Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default Key pt Strong 4125

    Repet intrebarea de mai inainte: De ce dispare emisia lde pe canalele Viasat Explorer si Viasat History de pe satelitul LMI-75 est?. Imaginea intra cu sunet pentru 5-10 minute dupa care ecranul se face negru si-mi apare: canal codat.Cheile sunt instalate . Exista chei noi ? Daca da, atunci de ce porneste cu cheile vechi ?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Never mind
    Posts
    449
    Posts Thanks / Likes

    Default

    fa un update la concorde daca aia folosesti nu de alta dar cam asa suna si la etno care aparea codat desi nu e
    poate rezolvi asa

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default Keyu

    Multzumesc pentru sfat. E vina mea ca nu am fost suficient de clar.
    La data actuala are instalat patchul din 13.04.04 v001. Restul de upgrade sau update nu sunt acceptate de procesor ( 6303xxxx ) fie nu vede nimic, fie vede numai semnalul dar nu incarca nici un post, fie (in cel mai fericit caz ) incarca dar la comutarea frecventzelor sta 3-5 secunde , sau imi spune ca nu e semnal desi arata ca e 80% cu 75% (calitatea ) Singura varianta care merge acceptabil este asta din 14.04.04. Si aici face figurile de mai sus. Daca are cineva habar unde se gasesc cheile ****** pentru satelitzii astia, ca pe RDi sat nu se gasesc chei ******. Si tot la capitolul key, unde se gasesc cheile pentru Hellas-sat, 39° est ?
    Multzumesc lui Teacher pentru amabilitate !

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default Strong 4125e - ajutor

    Inainte de toate, va doresc un Pate fericit la totzi !

    Si acum problemele:

    1. Stie cineva de ce strongul 4125 ev , cu procesor 6303xxxx , nu accepta SR mai mic de 2000 ? I-am zis ca are LNB de 5150, 5750, universal, dar nu vrea si pace. Accepta numai SR peste 2000.
    2. Are cineva habar cum e treaba cu imbunatatzirea receptziei ? Tunerul e de toata jena.
    3.Stie cineva daca pentru Skymaster Dx23 sl exista vr-un patch de strong copatibil ?

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Simplu ....

    In specificatia tehnica a majoritatii receptoarelor actuale plaja de SR este 2-45 Msymb/sec !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. STRONG 4125
    By vexxato in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 25th April 2006, 08:44
  2. strong 4125??????
    By sacco1 in forum SD Receivers
    Replies: 16
    Last Post: 11th April 2006, 18:34
  3. Strong 4125
    By iraj in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 14th January 2006, 01:35

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top