Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    bello
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default Digi vs Alte canale codate

    am si eu 1 intrebare .... se poate ca sa vad alte pachete de programe codate cu Humax II (sa introduc o cheie sau ceva de genu`) ? Daca da ... cum ?

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Digi vs Alte canale codate

    Pune-ti un motor HH pe antena aia si iti mai cumperi un receptor Echosmart 790,Kaon 570Ci sau Dreambox 500 si sigur vei putea face ceea ce doresti. Bafta!
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

  3. #3
    Administrator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    localhost
    Posts
    9,791
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @spaniolul

    dezvolta si tu subiectul putin...ce soft merge pe Humax digi+ ......ce stie sa faca.......

  4. #4
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Y

    Quote Originally Posted by spaniolul
    Asta doar daca iti iei adio de la DIGI :P se poate dar asta vrei? Spaniolul
    @Danny_X

    zice bine @spaniolul , dar cred ca se refera la Dreambox 7500.

  5. #5
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Spania Edition


    Bello : Humax Digi2 , Digi1 Hyunday 1120 1160 1167 1169 sunt receivere exclusiv pentru operatorul care le distribuie , asa cum Cosheap este receiver exclusiv doar pentru operatorul respectiv .

    Exista o modalitate la Focus de a schimba softul Kaon-ului dar atunci nu mai mergea cardul de Focus .

    Receiverele DTH sunt pentru ce le spune si numele

  6. #6
    Administrator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    localhost
    Posts
    9,791
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc *********

    macar e bun sa faca update la card !

    sa iau unul sau sa nu?

  7. #7
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai bine ia un receiver adevarat .

  8. #8
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si te legi la sharing...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  9. #9
    Administrator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    localhost
    Posts
    9,791
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la banii care-i dau pe el ........(sub 100 roni)..il iau

  10. #10
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai trage putin de pret , la un 80-85 de RON . Atat merita un receiver DTH , oricare ar fi el .

  11. #11
    Administrator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    localhost
    Posts
    9,791
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi pentru sfat !
    70 de roni e bun?
    ultimu' pret

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    64
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by *********
    Spania Edition




    Exista o modalitate la Focus de a schimba softul Kaon-ului dar atunci nu mai mergea cardul de Focus .

    Receiverele DTH sunt pentru ce le spune si numele
    Cine ti-a zis ca nu merge cardul de la Focus in Kaon patchuit? La mine merge fara probleme de 1 an de zile...

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    125
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pls de unde iau si eu patch de kaonu de focus ?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Transmisie pe internet canale codate ?
    By orange in forum RDI - Satelit
    Replies: 9
    Last Post: 5th November 2006, 09:35
  2. Poti castiga 3 Digi Tv si alte premii :D
    By Fanta in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 23
    Last Post: 26th June 2006, 23:19
  3. Replies: 1
    Last Post: 24th June 2006, 03:15
  4. canale codate biss pe hotbird
    By aliuta in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 23rd June 2006, 20:49
  5. Cartela Digi in alte receptoare
    By Pisti in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 62
    Last Post: 9th October 2005, 01:53

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top