Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    aschaffenburg-germania/alba iulia
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default CUM POT REVENII LA VECHIUL SOFT???????

    Imi puteti spune si mie daca este posibil sa revin la vechiul soft pe 1160 si 1120De cind am facut update am o mare problema.Eu am un 1160 NA in sufragerie iar prin loop este legat un 1120 in dormitor.Daca functioneaza amindoua odata, cind schimb de pe un program pe altul in sufragerie,se pierde semnalul sau se blocheaza imaginea la cel din dormitor.Imi poate zice si mie cineva ce pot face?Asta mi se intimpla doar de cind am noile softuri pe ambele recieveruri.Multumesc anticipat

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ..nu ai cum sa revii la softul anterior...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ... din pacate. cred ca multe lume cu 1120-uri si 1160-uri ar trece inapoi ...

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    spania
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca sa pui un repartitor de doua directii .. dar sa nu te uiti la doua canale din polaritati diferite

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sau un lnb twin.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by danisat
    incearca sa pui un repartitor de doua directii .. dar sa nu te uiti la doua canale din polaritati diferite
    oricum nu se putea in Loop la doua polaritati diferite.

    Cea mai buna varianta este un LNB Twin - rezolva toate problemele.
    Dm7o2o, Humax Digi+II, H.S.S.11.60, Invacom Twin 0.3 (but offline 4 now)

    "American components, russian components, aaall made in Taiwan"
    (c) Armagedon 1998

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Targoviste
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am folosit un lnb twin si merge foarte bine. oricum, ultimul soft functioneaza mai prost decat cele anterioare. acum pe langa desele blocari se mai si restarteaza singur, ceea ce cu softurile anterioare nu mi s-a mai intamplat

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    aschaffenburg-germania/alba iulia
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by @teddy
    Quote Originally Posted by danisat
    incearca sa pui un repartitor de doua directii .. dar sa nu te uiti la doua canale din polaritati diferite
    oricum nu se putea in Loop la doua polaritati diferite.

    Cea mai buna varianta este un LNB Twin - rezolva toate problemele.
    Pina acum de cind am cele doua conserve(aproape 2 ani) nu am avut asemenea probleme si au fost legate tot prin loop. Doar de cind am tras acest soft a inceput sa faca figuri. Dar in fine.Eu am o antena cu 4lnb-uri si spre norocul meu am folosit de la bun inceput pt intelsat un lnb twin.Vroiam sa folosesc conservele doar pt digi(parca am presimtit ca vor fi probleme) iar ceilalti sateliti merg pe un alt reciever. Asa ca avind doua cabluri trase de la antena am facut modificarea din casa iar acum merge, doar ca semnalul este mai slab. Poate si pentru ca distanta este mai mare.Multumesc pentru ajutorul vostru.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    spania
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cocolino
    eu am folosit un lnb twin si merge foarte bine. oricum, ultimul soft functioneaza mai prost decat cele anterioare. acum pe langa desele blocari se mai si restarteaza singur, ceea ce cu softurile anterioare nu mi s-a mai intamplat
    Tu stii ca aceleasi defecte pe care le intalnesc in acest forum , le intalnesc
    la noile receptoare ale lui D+ (spaniol). Se sting si se aprind singure , mai nou acum, daca le cupleaza la linia telefonica , suna intr-una la centrala, ei zic ca trebuie sa le punem filtre pt ca clientul are adsl.Tot asa cele mai multe defecte sunt acelea ca nu se imperecheaza cartele cu receptorul , am citit si aici pe forum despre aceste tipuri de defecte. Incep sa cred ca de fapt singurul lucru in comun D+ si digitv il au pe nagra , ma voi informa sa vad daca aceste bug-uri apar din aceasta cauza...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Soft nou?
    By Jymy in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 4
    Last Post: 6th September 2006, 01:01
  2. soft nou
    By joliyyy in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 4th September 2006, 08:09
  3. another soft for sat
    By msalman in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 25th July 2006, 16:57
  4. SOFT NOU LA HSS
    By Fanta in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 34
    Last Post: 10th February 2006, 11:44
  5. Ce soft? (CAM Ird*to + FUN)
    By gelvis in forum SD Receivers
    Replies: 8
    Last Post: 18th November 2005, 00:45

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top