? Zii si mie metoda ca m-am blocat !
    La mine in softcam, cheile respective arata asa (; Cryptoworks Providers and keys definition):
    W D0020 00 A40403143ECB6220DA180E54851451EF ; Kingston
    W D0030 00 BDD3A8E93764FFDB1D3866CF974A4077 ; Kingston
    Nu stiu daca merge . Pe Astra 19E nu prind transponderul respectiv si pe alti sateliti nu am incercat.
    Softcam-ul il poti edita cu Notepad.

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    34
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cheile postate sunt bune dar nu pentru Astra 19 E ele sunt pentru Sirius 5E 12111 H provider Kingston. Pe Astra 19 E provider pentru Hustler TV este UPC Direct nu sunt chei publice pentru acesta.

  9. #9
    Mgar de marc Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci asta era problema
    cele de pe astra nu sint publice
    pe sirius merge fr probleme si cheile postate sint bune

    merci fain
    adevrul este inventia unui mincinos

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Navodari
    Posts
    296
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge si pe SS2 fara probleme , fara sa fac vreo schimbare in Softcam cu Vplug . Pe Sirius , bineinteles . La mine le citeste canalele cu numele de PG si PB .
    Bety

  11. #11
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stie cineva cum pot baga cheia de Hustler Tv manual pe un receiver opticum 7000C?
    Server Hotbird sau Thor

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Angelitto View Post
    ...Server Hotbird sau Thor
    Cum adica "Server Hotbird sau Thor"? Hustler TV emite sub numele PG si PB pe Sirius, citeste mai sus. Cheile sunt in fiecare soft, nu trebuie editate.

  13. #13
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    Cum adica "Server Hotbird sau Thor"? Hustler TV emite sub numele PG si PB pe Sirius, citeste mai sus. Cheile sunt in fiecare soft, nu trebuie editate.

    Pai eu prind pe Hotbird 13E 12226 V 27990 şi pe THOR2_3 0,8W 12245 H 28000 dar is codate. Nu vreau sa misc antena ca sa prind Sirius. Vreau sa i bag cheile si sa il prind pe unu din astea doua

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arad
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Angelitto View Post
    Pai eu prind pe Hotbird 13E 12226 V 27990 şi pe THOR2_3 0,8W 12245 H 28000 dar is codate. Nu vreau sa misc antena ca sa prind Sirius. Vreau sa i bag cheile si sa il prind pe unu din astea doua
    Pe thor trebuie sa faci abo la pocus...
    Not Me!

  15. #15
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Timisoara, RO
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by realsat View Post
    nu e pe duca . ai facut o greseala enorma zicand asemenea lucruri maestre spaniolule
    Cine are share nu-si mai bate capul cu chei. Desi parca e mai interesant asa.

    Quote Originally Posted by realsat View Post
    oricum pe sirius merge bine prost e celcare nu stie sa0si puna antena pe sirius
    a trebuit sa citesc de doua ori sa-mi dau seama ce ai vrut sa scrii acolo.
    Cel mai corect e insa "prost e cel care nu stie sa si-o puna pe sirius"

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Hustler in Cirus
    By Excelling in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 11th August 2006, 00:26
  2. nu gasesc Hustler pe Sirius
    By citizenlucas in forum RDI - Satelit
    Replies: 9
    Last Post: 10th July 2006, 05:21
  3. Hustler in ce pachet este pe SIRIUS, PLS????????
    By iceburn in forum RDI - Satelit
    Replies: 18
    Last Post: 8th July 2006, 05:38
  4. hustler tv
    By dmarian in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 7th July 2006, 17:08
  5. Exclusiv la FOCUS: HUSTLER [email protected] HUSTLER TV
    By rpintea in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 24
    Last Post: 18th November 2005, 19:10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top