Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Suceava......sub rama hartii
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default Skystar 1 in retea.

    Rog sa-mi spuna cineva cum se pot urmari programele de pe un calculator fara Skystar 1 , cuplat in retea cu un calculator ce are Skystar 1? Multumesc.

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    848
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vad ca nu ti-a raspuns nimeni la problema ta.
    Multumita lui @stailus gasesti aici ce-ti trebuie:
    http://www.skystar2.go.ro/howto/progdvb/progdvb.htm
    succes
    f11

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Romania
    Posts
    1,495
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vreau sa semnalez o greseala sau o scapare a lui stailus, citez:"atunci IP-ul pentru Server va fi 192.168.0.255".Cea ce ai scris tu acolo reprezinta adresa de broadcast al domeniului astfel creat de tine.Ea este o adresa IP rezervata intr-o subretea sau retea si nu poate fi asimilata de catre un nod pentru identificarea lui la nivel logic.

    FAbian23

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Suceava......sub rama hartii
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Va multumesc. Am incercat dar nu merge .Clientul poate doar sa schimbe canalele,fara imagine si sunet.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    523
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca poate sa skimbe canalele, dar nu are imagine si sunet, atunci
    problema e la filtre, tre pe calc client sa dai enter pe register.bat din dir
    \progdvb\filter si atunci va merge
    bafta

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    523
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca poate sa skimbe canalele, dar nu are imagine si sunet, atunci
    problema e la filtre, tre pe calc client sa dai enter pe register.bat din dir
    \progdvb\filter si atunci va merge
    bafta

  7. #7
    Anonymous
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    @fabian23

    OK sunt de acord cu tine. crezi ca daca scria adresa de broadcast intzelegea multa lume

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Vand Technisat Skystar 2 , Skystar 1
    By albatran in forum Shop
    Replies: 11
    Last Post: 30th September 2006, 18:05
  2. alt dvb 2.0 in retea
    By tase1963 in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 4th February 2006, 16:47
  3. retea
    By cleo in forum DREAMBOX
    Replies: 0
    Last Post: 18th September 2005, 19:07
  4. ss2 in retea
    By eol63 in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 19th April 2004, 22:03

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top