Şi tu, Zizou?
Theodor Jumătate

La 34 de ani, retras din fotbal după Mondial, Zinedine Zidane ar avea o aventură cu Nadiya, cunoscută interpretă pop de origine algeriană. Un zvon i-a ameţit pe francezi. I-a īnnebunit. Zinedine Zidane, febleţea lor, imaginea soţului şi a tatălui perfect, ar fi călcat strīmb. Şi-ar fi īnşelat soţia, pe Veronique, cu care este īmpreună de 13 ani şi cu care are patru copii! Un zvon amplificat deja pe Internet şi transformat īntr-o dezbatere naţională de revistele de scandal din Hexagon.Zizou ar avea o relaţie extraconjugală cu frumoasa Nadiya, o exotică franţuzoaică de origine algeriană, la fel ca şi fostul mare fotbalist.

Deşi se deghizase, ZZ a fost recunoscut şi surprins de paparazzii revistei Voici intrīnd īntr-un bloc din arondismentul 17 al Parisului. S-ar fi oprit, se susţine, chiar īn apartamentul interpretei pop! De curīnd, īntr-un show TV la M6, unde era invitată şi Nadiya, prezentatorul Marc-Olivier Fogiel n-a rezistat tentaţiei şi a īntrebat-o: "Toată lumea spune că aveţi o aventură cu Zidane. Este adevărată această poveste?". Ea nu a negat că īl cunoaşte. "L-am īntīlnit īn mai 2005, la un bal de caritate". A dezminţit īnsă furioasă orice relaţie cu Zinedine: "Nu e adevărat! Sīnt mamă şi vreau ca oamenii să-mi respecte integritatea. Cei care īmprăştie astfel de lucruri false ar trebui să se sinucidă!". Dar zvonurile sīnt la fel de insistente.

Ar fi gravidă īn 3 luni

Pe Internet nu se vorbeşte doar de o simplă legătură. Totul pare să se complice īn această aventură īntre Zidane şi Nadiya, pentru că ea ar fi rămas īnsărcinată īncă īn urmă cu trei luni. I s-ar fi propus o sumă de bani ca să avorteze, dar a refuzat.

Zizou n-a comentat
Şi Zinedine, şi soţia sa, Veronique, au refuzat să vorbească despre acest subiect. Dar Danone, firma a cărei imagine este promovată chiar de Zidane, a dat un comunicat tăios: "Aceste speculaţii n-au nici un fundament şi nici o dovadă. Iar cīntăreaţa a negat".

Moderatorul atacat
După discuţia cu Nadiya, presa franceză l-a acuzat pe Fogiel, realizatorul interviului de la M6. "Fogiel, jos mīinile de pe Zidane!", a titrat pe prima pagină France Soir, transformat īn tabloid īn acest an: "A fost un tackling urīt. A pus o īntrebare care va īnfierbīnta cīteva luni presa lumii. Nimeni n-ar fi īndrăznit acest lucru". Iar revista Voici, care a publicat pozele incriminatoare, a scris despre "icoana noastră naţională, de o discreţie şi o legendară modestie ce se potrivesc perfect rolului de om de familie şi de tată exemplar". O altă publicaţie, VSD, s-a īntrebat "dacă este acceptabil să lezăm imaginea lui Zidane". Nu a găsit un răspuns.
Asta este coperta scanata a revistei "Voici" ... Sper sa se vada OK ...