Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13

Thread: TPS in via 2 !

  1. #1
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default TPS in via 2 !

    Da asa este ! cum de altfel a si verificat prietenul nostri energyps2 ... TPS s-a hotarit in cele din urma ! va fi in via2 !
    Ce implicatii are asta pentru noi ? simplu fiecare din voi poate sa-si construiasca propriul fisier de keys pentru patchul srt6xxx astfel :

    - coboriti de la Match1 files Softcam MR si extrageti de acolo fisierul SoftCam.Key
    - editati acest fisier inlaturind sectiunea finala cu Nagra RSA keys respectiv Conax
    - editati sectiunea ****** facind diferenta intre ORF si C+NL la provider puneti 01 pentru C+NL
    - editati sectiunea Via1 prima cheie este 007c00 08 xxxxx TPS aceasta este cheia actuala TPS ... mutati aceasta linie in capul sectiunii urmatoare ( via2 ) ... adaugatii la sfasit dupa cheie ; TPS via2
    - modificati providerul in 015000 ... renuntind astfel la linia urmatoare ...
    - importati acest fisier in PatchLoader ... verificati structura tabelei ... ****** cu cei doi provideri ... si TPS 16b la sfasitul tabelei de 8b via2
    - daca totul este OK salvati noul fisier keys.bin

    Daca procedura vi se pare prea complexa ... luati de pe RDI fisierele gata facute !

  2. #2
    Time to update ? Mentor
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Global Village
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si pentru Strong 4355 se poate face ceva cu patchul Corcorde v2?
    Unde trebuie introdusa cheia?

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default din pacate ....

    din pacate Concord este ermetic ... nu intra nimic de pe PC in el ... asa ca ar trebui de vazut daca in modulul de update keys on-line , din telecomanda, nu poti introduce cheie la providerul 015000 .... unde trebuie pusa cheia actuala pe 16 biti de la TPS

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Never mind
    Posts
    449
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aproape imposibil daca nu a fost program cu 16 bytes
    mai exista o solutie 15000 08 jumate cheie
    15000 18 a 2 a jumate de cheie
    la unele receivere merge asa

  5. #5
    Time to update ? Mentor
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Global Village
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai cheia 8 se poate introduce,dar unde introducem cheia 18,ca merge numerotatia cheilor pana la 16...

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Hiden village
    Posts
    213
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pentru st4355
    Eu am modificat id-ul providerului din 007c00 in 015000 iar in cadrul special key am pus key 08 de 16 biti. se pare ca merge inclusiv spice.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Romania
    Posts
    168
    Posts Thanks / Likes

    Default strong

    Gogule, esti sigur ca merge ? Am incercat si eu ,dar intuneric! Daca merge la cineva,sa confirme!
    RESPECT!
    3x DM 500s,1x IPBOX 200s, 2x DM 800, 1x DM800SE, 4x Kathrein UFS910,1x K1 UHD, 1x Freesat v7 Combo, 1x DM 8000,1x DM 7020,Kendo 1200HD, Kaon 100.. Foocus, Dish Tv, Freeeeesat.. + o caruta de ligheane

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Hiden village
    Posts
    213
    Posts Thanks / Likes

    Default

    keya de 16 biti nu am puso peste cea existenta in pozitia 00 sau 01 ci pe pozitia 08.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    116
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe Digitallworld merge perfect.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Romania
    Posts
    168
    Posts Thanks / Likes

    Default Via2

    Am pus cheia via2 la tpsz special key,la pozitia 9, adik key o8! Am modificat 007c00 in 015000. Intuneric! Ps: am prima versiune de Concord(crd4355-102). Ce se intampla de e tot negru?

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe GS6900 va merge T*S in v*a 2 , ca inteleg ca TPScrypt nu mai merge?
    Trebe cumva vreo keye actualizata dupa introducerea patchului din 27.04 ?

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Hiden village
    Posts
    213
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Via2

    Quote Originally Posted by Druydul
    Am pus cheia via2 la tpsz special key,la pozitia 9, adik key o8! Am modificat 007c00 in 015000. Intuneric! Ps: am prima versiune de Concord(crd4355-102). Ce se intampla de e tot negru?
    pune si softu din 20/04/2005 de la sectiunea strong files

  13. #13
    Time to update ? Mentor
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Global Village
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Druydul scrie

    pentru st4355
    Eu am modificat id-ul providerului din 007c00 in 015000 iar in cadrul special key am pus key 08 de 16 biti. se pare ca merge inclusiv spice.


    Eu mai am putzin si arunc strongu 4355 pe geam.*cu patch Concorde v2 cu tot*
    Am incercat toate combinatiile posibile.
    Am facut cum zici tu si tot nimic.
    Adevarul e ca am sters VUA si VSA din chei editor.
    Poate ca de aia nu merge TPS.
    E cineva amabil sa imi scrie si mie valorile alea,mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm asta e eroarve de la tastatumrva

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top